מבצע גיוס המתנדבים ממשיך גם היום

אירילה

New member
בסיס הפעלה לפיד זקוק למתנדבים חדשים

תושבי הישוב היקרים. אנחנו פותחים במבצע גיוס חדש לעבות את מערך המתנדבים הקיימים ,כידוע לכם מתנדבי הבסיס הקיימים נושאים על עול כתפיהם נטל לא קטן בשמירת בטחון הפנים של הישוב והסביבה ,רובם מותשים אך ממשיכים לשאת בנטל מתוך התנדבות ומחוייבות עצמית. הגיע הזמן לתת כתף לחבריכם ע"מ לשדרג את רמת בטחון הפנים של הישוב גם בהיבט הבטחוני וגם בהיבט הפלילי. מבצע הגיוס יתקיים בתאריכים : יום ד' 12/3/08 ויום ה' 13/3/08 בין השעות 21:00 – 18:00 טלפון הבסיס 9766878 –08 כולל משיבון להשארת הודעות

kiyossi

New member
מתנדבים

גרשון, אני מאד מקווה שההודעות והפליירים הצהובים שהוצמדו לרכבים אכן יביאו איתם מתנדבים חדשים לבסיס ההפעלה. אשמח מאד להתעדכן גם כאן על היענות התושבים וכמה מהם אכן הצטרפו לשורותינו. היענות רדודה תביא איתה לדחיקה מוגברת של מתנדבים מבסיס ההפעלה-באחריות. בהצלחה יוסי

אירילה

New member
אני מקווה גם יוסי שיגיעו מתנדבים חדשים

לשורותנו ,אחרת ההודעה על ביטול אגרת השמירה בישוב היתה לחינם ,אני מקווה מאוד מאוד שאכן מצבת המתנדבים בבסיס ההפעלה תגדל ,כי אז אנחנו בצרות.

אירילה

New member
מבצע גיוס המתנדבים נמשך גם היום

ההיענות אתמול למבצע ההתנדבות שהחל אתמול שאף כמעט לאפס ,למעט שני בני נוער שנרשמו לנוער מג"ב ,אם גם היום תהיה ההיענות למצטרפים חדשים חלשה ,הדבר יעיד על חוסר איכפתיות של התושבים ,אדישות ושימת החברים המתנדבים הקיימים בקרן פינה והגדרתם כפריירים הקבועים של הישוב. וכרגיל נמשיך לשמוע כאן קיטורים על מצב הבטחון מאלה שאינם ממתנדבי בסיס ההפעלה ואשר מתיימרים להיות מרי בטחון ידעניים , גם כך ישנה כבר כוונה להוריד רכב מג"ב אחד מלפיד ובעקבותיו תחל נטישת מתנדבים ,מצבת כח האדם של בסיס ההפעלה תקטן ולעמות זאת בתצוגת הגרף של הבט"ש תגדל לה עקומת הפשע ,שוב תתחלנה הפריצות וגניבות הרכב ורק לא מזמן היינו בסרט הזה. ואחר כך ימשיכו אלה המקטרים לקטר שוב שהמצב הוא בלתי נסבל ולהתבכיין ולא ייתכן שכך יימשך המצב. ואת כל זה אנחנו התושבים נביא זאת על עצמנו. אני מקווה שלפחות היום , תכנס התובנה לאלה שעדיין לא התנדבו ומצבת המתנדבים בישוב תגדל משמעותית ,למרות שאני פסימי גם לגבי היום. אני לפחות אישית אעזוב את התנדבותי בבסיס ההפעלה אשר הקמתי במו ידיי ואהבתי אותו וליאור המשיך אחרי ,במידה וגם היום יעברו בכשלון. לא מוכן להיות יותר הפרייר שלכם תושבי הישוב אשר עדיין לא מתנדבים ,אני עובד בדיוק כמוכם ,יש לי אישה נכה בבית ואני עדיין מוצא את הזמן לבוא להתנדב פעם אחת בחודש 4 שעות. לי פשוט נמאס מההתבכיינות שלכם. גרשון

kiyossi

New member
גרשון

אישית, לא תעזוב לבד, אתה יודע בבירור שנתייצב יחד ונחזיר תעודות...יומיים אחר כך יתחיל התור של יתר המתנדבים להחזיר תעודות, באחריות! אולי זה רעיון טוב להעלות בישוב את עקומת הפשיעה, אולי מישהו יתעורר ויחליט שגם לפיד מאוכלסת באזרחים שזכותם לקבל סיור משטרתי, ואולי יכניסו לכאן את הצבא כי מישהו יחליט מה שיחליט,סיורים של האמרים צבאיים יפטרלו כאן ונהפוך ונרגיש כמו התנחלות, ואז מחירי הנדל"ן ירדו.....יעלו הפריצות יגייסו מתנדבים...אבל אנחנו את שלנו כבר נתנו, אישית, נמאס לי! ליאור היקר-כרגע אני לא מתייצב לתורנות מג"ב עד שנראה מתנדבים חדשים.

אירילה

New member
../images/Emo41.gif מבצע גיוס המתנדבים ממשיך גם היום ../images/Emo41.gif

מבצע הגיוס ממשיך גם היום בין השעות 18.00-22.00 בבסיס ההפעלה בלפיד ליד מעון ויצו. טלפון : 9766878 או 0575254330

למעלה