מה ההורוסקופ שלי?

just adiki

New member
../images/Emo41.gifמה ההורוסקופ שלי?../images/Emo41.gif

יש לי רעיון, כל אחד יכתוב היום את המזל שלו ואת ההורוסקופ שלו לשישי שבת. ביום ראשון תכתבו האם זה הצליח
או שזאת היתה טעות
ותכתבו במה זה בא לידי ביטוי. למשל כתוב שיהיה לכם מזגם ובאמת רבתם עם מישהו וכאלה
. את ההורוסקופ אפשר להשיג בעיתון "ידיעות אחרונות" אני משערת שגם ב"מעריב" ולמי שאין אפשר דרך ההורוסקופהתפוזי

Galuush

New member
דגיגה../images/Emo19.gif

בסוף השבוע הזה כדאי להתמקד בכל המחוייבויות שלכם, דגיגים. בין אם המדובר במחוייבות משפחתית כזו או אחרת שמצריכה השתתפות בארוחת ערב שבת, ובין אם המדובר במחוייבות חברתית שמשמעותה בילוי בחברתם של זוגות חברים שמזמן לא ראיתם – לפעמים צריך להשקיע גם במה שצריך, ולא במה שמתחשק... לקוח מתפוז

NITSAN6

New member
|אריה|../images/Emo112.gif

זה עשוי להיות סוף השבוע הטוב שלכם בתקופה האחרונה, אריות. הירח שוהה במזל שלכם, ואין ספק שהקסם האישי החזק שלכם והכריזמה המוכרת, נמצאים עכשיו בשיאם. כעת הזמן להחליט מה עושים איתם: מסיבה טובה עד השעות הקטנות? מפגש חברתי רב משתתפים? תחליטו אתם.

NITSAN6

New member
שום דבר מזה לא קרה...../images/Emo112.gif

הדבר היחיד שאולי אפשר להחשיב זה המפגש רב משתתפים שכלל אותי ואת ידיד שלי

linoy7

New member
בתולה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

אינלי כוח לכתוב
[איפה יש בתפוז?
] |בורות| אבל לפי מה שקראתי חלק מהדברים נכונים

linoy7

New member
אה נכון../images/Emo6.gif נעל שכמותי../images/Emo6.gif אז הנה../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

שישבת: סוף השבוע הזה מתאים בעיקר למילוי מצברים, בתולות, ולא לבילויים מעייפים. מיקומו של הירח במזל אריה מדגיש את הצורך בהחזרתה של האנרגיה הטובה שלכם, ולא בבזבוז משאבים על בילויי סרק. זמן מצוין בעיקר למנוחה ורגיעה, כשונוס במזל שלכם מביאה רגעים יפים של אהבה. השבוע: מרקורי שליט המזל שלכם ממשיך גם השבוע בהילוכו האחורי, אלמנט שמצביע בעיקר על הצורך שלכם לפעול באופן מתון יותר בכל מה שקשור לעשייה בכלל, ואולי להמשיך להתמקד בסגירת מעגלים מהעבר, הקרוב והרחוק, בשיפור המצב, ולא בהתחלות חדשות.

linoy7

New member
יאללה, אז לגבי הסופ"ש..../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

מילוי מצברים ובלי בילויים- כן, נחתי. והרבה
וכן, היה לי צורך בהחזרתה של האנרגיה הטובה שלי
נראה מה יהיה במשך השבוע

adi dion

New member
קשתית ../images/Emo13.gif

סוף השבוע הזה מתאים בעיקר למה שקשתים באמת אוהבים: נסיעות וטיולים. הירח שוהה לו במזל אריה, ומדגיש את היכולת שלכם לעזוב את הדאגות מאחור, להעמיס תיקים צידניות כלב ואת הסבתא, ולצאת לטיול אל חיק הטבע, או לביקור אצל ידידים וחברים שגרים רחוק. זמן להתרחק מעט,וליהנות. (לקוח מתפוז) ואני כבר אומרת- שומדבר מזה לא יקרה.... לא הולך לי עם הורוסקופים אז אני אפילו לא טורחת לקרוא אותם בד"כ
וחוצמזה שאני שונאת נסיעות וטיולים (טוב רוב הטיולים...
) אז אני לא קשתית אמיתית... אני מזויפת!

Galuush

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כפרעלייך
אגבב.... כנסי לפורום... תראי מה טל שם שם... דירוגים למצעד הבינלאומי של גלגל"צ ויש שם את taking chances אהה ואם את יכולה, אז מסן

danduni

New member
תאומים ../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

האמת שפעם.. פעם הייתי יותר קורא את ההורוסקופים וןעד עכשיו קשה לי שלא להציץ מדי פעם במה שלכאורה הולך לקרות לי ואז איכשהו לקשר משהו למשהו שהיה רשום
. אבל יש לי ידידות קצת יותר מושפעות..
. בקיצור, עדי, רק לך זה יגיד פה משהו - אבל אני מסכים עם מה שנאמר ב.. אירלנד 81'
. "זה עשוי להיות סופשבוע תקשורתי במיוחד, תאומים. הירח במזל אריה מדגיש את הסקרנות שלכם, ואת המינון הגבוה של תנועה שאתם זקוקים לו עכשיו. זמן טוב למפגשים שמחים בהם תוכלו להפגש עם ידידים שמזמן לא ראיתם, להתעדכן ברכילות, ולנהל שיחות כיפיות אל תוך הלילה."
אני אקח את זה בעירבון מוגבל, כי ביום ראשון האחרון היה לי יום גרוע ממש והייתי מדוכא כל היום, ובהורוסקופ היה רשום שזה אחד הימים היותר טובים של השבוע
. ואז חשבתי לעצמי, אם זה יומטוב, איזה שבוע הולך להיות לי..

RayoDeLuz

New member
שור^__^

למרות התכניות שלכם, בסוף השבוע הזה כדאי לשהות קצת יותר בבית ובסביבתו. מעבר להשקעה הביתית שאולי התעצלתם לעשות אתמול, הרי שבסוף השבוע הזה כדאי פשוט להפוך את הבית למקום נעים יותר להיות בו, ובשעות הערב ואפילו בשבת – לארח אצלכם בבית אנשים אהובים.

just adiki

New member
♥שור♥

אוי בידיעות זה ארוך. טוב לא נורא
אהה רגע זה לא
זה של כל השבוע אני אקח רק את השישי שבת
.
נראה שתהיו יותר בבית. אתם עייפים מאוד וחייבים למלא מצברים. הימנעו מהחלטות פתאומיות וקצוניות, בייחוד ביחסים שחשובים לכם. זה עלול להשפיע לרעה על הקשר.

just adiki

New member
טוב אז הגיע יום ראשון ו...

באמת לא יצאתי ביום שישי
או שבת
. ממ.. שנת צהריים בשישי נחשבת למילוי מצברים
ונמנעתי:-| עכשיו נלך לקרוא את ההורוסקופ שלי להיום

למעלה