מה הקשר? יש עוד סקר!

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif מה הקשר? יש עוד סקר!

הסקר הקודם נסגר עם 13 אנשים שענו לשאלה: איזו דמות ותיקה הייתם מעיפים מהסדרה? העם נקעה רגלו.
כריס ונינה, החברות הכי טובות, נמצאות יחד גם בפסגה הלא מכובדת הזאת עם 30.77% (4 קולות) לכל אחת.
קת'רין וויקטור חולקים את המקום השני והמפוקפק עם 15.39% (2 קולות) לכל אחד.
חותם את הרשימה הוא ג'ון אבוט, שנמצא בג'נואה סיטי כבר קרוב ל-20 שנה. ג'ון זכה לקול אחד (7.69%).
הסקר החדש עולה בקרוב!

אודי23

New member
אני המומה

אנשים, אתם הייתם רוצים להעיף הכי את כריסטין היפה מהסדרה??? איך אתם יכולים??? איך המצפון שלכם נותן לכם לבחור בחירה שכזאת??? היא כל כל טובת לב, אני לא מאמינה, היא גם יפה וגם חכמה וגם טובה. אני לא צודקת???

noname20041

New member
אני לא

נכון, כריסטין יפה, חכמה, טובה, אבל כל זה כבר מתחיל לשעמם רצח, צריך קצת פלפל בעלילות שלה. דווקא היינו מצפים שאבא של יסדר לה עלילות מעניינות אבל נ-א-ד-ה. גם אשלי חכמה יפה וטובה אבל לפחות לה יש עלילות מעניינות (יחסית לצרצר המשעמם ובעלה)

בקשר לסקר-בחרתי במשפ' קרלטון...

כדי לראות איזה עוד חתיכים כאלה הם יכולים לספק לנו...

Dawn12

New member
../images/Emo26.gif נצל"ש

כמה דברים שהתעדכנו בקהילה וכדאי לכם לדעת עליהם: 1. העמוד הראשי
רוב התכנים התעדכנו ומומלץ לקפוץ להציץ בו מדי פעם
2. הקישורים
רשימת אתרי ההערצה לשחקנים/דמויות עודכנה
אם יש אתרים נוספים שכדאי שיופיעו בקישורים - שרשרו או כתבו לי. 3. המאמרים עשיתי קצת סדר במאמרים (ואני אמשיך מחר אם יהיה זמן) ותוכלו למצוא שם גם כמה חדשים, חלקם לקוחים משרשורים שכבר נמצאים בעומקי הארכיון.
פאנפיקים של צהובון, ים כחול ויפית ("עלילות משלנו")
ניתוחי דמויות של ים כחול וקובי ("דעות וניתוחי דמויות")
רשימת תאריכי הלידה המסודרת והשלמה של כל השחקנים

ים כחול

New member
אחלה סקרים../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

אני בחרתי במשפחתו של בולדווין ...
אשמח לראות אותם למרות שמסתורין זה חלק מהקסם שבו

ים כחול

New member
זהו הגיע הזמן לסיים עם הפרשייה של..

ויקי וגארי .. הבנו כולנו שהוא המטריד הבנו גם שהוא פסיכופת עם בעיות נפשיות הבנו שהיתה לו בעיה עם האמא,דודה סבתא, ועוד איזו דמות בחייו?? הבנו שהוא שחקן לא רע וגם יפיוף זה שויקי יודעת לשחק נהדר גם קלטנו מזמן.. ועכשיו מבקשת מהם מהר לסיים עם המצב המעיק שנמרח יותר מידי זמן.. אני מחכה ..... נותנת להם פרק וחצי ... מזהירה ומתריעה ... (כאילו שזה יזיז להם ... אבל לא רע לנסות
)

Dawn12

New member
ים ים, את מתריעה בלי שקראת

את התקצירים? כי....
הסיפור מסתיים מחר.

junny

New member
אתם לא תאמינו

אני סבלתי את כל הסאגה המטורפת הזו רק בשלבי המעריץ, וסופסוף שיש קצת אקשן לא יצא לי לראות צח"מ אני פשוט לא מצליחה להגיע הביתה לראות צח"מ ובימי שישי אני לומדת... ככה שלא ראיתי את גארי המטורף ואת ויקי המקסימה.. בתסריטם המשותף..

b o t t e n

New member
../images/Emo45.gifהתעדכנתי....

