מבצע החייאת פורום

AliceW

New member
../images/Emo41.gifמבצע החייאת פורום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בנות וחי (שנעלם, איפה חי
) אם יש משהו שהייתי רוצה בפורום הזה זה הודעות חדשות לעיתים קרובות, ו"החוליה החלשה" יותר מאתגר, עם יותר משתתפים
לכן, אני מכריזה על מבצע הפצת הפורום בכל מקום אפשרי
אם נרצה, כן נצליח
מי איתי

NoWords

New member
I'm with ya girl כמובן ../images/Emo9.gif

אני בעד! צריך להתעורר כאן.
הגעתי למסקנה שזה לא יבוא אם גולשי הפורום לא ישתפו פעולה, אני לא יכולה לכפות עליכם לכתוב ולפתוח שירשורים
.
אז מה נעשה??

AliceW

New member
אז ככה../images/Emo178.gif

אני ממליצה לפוטושופרים שביניכם להכין מודעות קטנות בהן מספר הפורום ואיזו תמונה של אלישיה ברקע.. אני ממליצה על תמונת-פסנתר
נתחיל בפרסום הפורום בפורומים בהם יתכן ויש חבר'ה שאוהבים את אלישיה. פורום פסנתרנים לדוגמא (244)
מבינים את הנקודה שלי
אפשר גם לפנות לאנשים מסויימים במסרים
זה עובד
תאמינו לי
וזהו. אני בעד לפתוח "שרשור תמונות פרסום הפורום"
זה יכול לעבוד
קצת מוטיבציה אנשים

NoWords

New member
כן כל זה נורא נחמד

רק שכבר ניסינו את זה, פעמיים. בימיו הראשונים מאוד של הפורום הפצתי שלט כזה על הפורום החדש לאלישיה קיז, ובחנוכה אתי עזרה לי ופירסמנו ביותר פורומים שלט על הפורום, כמובן עם הברכה לחג, אני לא בטוחה שזה עשה משו.

AliceW

New member
לא רק אתי עזרה לך, יקירה../images/Emo9.gif

גם אני
מאוד עזרתי
חוצמזה, עכשיו הפורום קצת יותר פעיל ויש בו קצת יותר משתמשים. לכן יש תקווה

NoWords

New member
וואלה, טוב, אני די סנילית.

היפ היפ הוריי. ;[ אני מודה לך מאוד, למרות שבטח הודתי לך אז.. :] ולא אכפת לי לנסות שוב...

Good 2b Me

New member
את יכולה לקחת אותי בחשבון..../images/Emo217.gif

ויש לי חברה שקוראת פה דיי הרבה אבל היא לא כותבת.. (ואם את קוראת את זה עכשיו, אז כן אני מדברת עלייך אלה..
אז תגיבייי
בשבילי..נכון שבשבילי הכל?
)

בשבילך הכל וגם גלידה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני החברה הזאת!!!! <אני מפורסמת
*מסמיקה קלות*....> טוב, אז כמו שורד אמרה- אני קוראת כאן כבר דיי הרבה זמן, {עוד לפני שורד הגיעה לכאן...} אז באמת הגיע הזמן שאני אצטרף רשמית- אמממממממממ.... קוראים לי אלה, ו...... שיט- אף פעם לא עשיתי את זה- אין לי מושג מה עושים... טוב, לא משנה- בקיצור- שנחמד פה והכל כבר ראיתי, אז- מקווה להשתלב!

Good 2b Me

New member
../images/Emo6.gifאלהה ברוכה הבאה האני../images/Emo70.gif../images/Emo217.gif

יו'ר רוק! (כן כן הדבר הרירי השקוף הזה שיש בפה
ג'סט קידין
) תודה שהגבת וכתבת וכו'...תתחילי לכתוב כאן בקביעות..
ותהנייי

Good 2b Me

New member
חחחח איזה תמונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo217.gif

ו
...קיפ און פוזיטיב ט'אוט'ס..

NoWords

New member
היי אלההההההההה

אנחנו לא מכירות, לא נורא:] הגיע הזמן שנכיר! אז כמו שבטח הבנת קוראים לי נעמה ואני ממש שמחה שהצטרפת רשמית לפורום!!
בהזדמנות רשמית זו - ברוכה הבאה, השתלבות נעימה וכל זה
. מקווה שתהני בשהותך בפורום מס' 1 בכתיבת הודעות בתפוז |מתיש| ממש מעייף להיות מנהלת של הפורום הזה!! ;[ סתם נו, הכל ברוח טובה
אז ספרי קצת על עצמך, מה את אוהבת לשמוע חוץ מאלישיה? ממ.. איזה שירים שלה את אוהבת?? יאדה יאדה, ספרי קצת

אממממממ............

לספר קצת על עצמי?- מה יש לי לומר?! אני לא כזאת מענינת.... בעיקרון אני אוהבת כמעט את כל השירים שלה, אבל בעיקר את -{אני כותבת בעברית, כי ממש אין לי כח באנגלית, ואני גם לא ממש יודעת לכתוב באנגלית
...} -פאלין, יו דונט נואו מיי ניים, מיי בו, וומנז וורט', קארמה, אנברייקאייבל, Diary, ובטח יש עוד שאני לא זוכרת כרגע, כהרגלי.... בטח שמתן לב שכל השירים שרשמתי יצאו כסינגלים, וזה בגלל שאני לא ממש מכירה הרבה שירים שלה שלא יצאו כסינגלים, אבל אני רוצה להכיר! אז- יש לכן המלצות?
חוץ מאלישיה אני אוהבת לשמוע הכל, לא שוללת שום דבר, אבל בעיקר- קלי קלרקסון, ביונסה, מריה קארי, וויטני יוסטון, אוונסנס, קניה ווסט, ג'י. זי, 3 doors down ועוד ועוד ועוד......... ספרי גם את על עצמך....

Eti No Name

New member
ממ ../images/Emo14.gif

רוצי *תשיגי* את The Diary Of Alicia Keys, יש בו שירים ממש טובים. בעיקר: If I Was Your Woman Diary Heartburn When You Really Love Someone אמ בלי שום קשר לדיירי: Goodbye
Stolen Moments Every Little Bit Hurts שהוא,אגב, חידוש. Someday we'll all be free Butterflyz בקיצור- שלושת האלבומים ממולצים בחום.

Eti No Name

New member
היידי הו! ../images/Emo14.gif

נעים מאוד וזה, אתי
. אני בטוחה שתשלבי מהר!

למעלה