מהו המאכל האהוב על ילדיכם

../images/Emo41.gifמהו המאכל האהוב על ילדיכם../images/Emo41.gif

אנא המשיכו לשרשר מתחת להודעה זו. תודה ושבוע טוב

oisdvib

New member
כן להמבורגר במקדונלד

ברור שלא משנה מה נכין ההמבורגר לא ישכח, אלא אם כן אני מכינה שווארמה מבשר סינטה או צלעות טלה. אין מה לעשות הבן שלי אוהב בשר וגם לא כל בשר.

קישלורן

New member
הכי אהוב

ספגטי בולונז ביצה מקושקשת שוקיים מנגו באופן כללי הילדה נהנית ממנעמי החיים ועל כל ביס אומרת אהממממממממ

נופר א

New member
גם אצלי המבורגר של מקדונלד הכי טעים

לא משנה אם הם רעבים או לא עייפים או לא,מתי שמציעים להם המבורגר של מקדונלד הם קופצים עד התקרה. והם אוהבים גם פיצה כמובן.

המבורגר.

פעם זה היה מקדונלד'ס. עכשיו נהיה בררן
אבל עדיין לא יסרב לארוחת ביק מק
שלא יהיו אי הבנות- מדובר בבעלי המקסים

wan

New member
אורז בכל מיני טעמים-סלט ירקות

ומרקים מכל הסוגים.

גמדים

New member
אורז ופתיתים

אצלי הכי אוהבים אורז לבן עם כנפים ברוטב , ופתיתים ברוטב עם נקניקיות. בתאבון

כשהם היו קטנים, אז כל מה שהשכנה

או אמא של חבר בישלה. זה תמיד היה להם יותר טעים ממה שיש בבית. אבל תודה לאל הם גדלו ולמדו להעריך את הבישול של אמא...

נופר א

New member
כמה שאת צודקת

גם אצלי היה ככה,הבת הגדולה היתה אוהבת רק מה שיש אצל השכנה,ואני הייתי מכינה ואומרת לה שזה מהשכנה אז היא היתה אוכלת, היום היא לא מאמינה שעשתה את זה. והתינוקת עושה בדיוק אותו דבר,אבל עליה אני לא מצליחה לעבוד......

אורז,קציצות,מקרונים מכל סוג,שניצל..

קוסקוס,על האש כמו קבב,שישליק,...והרשימה דיי ארוכה, טעם מגוון יש לבנות שלי,ולמזלי הטוב יש לנו "חוק" ,שקודם כל טועמים (מנסיון של אחרים רוב הילדים פשוט לא טועמים) ורק אז מחליטים אם להמשיך לאכול או שלא,לכן אחרי שהן טועמות,בדר"כ הן ממשיכות לאכול... ותמונה לסיומת של שתי המקסימות שלי

אז זהו,לך,מדינת ישראל,התכוונתי

להעביר תמונה של הקטנטונת שלי,כדי שתראי את שלושתן,אם כבר אז כבר,נכון? אז קבלי תמונה של שחר הקטנה שלי. לילה טוב חני

למעלה