איך זה שאין אייקונים של אולימפיאדה
איך הייתה נראית אולימפיאדת ג'ינואה סיטי
מי היה מתחרה באיזה ענף... ויקטטור- קרב 10
ניקי - התעמלות עם סרט וכדור. ניק - איגרוף גיל - זריקת מוט. נינה - הדיפת כדור ברזל קריקט - 100 מ' פרפר בילי, מק, ראול, ובריטני - מרוץ שליחים. ומי, אבל מי היה מדליק את המשואה

ים כחול

New member
בוטן,,,שאלה מעניינת ../images/Emo13.gif

ויקטטור - איגרוף -
ניל - זריקת לשון למרחקים ג"יל וקתרין - הדיפת קרטונים מאובקים אחת על השנייה בעליית גג ניק - זריקת נייר משרדי מקומט לתוך סל על דלת (משעמום) טרישה - יש ספורט מוזר באר"הב שנקרא - כיסוח רכבים בראברסים ... מתאים בול בשבילה.... ראול - קפיצה לגובה - (יגיע לעננים בקלות ...אופססס הוא כבר שם
דרוסילה - קפיצה לרוחק (במטוסים) -היא תקבל מדליית זהב מיידית !!! מרי ויליאמס - דחיפת אף למרחקים ...
גרייס - התעמלות קרקע ( היא אלופה בשפאגטים במיטות
) בטוח יהיו לי עוד בשעת לילה מאוחרת
אז סי יו סון ....

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif גדול!

הכי אהבתי את 100 מ' פרפר לצרצרית, והשפאגט של גרייס

ים כחול

New member
../images/Emo3.gif

פול : ריצה מהירה סביב הזנב של עצמו ..... ויקטור : ריצת משוכות , קפיצה "מעל מיטות" ... קפיצה דילוג קפיצה קפיצה דילוג קפיצה דילוג ועוד קפיצה..... (פעם במליון מתפספסת לו מיטה כמו למשל זו של כריסטין...) גם ניקי : אלופת נשים בקפיצת למיטות של גברברי צח"מ ... מיגל : אלוף שום אסתר : אלופת בצלות עוד בנוגע למיגל ואסתר : אלופים בריצה לפתיחת דלתות ממרחקים . לא הכי מצחיק הפעם אבל בילי - אלוף בהחלקה על קרח
מחמירה יותר עם לקקניל : קפיצת לשון חופשית לעומקי המעמקים ( )( ) טוענים עד היום שאף אחד לא שבר את שיאו..... ג"יגולובראדסקי - קפיצת ראש למיטות נשות עשירים ..... סיכון תרתי משמע.... לא נמדד שום נזק פיזי .... אוליביה פנתה לספורט שונה קצת - אכילת כמויות של לימון חמוץ זכתה בגביע צהוב ... ומאז פניה לא השתנו ... אופסססס אין אולימפיאדת אוכל ?? מלקולם : הוא מהבחורים שרצים במשחקי טניס להגיש את הכדור לשחקנים ... כדור לניל ------------ כדור לדרוסילה הופסססס כדור לדרוסילה ---------- כדור לניל .... אויייייי הכדור נפל לים .... דרו לא תפסה כי היא טסה איי שם... את מי שכחתי ?? אני בשוונג
בטח יצוצו לי עוד רעיונות לספורט אתגרי לחברים שלנו הא? חהחה

b o t t e n

New member
טוב, החלטתי מי ידליק את המשואה../images/Emo70.gif

פיליפ הקרצייה
יציק לאמא שלו, עד שתסדר לו את זה. "אמא, תומס הוא לא ידיד , נכון
" "לא, פיליפ, הוא יזיז
" "אז אני רוצה להדליק את המשואה, אם לא אני אהיה עוד יותר איכסה של ילד שמן
" ונניח, שהאמרגן של כל העסק זה ויקטור, ואז הוא בא לבשר לו את הבשורה, שכאמור ויקטור, גם דברים טובים, מספר כאילו זה החדשות . "פיליפ
בגלל שאתה ילד קרצייה וניג'ס, אתה דליק את המשואה, העיקר שלא נצטרך יותר חראות אותך ולשמוע אותך, קח גפרור ולך 'חפש
"

Dasush17

New member
לא את כריס!!!!

היא הדמות הכי שווה! היא לא דפוקה ומוגזמת כמו שאר הדמויות האחרות, היא הכי נורמלית והכי טובה. והיא כזוווו יפה. חח זה יהיה כזה בזבוז להוציא אותה. גם לא נראה לי שהיא תצא בחיים אלא אם כן היא תרצה כי היא הבת של המפיק.

ים כחול

New member
הדלקת משואות...

דייאן רצתה להדליק את המשואה של ויקטור אבל אשלי באה וחטפה ממנה והדליקה לו בעצמה... כריס חזרה להדליק לפול את המשואה שלו המשואה של בראד כבוייה , אחרי שניקי כיבתה לו עם מיים צוננים .. דרוסילה הדליקה לניל את המשואה וברחה מג"נואה כשעשן... תרתי משמע ..עוד עולה ממנה\ו ... אוליביה עדיין חולמת להדליק את המשואה של ניל .... למיילקלום אין אפחת שתדליק לו משואה ... איך זה קורה לחתיך כזה? גם מייקל נטול מדליקת משואות ... אני מוכנה כל החיים להדליק לו
.. איך זה שקופיף כמו ויקטטור תמיד מצליח למצוא לעצמו מדליקת משואות כניראה באמת כוח וכסף מדליקים הכל ...
אלו היו 60 שניות על הדלקת משואות - והמבין יבין ....

למעלה