מה אנשי מוזיקה בדרכים שומעים עכשיו
A Akay4 New member 22/1/08 #1 ../images/Emo41.gifמה אנשי מוזיקה בדרכים שומעים עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif
A Akay4 New member 22/1/08 #2 קובי פרץ - אני זקוק לך סתאאאאאאאאאאאאאאאם חחחח... למרות ששיר סביר ... אני שומע כרגע את Alter Bridge המעולים עם White Knuckles ...
קובי פרץ - אני זקוק לך סתאאאאאאאאאאאאאאאם חחחח... למרות ששיר סביר ... אני שומע כרגע את Alter Bridge המעולים עם White Knuckles ...
G galoosh33 New member 22/1/08 #7 Dune - Dry Lips התמכרתי לשיר הזה חבל על הזמן http://www.youtube.com/watch?v=HV6apvW1Zo0
T TheRasmus New member 25/1/08 #13 יפה מאוד../images/Emo45.gif ואני התמכרתי לThat's How People Grow Up של מוריסי. (וגם כרגע שומע אותו) אם היה יוצא במהלך 2007 כנראה זה היה שיר השנה שלי.
יפה מאוד../images/Emo45.gif ואני התמכרתי לThat's How People Grow Up של מוריסי. (וגם כרגע שומע אותו) אם היה יוצא במהלך 2007 כנראה זה היה שיר השנה שלי.
G galoosh33 New member 25/1/08 #15 גם אני אוהבת אותו.. (ראה לעיל../images/Emo9.gif) ושניהם בזכותך כמובן.. הוא עוד יכול להיות שיר השנה שלך ל-2008, לא? אגב, אתה מכיר עוד דברים בסגנון של Dune האלה?
גם אני אוהבת אותו.. (ראה לעיל../images/Emo9.gif) ושניהם בזכותך כמובן.. הוא עוד יכול להיות שיר השנה שלך ל-2008, לא? אגב, אתה מכיר עוד דברים בסגנון של Dune האלה?
T TheRasmus New member 27/1/08 #17 עד סוף 2008 יש עוד 11 חודשים אבל מי יודע עוד לא הכנתי אפילו את המצעד השנתי של 2007 (נראה לי שאכין בסוף סיכומון קצרצר) ולגבי Dune, שמעתי כמה להקות בסגנון לפני כמה זמן אך לא התלהבתי. אם איזכר בהן אעשה סקירה קצרה.
עד סוף 2008 יש עוד 11 חודשים אבל מי יודע עוד לא הכנתי אפילו את המצעד השנתי של 2007 (נראה לי שאכין בסוף סיכומון קצרצר) ולגבי Dune, שמעתי כמה להקות בסגנון לפני כמה זמן אך לא התלהבתי. אם איזכר בהן אעשה סקירה קצרה.
Y yrutoo New member 22/1/08 #10 Anouk - Hotel New York אלבום מדהים שלה מ2004... אני מעדיפה אותה באלבום הזה ובחדש מאשר בקודמים היותר רועשים שלה (למרות שגם הם טובים) .
Anouk - Hotel New York אלבום מדהים שלה מ2004... אני מעדיפה אותה באלבום הזה ובחדש מאשר בקודמים היותר רועשים שלה (למרות שגם הם טובים) .
M MysteriOfir New member 24/1/08 #12 האלבום השני הכי טוב שלה אחרי Togather alone החדש סתם מעפן, אכזבה ענקית.
A amiomer New member 26/1/08 #16 גבריאל בלחסן - תפילה צעד 11 ../images/Emo91.gif שיר מדהים מתוך דיסק ענק- "בשדות", חובה לשמוע את הדיסק הזה!
גבריאל בלחסן - תפילה צעד 11 ../images/Emo91.gif שיר מדהים מתוך דיסק ענק- "בשדות", חובה לשמוע את הדיסק הזה!
א אקונומיקה New member 27/1/08 #18 הדיסק היחיד שלו שאני אוהבת ומסוגלת לשמוע הוא די אמן חיתוך ורידים אבל אכן שיר מדהים ומומלץ