מהי מחלת ההתמכרות מבחינתכם?

../images/Emo41.gifמהי מחלת ההתמכרות מבחינתכם?../images/Emo41.gif

לאור הדיון וההצעה של עודד למכור לנו תה שמכיל רק "טיפת" גראס, נדמה לי שלא כולנו מבינים את משמעותה של מחלת ההתמכרות. אני מציעה שכל אחד מאיתנו ישתף אותנו בדעתו בהתאם לכוחו, נסיונו ותקוותו. עוד מבטיח עודד שהוא מתכוון להילחם בנו, משום שאיננו מוכנים לקבל את הצעתו, בטענה שהתה הזה אינו ממכר ואינו ממסטל. כמו גם מבקש לדעת עוד על תכנית 12 הצעדים בכדי שיוכל להביע את דעתו ולהעביר ביקורת. מה אומרת לכם מחלת ההתמכרות? (זו אגב השאלה הראשונה בצעד אחד
). אוהבים

OdedIsNotAfraid

New member
יש לי בעיה קשה...

אני מכור ללהיגמל........ זאת אומרת מכור לגמילה עכשיו אם אני אגמל מההתמכרות הזאת, אני אשאר מכור לכל מיני דברים מה עושים?
אני לא הולך להילחם איתכם, זה לא ענין שלי מה שקורה פה, אני נלחם נגד אלו שדוחפים לאנשים סמים בכוח ומשכנעים אותם שסמים מזיקים זה טוב בשבילם, לאנשים כאלו קוראים בין השאר פסיכיאטרים. ואליום??? מזיק!! ואליום ?? ממכר! HEMP? סבבה של דבר!

OdedIsNotAfraid

New member
אין כל רע בטיפה ואני אסביר למה

מה זה טיפה אחת לעומת כוס שלמה? האם כשאתם יוצאים ואוכלים חלק מהאוכל שמגישים לכם לא בושל במעט אלכוהול? האם אין שוקולדים שמכילים מעט אלכוהול? האם אין תרופות שמכילות מעט אלכוהול האם כשאתם מנגבים לפעוט את הישבן אין במגבונים מעט אלכוהול? כנ"ל לגבי HEMP, מדובר רק בטיפה אחת. ולא המלצתי להפריז עם זה, בכל מקרה זה לא ממכר, זאת אומרת אם הייתי צריך לתת ציונים עד כמה דברים ממכרים אז ככה מ 1 עד 10 אלכוהול 7 (אצלי) גראס 8.5 שוקולד 5 פיצות 6 המפ 3 בקיצור אין ממש מה לדאוג.

לגבי שאלותייך

לא אני לא אוכל אוכל שבושל באלכוהל לא מכניסה לפה סוכריות שוקלדים עם אלכוהולקונה מגבונים ללא אלכוהול אם אני לוקחת תרופות זה רק תרופות ללא חומרים ממכרים גם לא אקמול פורטה או סירום לשיעול. בעיניין התה גראס שלך בשבילי הוא סם לכל דבר כי אני מכורה לא יכולה לשתות כוס אחת עם זה עושה לי טוב זה יחליף את כל סוגי הנוזלים שאני שותה עד שאגיע למצב של לא יכולה בלעדי זה. אולי התה שלך טוב אבל לא למכורים יש מבין.

