מה אסור לעשות בדייט ראשון

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gifמה אסור לעשות בדייט ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

אסור לשתות יותר מידי

מיטללל

New member
לירליר היחידה

היה לך דייט ראשון?! ואני צריכה לשמוע עליו בפורום? החרפה... (נדבר אחרי הישיבה שלי:( )

Cobe Anan

New member
אסור להקצין בכלום.

הומור שחור-
אסור
לחפור על תחביבים-
אסור
לדסקס על פוליטיקה-
אסור
לדבר על סקס-
אסור
להשוויץ-
אסור
לתת גז באוטו-
אסור
לשים בדרך מוזיקה בפול ווליום-
אסור
לדבר על ה
ית-
אסור
לנסות משהו חדש-
אסור
דייט ראשון חייב להיות מיינסטרימי ככל האפשר, משם כבר אפשר להקצין אחרי שעשית רושם של בנאדם נורמלי. כמובן, שבפעם הראשונה שדקלה פגשה אותי היא זכתה בהפרות של כל אחד ואחד מהאיסורים הנ"ל, אבל נו- זה אני. אני לא כל אחד אחר.
התאהבות עצמית-
אסור
פלא שהיא לא רצתה לדבר איתי 4 חודשים אח"כ

Zoharrr

New member
גמני עשיתי את כל האסורים עם אלכס...

ואנחנו שנה + ביחד,אז אולי צריך לעשות אותם? D:

אממממ

אסור לספר על הדברים *המכוערים* מהעבר בנות,אסור לבוא חשוף (אלא אם את מחפשת משהו ספציפי........) אסור *למרוח* את הפגישה... תמיד כדאי להשאיר טעם של עוד... אסור ללכת למקום שמכירים אותך.. חבל שיספרו לה/לו מי את/ה באמת... אסור להפגש בבית של אחד מכם... כולנו יודעים איך זה יגמר...

מה מותר לעשות בדייט ראשון

לנשום עמוק. להנות מהמשחק הזה. לדעת לחזר אחריה. להיות עצמך. לחייך. לפזר את הקסם האישי הכובש. לחייך שוב. לקרוא אותה. לקרוא את שפת הגוף שלה. להסתכל לה בעיניים.

DanaLior

New member
מותר וחשוב

לתת לה לדבר!!!!!!!! אחר כך היא באה לחברות שלה ומתלהבת שהוא כ"כ מתוק ושהוא כזה קשוב ובלה בלה בלה.. מתכון בטוח להצלחה =][=

danielo18

New member
זה יכול להיות משעשע...

להיות בדייט,להפעיל עליה את כל השיטות שלמדתי בקורס (ש"ל) ולהרוויח נקודות.. זה כמו להיות בעבודה ולדבר עם לקוחה - רק שהיא נמצאת מולך והיא נראית טוב...אני אנסה את זה!

Cobe Anan

New member
../images/Emo12.gif היית בקורס שחור-לבן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

RieM

New member
יאללה תזרמו, קינדערלעך !

רק אל תגזימו יותר מדי.

למעלה