מה חדש בפורום

../images/Emo41.gif מה חדש בפורום ../images/Emo35.gif

מאמרים - איך להכין עוגיות "מדליקות" בחסות טלטלים מילון מונחים - יעלה היום לאוויר כולל מונחים בסיסיים וחשובים.
לאדומות של הפורום על ההשקעה

beky1

New member
../images/Emo51.gif כמה שאלות והערות

קודם כל תודה גדולה ליזמים זלהפקה ולמנחה ולנוגה כמובן. הערות: 1. איכות הצילום במושב כזה היא קריטית ואיכות הצילום כאן והבימוי זקוקים לשיפור לא קטן. 2. לא היו כמעט תקריבים לדוגמא בעבודה על הפרח או השרוולים. 3. ברקע היו עוגות שכמעט אי אפשר היה לראות. 4. מציעה להכין תסריט ובימוי בסיסי למפגשים הבאים 5. נוגה היתה מצויינת ותודה גדולה על עצם המפגש , לדעתי תרם רבות 6. שאלה לסיום: מי היתה המנחה הנחמדה ? תודה מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלה היה שווה לחכות

אכן העלת בעיות

אבל אין ממש מה לעשות, זה הסט של
. כשנכין מדריכים מצולמים נעשה זאת יותר איכותי. המנחה זו אני

Hun1

New member
ניחשתי שזאת את../images/Emo13.gif איזה יופי

אני מסכימה עם ההערות אך יחד עם זאת מעריכה את האירוח ואת הזמן שהקדישה לנו נוגה. כן ירבו אירוחים כאלה.

2hila2

New member
../images/Emo24.gifתודה! היה נהדר לראות אותך

וללמוד מנגה בעצמה!

cv

New member
רוצה לחזק ../images/Emo24.gif

היה מעל ומעבר למה שציפיתי!!! כל הכבוד לנוגה שבאה לאולפן עם כל הנכונות הזו לחלוק
ועם כל האמצעים לעשות זאת
היה נהדר לגלות אותה (כי סה"כ היא לא פעילה בפורומים האינטרנטיים) ולמרות בעיות זוויות הצילום, עדיין היה אפשר ללמוד הרבה מצורת הפיסול והבניה ובעיקר מהטיפים שניתנו ברקע. איילת - היית גם כן נהדרת, וכמה חשוב זה ש"מראיין" אותה איש מהתחום ולא עוד הדיוט (כמו בתוכניות הבוקר למיניהן) זה ממש היה לעניין ועשית זאת בצורה מצויינת (באמת לא הכרת עד עכשיו את הפטנט עם הספגטי!?!?) ישר כוח על הדרך בה ראיינת ומעבא לזה יישר כוח על הרעיון ועל ההוצאה לפועל כ ל ה כ ב ו ד
הפרחים לצה"ל

אצלי בראש ספגטי הוא דק

(זה מה שנכנס הבית), אז אני משפדת כמו שצריך עם שיפוד
מה שהצחיק אותי זה שנגה לא הכירה את פטנט ה CMC כדבק. כל אחת וחסכיה
מקווה מאד שיהיו עוד אירוחים בעתיד - כבר יש בקנה

MP826

New member
רוצה גם להוסיף ../images/Emo140.gif

האירוח היה נהדר! מאוד מלמד ומעשיר תודה לך איילת ולנגה כמובן

יופי של אירוח!

עכשיו סוף סוף ראיתי- ממש פורה- תודה רבה על כל המידע!!! כל פעם שנגה פתחה שקית נילון היה נשמע כאילו יש מתקפת חיזרים
במחשב שלי מה שהיה מאוד משעשע
חוץ מזה אחלה של אירוח!!

etty57

New member
איזה יופי של ארוח

היה ממש מקסים ומאוד מלמד,מה שעשרות מילים כתובות לא יכולות לעשות. אילת הית מקסימה,היה ברור לי שתהיי מקסימה ,לא פחות מזה . תודה לך על הרעיון והראיון.

מדי1983

New member
הצחקת אותי מישמיש : )

כל הכבוד איילת על היוזמה. היה מעניין ולמדתי המון. תודה לך וכמובן לנוגה.

למעלה