שטול1

New member
עודד לא מפחד ../images/Emo24.gif

אח יקר אם עד לרגע זה עוד לא הבנת אז הנה אני מסביר הפורום הזה מיועד לאנשים המחלימים ממחלת ההתמכרות מי שחולה במחלה הזו משתדל להתרחק ככל האפשר מכל חומר משנה תודעה או מצב רוח וכמו כן ממי שמוכר אותם או מציע אותם חינם אין כסף מה שאתה עושה כאן לעניות דעתי דומה להשתוללות של פיל בחנות חרסינה . אף אחד לא מכתיב לך מה לשתות או מה לעשן ואם מה לנגב תעשה מה שאתה רוצה מנסיון בעבודת הצעדים שמאפשרת לי ללמוד לחיות נורמלי למדתי שהתנהגות מהסוג שאתה מציג פה נקראת בלשונינו הכחשה ונותרת באוויר מיותמת השאלה מה עוד אנחנו צריכים לעשות כדי שתבין שמה שמתאים לך כבר לא מקובל אצלנו אבל יותר מזה מאוד מפריע להחלמתינו יש מליוני אתרים באינטרנט וויליג' למה אתה מתעקש למכור דווקא לנו את השטויות האלה ולהעמיד במבחן קשה את הנימוסים והסבלנות שלנו hemp לא בבית ספרנו

OdedIsNotAfraid

New member
אני מבין טוב מאוד

אז למה עגבניות? גם לזה אפשר להתמכר... או לפלפל... פלפל אפילו משפיע קצת על התודעה אסור לאכול עגבניות ופלפל, מה עוד אסור? מעניין אותי לדעת במאכלים מבושלים עם אלכוהול יכול להיות הרבה אלכוהול... אם זה יעשה לך חשק לשתות אלכוהול... אז זה לא טוב רצוי באמת שתמנעי מזה, בכל אופן אני הייתי מכור לגראס שנים, ועכשיו ניסיתי את הHEMP וזה לא עשה לי חשק לגראס זה לא קשור, מדובר כמו שציינתי ב 1 חלקי 20,000 , זה כמו לשתות בקבוק מים של ליטר וחצי ולשים בו טיפה אחת של אלכוהול ולקרוא לזה וודקה. בכל מקרה, אני אכבד את דברייך משי, נניח שבן אדם יש לו התמכרות לגראס (כמוני) אז אולי עדיף שימנע מהHEMP אולי את צודקת אם זה באמת יעשה לו חשק לחזור לגראס (מה שלא קרה לי), הצעתי את זה עבור גמילה מסיגריות, סם המוות. לא נכנסתי לפורום הזה להתמכרויות, בשביל לשכנע אותך לקחת סתם ככה HEMP אלא נכנסתי לפורום התמכרויות בשביל להציע דרך גמילה אפקטיבית וקלה מסיגריות ומשי , את עוד תראי בעתיד שיגידו לי תודה. ברגע שבכלל יהיה אפשר להשיג בישראל עלים כאלו של HEMP, גם אם בדרך המרשם הרפואי (נראה לי שאפשר). אני לא מבין מה זאת המתקפה הזאת עליי?

OdedIsNotAfraid

New member
לשטול ../images/Emo201.gif

בעצם שיהיה |זאבנחמה| לפורום קוראים התמכרויות וגמילה, תחום שאני מומחה בו. אולי באמת צריך לפתוח פורום התמכרויות וגמילה 2, עם דעות שונות משלכם, בכל מקרה, סיגריות מפילות מיליוני חללים בעולם בכל שנה, אתם באמת תוקפים אותי על זה שהצעתי להשתמש בקצת המפ יחד עם טבק צמחי ללא ניקוטין ותה המפ כתהליך גמילה של שלוש שבועות מסיגריות? אתם שומעים את עצמכם? כזאת נוסחה יחד עם עזרה קבוצתית וטיפולית תניב תוצאות מרשימות ביותר רק שתדעו לכם. ובלי התופעות לוואי של תרופות כמו צ'מפיקס או זיבאן ובלי יותר מדי עצבים וקשיים וכשלונות. למה שתלחמו נגד זה? והאם זה לא נושא שמתאים לגמילה והתמכרויות?

שטול1

New member
עודד לא מפחד

גם אני חשבתי פעם שאין טפשות פסיכיאטרית שזרה לי החיים בנקיון למדו אותי שיש לי עוד המון ללמוד בפגישות אנ.אי. בהם אני משתתף קבוע המנחה מזכיר לנוכחים שאין להביא פה להציע פה סמים נכון, הפורום הזה הוא לא חדר אנ.אי. אבל מהמקום שלי אין לי כוונה להכניס לגוף שום מוצר שמכיל t.h.c נקודה. אין לי בעייה ללבוש חולצה או מעיל להסתבן היטב כולל הגב במוצרים שמקורם בקנביס אבל תה לא תודה שתיתי מספיק ועישנתי ועוד ועוד ועוד הגיע הזמן לומר די . והכנות שלי ההצעות המגונות שלך מפריעות לי בהחלמה שלי יותר ברור מזה קשה לי כי זה מחזיר אותי לדפוסי התנהגות מהעבר אם אתה זקוק לעזרה בהחלמה האישית שלך נשמח לתרום מכוחנו ונסיונינו אבל בחייך חסוך מאיתנו את הסמים שלך לא משנה הכמות תודה

OdedIsNotAfraid

New member
תודה על התגובה שטול

אני מעריך ומבין דברייך, הבנתי, דבריי אכן סותרים את הדרך של NA צר לי אם אני גרמתי לך לתחושות לא טובות או לזכרונות לא נעימים, אכן מה שהצעתי זה עבור מכורים לניקוטין, אפשרות גמילה קלה ונוחה בלי סכנות לדאבוני. אני לא מכיר דרך יותר טובה לגמילה מסיגריות כי גם הדרך הכי טובה להפסיק לחלוטין או בהדרגה מלווה בעצבים שלעיתים לא בריאים, שהדרך שהצעתי מקלה עליהם, אבל לא משנה... בכל מקרה אני מאוד מעריך את הדרך שלך להגיד להכל לא, אני אישית מאמין שיש לנסות קודם למצוא את דרך המלך, לשאוף לשליטה עצמית אם יש בעיה חמורה של התמכרות לחומר מסוים צריך לדעת להגיד לו שלום לנצח ולדעת שהוא לעולם לא יכנס אלייך לגוף, אם אלו קבוצה של חומרים או מעגל של סמים וחומרים אז הבעיה חמורה עוד יותר.. בהצלחה לכולכם וסליחה הויכוח היה קצת מיותר, עדיין הייתי חייב לעמוד על שלי בכדי להציג את העמדה שלי ואת האמת על התוכנית גמילה שאני מציע בלי שידחפו לי פרטים לא נכונים ומוקצנים.

OdedIsNotAfraid

New member
אוהב בחזרה ../images/Emo24.gif

אני מבין שההתמכרות למשהו אחד שהופכת להתמכרות למשהו אחר קצת בעייתית לכן אני כבר קצת חושש לכתוב את הדברים הבאים אך בכל זאת החלטתי שכדאי דווקא כן, אני חושב שמבחינה רוחנית וגם מבחינה חומרנית וגם מבחינת האושר וחיזוק התחושה הטובה והחיובית להרחיק מחיי רעלים ודברים מזיקים התגלה כדבר טוב בכל הרמות, כל עוד לא נעשה בנוירוטיות ביתר קיצוניות והיסטריה, לכן רציתי לתת לכם לינק.... עם דוגמא אחת לשינויים שניתן לעשות http://ecowiki.org.il/index.php?title=ניקיון_ידידותי_לסביבה זה בסדר האותיות הרבות , ככה עובד האתר הזה, לא מדובר בוירוס או בתולעת ספרים. מדובר בלעבור לשיטת ניקיון ללא כל כימיקלים בלי לתמוך יותר בתעשייה המזהמת, אני אישית כבר אימצתי את אגוזי הכביסה וזה מאוד חביב ואפילו חוסך בכסף.

מכורים הם לא נורמטיבייים

מכור יכול להיגמל מסמים ולהחליף את השימוש במין הימורים וכל מיני דברים שאסור לו לעשות מכור הואלא בנאדם רגיל ובגלל זה אסור לנו כל מני דברים כאלו. לך פעם אחד לפגישה בחדר של אנאיי ותראה מה זה מכורים. אוהבים

למעלה