מה הוא אומר!

../images/Emo41.gifמה הוא אומר!../images/Emo41.gif

חחח, אמרתי מחר.. הנה, הוא כבר הגיע.. טוב, אז כולם להסתכל טוב טוב על התמונה הזאת>>>>>>>>> עכשיו תפעילו טוב טוב את הגלגלים בראש ותגיד: "מה לעזזאל הוא אמר!" או מבקרה שלנו, מה לעזזל הוא חושב לעצמו.. תהיו מקוריים.. מה הוא חושב, מה אמרו לא בדיוק. כל מה שצץ בראש!! אז הנה שלי..
הממממ, מישהו יודע אולי למה אני מכור לקציצת ציפורניים?

StarMo

New member
../images/Emo41.gifהממ.. לא בטוח שהייתי צריך לשים

את התמונה הזאת בתור בתמונה הראשונה בשרשור הזה!
תמונה לא משהו..
כאילו, יש פחות מדי סצנה

חחחח

לא נורא.. יהיו מספיק תמונות ומספיק תגובות ורעיונות.. (ואם יש לך תמונה מיוחדת אז תודיע לי.. טוב, בא לי עוד אחד
המממ, מעניין אם הצלם הזה יודע על ההפתעה שהכלב לשי השאיר לו בתיק

תמונה חדשה

טוב, לאור ההיענות של כולם.. תתאוררו! הפעם, תמונה של רוברט>> מה הוא אומר:
..האוזניות הוירטואליות האלה זה דבר מדהים!

Miss CB

New member
"45... 46... 47..."

(סופר כמה שניות הוא יכול להישאר עם הידיים ככה באוויר
) נ.ב. יש לו שעון ביד ימין!! הוא שמאלי? פשוט כי אני ימינית ושעון ביד ימי ןבכל זאת, נחמד מדי פעם לגלות עוד אנשים מוזרים כמוני.. כמו ג'ון קליז למשל. גם הוא ככה.

Dr Drums

New member
"אני כל כך סקסי" ..... ../images/Emo6.gif

חח ועוד אחד: "החולצה הזאת ניראית עלי מדהים"- או שלא! ואם אתה כל כך רוצים- עוד אחד...: "להירגע, היא לא שונאת אותי " חחחח
יש לי דימיון מפותח (לא)

המפ..

יופי עכשיו אני בכלל לא נראה כמו הומו
*רוברט בשניה של תדהמה כשהוא קולט את הלבוש הנוראי ומרים ידיים לבטא זאת* *לא בכוונה להעליב מישהו/י הומו/לסבית*

StarMo

New member
כה ברור:

לא הייתי צריך לשתות את הבקבוק וודקה החמישי הזה לבד.. *קיא*

ouria

New member
"בעע.

איזה שיר משעמם. כמה דקות אפשר למשוך כבר את דייזד אנד קונפיוזד?! אני עוד שניה נרדם כאן"...

"אוגה בוגה..

אני קווזימודו" עלוב אני יודע "פוווווווו... אחחח.. המכה הזאת בבטן כאבה" או "חחחח שווווו חחחחחח שוווווו," וגולת הכותרת! "like, whoa man, i'm so high, like freakin stoned.. I haven't got a clue as to where am I.. hey Jimmy, where the hell are we and what are the chords to this fucking song?!!?"

למעלה