מדריך
גלישה
הגיע הזמן לא???!!!

elerock

New member
../images/Emo41.gifמדריך../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגלישה../images/Emo41.gifהגיע הזמן לא???!!!

בהתחלה כמובן. אתה חושב שזאת חרא מפה אבל... שאתה יודע לגלוש אתה חולה על מפות Surf.. פה תלמדו איך לגלוש- סרטוט: http://img188.imageshack.us/img188/3935/18cg.png מקרא: שחור- ''המגלשה'' כחול- שוטרים/CT אדום- טרוריסטים/T רואים שהמגלשה היא לשתי צדדים היא כזאתי משולשת. עכשיו הטעות הכי נפוצה ב-Surf/גלישה זה שאתם לוחצים על w/ישר בזמן גלישה! לא עושים את זה לא לוחצים w/ישר!!! כמובן שצריך ללחוץ אבל על: A/ שמאלה ו-D/ימינה. אם אתה בצד שמאל אז אתה לוחץ על D אם אתה בצד ימין אז על A. ותסתכלו שהוא לא נופל! אתם משתמשים בעכבר גם אם אתם רוצים להסתובב לאן שהוא... אם אתם חושבים שאתם לא תגיעו למקום כול שהוא לחצוץ על S/אחורה והוא אוטומתית יעצור וירד! אחרי שתלמדו לגלוש ב-Surf/גלישה היה אחת המפות האהובות עליכם! המטרה ב-Surf/גלישה היא להשיג נשק לפני שאנשים יגיעו... בדרך כלל זה להשיג נשק. יש מפות שבהם אתה מקבל צלף אבל בכול זאת יש נשק יותר טוב מצלף והמטרה לקחת אותו ולהרוג את כולם. כמה מפות surf מוכרות: surf_ski surf_ski2 surf_ski3 surf_ski4 surf_ninja surf_megawave surf_loop surf_waterun surf_egypt surf_green surf_green2 surf_green3 surf_trio surf_trio2 קרדיט לי ולחבר
חוץ מהתמונה חחח יש אותה בכול אתר שמלמד איך לגלוש

elerock

New member
../images/Emo41.gifטוב נו אם כבר מדריך אז עוד אחד../images/Emo13.gif

והפעם מילון מושגים
Cya - See you around להיתראות\ נתראה אחר כך Bb - Bye Bye ביי ביי Gl - Good luck בהצלחה Gj - Good Job עבודה טובה N1 - Nice One יפה , נחמד Nc - Nice נחמד Wb - Wellcome back ברוך שובך. Sup - Whats up / wussup מה קורה Soz\Sry - Sorry סליחה\מצטער Afk - Away from Keyboard מרוחק מהמקלדת - בקיצור לא נמצא Brb - Be Right Back עוד מעט חוזר Lol - Laughing Out Laud צוחק בצחוק גדול Rofl - Rolling On Floor Laughing מתגלגל מצחוק על הריצפה RoflMao - Rolling On Floor Laughing My Ass Out מתגלגל על הריצפה צוחק עד שהתחת שלי יוצא מהמקום Omg - Oh My God אוי אלוהים Omfg - Oh My Fucking God תבינו לבד W/e - What Ever מה כפת לי (לא הפירוש באנגלית אבל מה שמתכוונים) Idc - I Dont Care לא אכפת לי Su - Shut Up שתוק Stfu - Shut The Fuck Up סתום כבר ת'פה יבן זונה ^_^ חחח את זה אני אוהב.. Fu - Fuck You לך זדיין Gg - Good Game משחק טוב Gn - Good Night לילה טוב Nn - Night Night לילה לילה Smd - Suck My Dick תמצוץ לי תזין Frag - Frag הריגה Soab - Son of a Bitch בן כלבה BsB - Bomb Site B אזור פצצה B BsA - Bomb Site A אזור פצצה A Ban - Ban חסימה - העפה בלי דרך חזרה Kick - Kick העפה Slap - Slap סתירה Hs - Head Shot הריגה בראש Ns - Neck Shot יריה בצוואר Wtf - What The Fuck מה לעזעזל??? W/h - Wall Hack צ'יט המאפשר לך לראות דרך קירות, ברוב המשחקים אסור. AimBot - Aimbot צ'יט המכוון לך לבד לראשה של היריב שלך , תוכנה שנאסרת בכללית (לא ממליץ לשימוש) Rush - Rush התקפה, מצב בו כולם רצים להתקפה בלי להיתקמפר Nt - Nice Try נסיון נחמד Btw - By The Way דרך אגב Sub - faker מתחזה - מחליף W8 - Wait חכה Np - No Problem אין בעיות Noob - Noob מישהו שמשחק הרבה זמן ונשאר אפס. NewB - New Boy מישהו חדש שהתחיל לשחק (במשחק לגמרי) Admin Mod - מוד הנותן לאדמין אפשרות שליטה קלה יותר על השרת Amx Mod - מוד הנותן לאדמין אפשרות שליטה קלה יותר על השרת ומוסיף יותר אפרויות משחק כגון Super Hero \ Warcraft וכד' Bot - אפס, במשחק שחקן של המחשב או של השרת אבל כינוי לאפסים שלא יודעים לשחק Amxx Mod - שדרוג של המוד Amx M8 - Mate חבר , ידיד L8er - Later אחר כך קרדיט לי(הרוב
)ועוד איזה אתר שאני לא זוכר אתה השם שלו

GeneratioNa

New member
חחחחחחחחחח אתם הורגים אותי

כל אחד מעתיק מאותו אתר את 2 המדריכים ששמת כבר נתנו אולי 5 פעמים

elerock

New member
הראשון שלי ושל חבר../images/Emo4.gif

ובשני לקחתי מאתר אחד ורשמתי קרדיט...

GeneratioNa

New member
מוזר

אלי שם את המדריך גלישה הראשון כמה פעמים, ואלי גם שם לא מזמן את השני שלומי שם גם את השני, עוד בימי הקומונה

GeneratioNa

New member
כל הכבוד

ואני רציני, לא בציניות.. כל מדריך שפירסמת כתבת קרדיט, כמו שצריך

elerock

New member
קודם כול האתר שממנו זה לקוח

הוא אתר שלי ושל חבר אז שוש. לפני שפרתי השקעתי לא מעט באתר שפרשתי הוא עבר לניהול של החבר שלי...

AmiTrigger

New member
אבל משהו אחד אני לא מבין

כל פעם כשאני מנסה לגלוש אני מאט לקראת איפה שצריך לקפוץ / לרדת מהמגלשה וללכת לאן שלוקחים נשק וכל זה.. הבנתי שצריך להסתכל למעלה אבל זה לא עובד

../images/Emo207.gifלהפוך את DUST1\2 כמו בסורס

שלב אחד: כנסו: http://www.fpsbanana.com/skins/download/30818 תילחצו על אחד מהDOWNLOAD שלב 2: תעשו "פתח" שלב 3: יהיה לכם קובץ שניקרא cs_dust.wad, שימו אותו ב C:\program files -> valve/steam -> steamapps -> urname -> counter strike -> cstrike **C מייצג את הדריב **urname מייצג את השם משתמש שלכם שלב 4: שימו את זה בcstrike כנסו לde_dust2 / de_dust ו... אתם כבר תיראו... ד"א זה חוקי... קרדיט ל FXP :)

KillerA

New member
../images/Emo207.gif

למי יש פה NOD32 ויכול לעזור לי עם הססמאות?

למעלה