../images/Emo41.gif מדיטצית אור
מדיטציה שהרכבתי לעצמי לאחר שלקחתי מה שהכי התאים לי מספרים שעסקו בנושא. כמובן, כל אחד יכל לשנות לפי ההרגשה שלו ולפי מה שיעשה לו טוב. המטרה של המדיטציה הזו מבחינתי היתה לתת לי תחושת רוגע ותמיד גם היתה משפרת לי את מצב הרוח...מסתבר שגם לאחר מספר שנים היא עדיין מרוממת כתמיד. אז ככה:
שכבו (או שבו) בתנוחה הנוחה לכם ביותר.
פנו (בלב) לאיברי גופכם, החל מהרגליים ועד הראש , איבר איבר והרפו אותו.(לדוגמא: כפות הרגליים רפויות...השוקיים רפויות וכו...)
לאחר שמרגישים שהגוף רפוי , דמינו שאתם מוקפים באור.(אתם יכולים לומר לעצמכם "אני מוקף/ת באור" מספר פעמים ותרגישו איך האור נמשך אליכם ומקיף אתכם)דמיינו אור מקיף את גופכם כאילו אתם נמצאים בתוך בועת אור, או כאילו טבלתם באמבטית אור נעימה. באיזשהו שלב תרגישו את האור מקיף אתכם , מרגיע אתכם, ממלא אתכם באהבה ובתחושות טובות.(ככה זה אצלי אשמח לשמוע חוויות נוספות). שהו כך כמה שתרגישו שצריכים. אני אחרי זה או שהיתי נרדמת או קמה מלאת מרץ ואנרגיות.
תוספות מומלצות (או , לקינוח):
כדי לעזור לעצמי להתחבר לאור, להאיץ את התהליך או להעצים את התחושה הטובה היו מספר משפטים שלמדתי לומר לעצמי תוך כדי המדיטציה. ההשפעה שלהם היתה תמיד מידית חיובית. כאילו מישהו או משהו שולח לי חיבוק חם. (גם את המשפטים קראתי בספר, שעסק אם אנני טועה בתקשור, והם ניתנו שם כמסר. שיניתי אותם אך מעט כדי שיהיו בנוסח אישי). המשפטים הם: אני מתנסה בסגנון חיים הרמוני, בבריאות ובאנרגיה המובילים אותי להרפתקאות יצירתיות. כל צרכיי מסופקים. מחסה ומזון וכל אשר אני זקוקה לו מוענקים לי בשפע רב ואני מעבירה שפע זה הלאה וחולקת אותו עם אחרים.
שלחו מן האור הזה שמקיף אתכם ונותן לכם הרגשה כל כך נעימה , אור לאהובים עליכם. זה יכל להיות לבני משפחתכם, לחברים ..המשיכו לשלוח למעגל רחב יותר של אנשים..למשל לבני עירכם, לתושבי ישראל וארץ ישראל, לתושבי העולם כולו, לחיות , לצמחים לאדמה ...ליקום.לכל מי שאתם מרגישים שרוצים בלב שלם לשלוח לו אור נפלא זה. ככל שהיתי שולחת יותר אור הרגשתי שאני מתמלאת באור ואהבה נוספים והתחושה הטובה היתה מציפה אותי ומרוממת אותי יותר ויותר.
מדיטציה שהרכבתי לעצמי לאחר שלקחתי מה שהכי התאים לי מספרים שעסקו בנושא. כמובן, כל אחד יכל לשנות לפי ההרגשה שלו ולפי מה שיעשה לו טוב. המטרה של המדיטציה הזו מבחינתי היתה לתת לי תחושת רוגע ותמיד גם היתה משפרת לי את מצב הרוח...מסתבר שגם לאחר מספר שנים היא עדיין מרוממת כתמיד. אז ככה: