מההמלצות הפורום יערוך טיול

../images/Emo73.gif נושא השבוע - טיולים ../images/Emo163.gif

נורא היה מעניין לראות את התפתחות הנושאים בין שבוע לשבוע כנראה שלמרות הכל אנחנו (גם כזוג וגם כמשפחה) בראש מעיינינו ומה שרוצים זה הרמוניה ומנוחה (בייחוד למשפחות בהן כולם עובדים) אז על מה ניתן לדבר בנושא טיולים ? מסלולים רגליים כאשר הילד במנשא מסלולים רגליים כאשר הילד מתרוצץ מסלולים רכובים מסעדות בדרך מנשאים אטרקציות של "חצי טבע" (גני חיות, גנים בוטניים) פארקי שעשועים כרגיל - כל תת שרשרת נוספת תתקבל בברכה שבוע טוב, ליאור

פארק אפולוניה (צפונית לחוף סידני

עלי בהרצליה). פארק ארכאולוגי נחמד וקטן. הלכנו בבוקר מוקדם עם הילדים במנשא. מקום מקסים עם שחזור של מצודת חוף צלבנית. אפשר לקחת עגלה (יש רק שני גרמי מדרגות ואם לא רוצים אפשר להשאיר העגלה למעלה ולפגוש אותה בעליה. פתוח כל יום משעה 8:00 ועד 17:00 (נדמה לי). כניסה עולה כסף (17 ש"ח למבוגר). אין הרבה צל
אבל החורף מתקרב אלינו לטובה... כל הליכה לקחה בערך שעה וחצי (כולל הפסקת אוכל וזחילה לילדים במצודה...). בחול המועד היו שם סדנאות לילדים קצת יותר גדולים (הדבקת חרסים, טיול מודרך עם אבירים צלבניים). כדאי להתקשר ולשאול.

גני הנדיב בכניסה לזכרון

ליאור וחנה, לכם זה קצת רחוק אבל לא נורא
כשבאים מבנימינה לזכרון יש פניה שמאלה לגני הנדיב. מקום מקסים. יש מעין מסלול שמשוטט בין גנים שלא מביישים גנים יפים שראינו בחו"ל. הגנים מסודרים לפי סוג הצמחים שבהם: גן ורדים, גם דקלים וכו´. הכניסה חינם כי המקום מתוחזק ע"י משפחת רוטשילד, והקבר של הברון נמצא שם. זה טיול קצר, מתאים אם אתם בדרך לצפון או סתם לבקר מישהו באיזור (מי זה יכול להיות ?) אנחנו היינו שם עם ענבל, לקחנו אותה בעגלה, אבל רוב הזמן היתה על הכתפיים של אבא. שהינו שם כשעתיים ונורא הצטערנו שלא הבנו סלסלת לפיקניק כדי לפרוש במרבדי הדשא הענקיים. רחל

כן, ניתן לטייל עם כל סוג של עגלה.

יש שם שבילים רחבים מאד ואם יש מדרגות ניתן לעקוף אותם בשבילים. רחל

ביקרנו שם אתמול

אור הביא אתו את חן ונמרוד ונסענו לשם מקום נחמד מאוד לביקור ולטיול אבל בהחלט לא רלוונטי למפגש פורום המדשאות הן בחזקת נרות של חנוכה לא לדריכה או לשהות אלא רק לצפייה לביקור של כמה זוגות להסתובבות משותפת - נהדר !! וכמות המכוניות שהייתה שם העידה על הפופולריות ליאור

nuv

New member
נחל שופט - עמק השלום

לאחרונה ביצעו בנחל שופט שבילים וגשרים מותאמים לנכים ולהסעת עגלות. השבילים ממש בצמוד לנחל ונבנו מבלי לרמוס את קני הסוף והחורש שמיסביב וזה ממש ממש נחמד. נכנסים מיוקנעם המושבה. עכשיו בסוף הקיץ לא בטוח שיש מים זורמים בנחל, אנחנו היינו ביוני עם העגלה והיה נהדר ומאד נח, היו מים בנחל אבל לא המון. המסלול קצר ואפשר לעשות אותו בכיף אחר הצהריים ולשלב גם פיקניק בחורשות שמסביב לעמק השלום או לחכות לשבת יפה בחורף ואז כבר בטח תהיה פריחה ויהיו יותר מים איננשאללה. מומלץ בחום! גם בנחל אלכסנדר ידוע לי ששיפצו והכינו שבילים לנכים ועגלות עם דשאים ופינות חמד אבל אני לא יודעת איזה קטע בדיוק ולא הייתי שם. בחול המועד סוכות נסענו עם ניב לפארק זיתים מעל נחל כזיב. שם ישנו באוהל ועשינו קומזיץ בלילה. למחרת ירדנו לנחל כזיב עם מינשא ועשינו טיול לאורך חלק מהנחל. מסלול קצר ונחמד. בדרך גם עצרנו והשתכשכנו במים הקררררררירים... טיול נעים נוב

לנו יש מנשא גב של איונפלו

מאוד מאוד מרוצים יש אותו בטויס אר אס אבל אם אפשר לקבל אותו בארה"ב חצי מחיר...

מתי פעם אחרונה הייתם בגן החיות בי-ם

אז אנחנו היינו לא מזמן נקי מסודר לא עמוס אפילו בשבת ומזג האוויר הסתווי מתאים לביקור מומלץ !!

נירית1

New member
גן החיות התנכי חוויה נהדרת

חגגנו לניצן שם יום-הולדת שנתיים , כל כך נוח לטיול עם עגלות המון דשאים וצל ואפילו שיש הרבה אנשים לא מרגישים בזה, והדבר הכי חשוב לי לפחות - למרות שקשה לי לראות חיות מאחורי כלובים לפחות שם יש הרגשה שלבע"ח יש הרבה חופש להסתובב וטיפול טוב.

למעלה