מה כדאי שתארזו להופעות של 30

../images/Emo41.gif מה כדאי שתארזו להופעות של 30 ../images/Emo41.gif

אוקיי, קודם כל הייתה הודעה ממש חמודה של הלהקה באתר שלה לגבי מה הם רוצים שהמעריצים יארזו להופעות של GIAN This year’s GIVE IT A NAME festival is this weekend and, if you’re planning on coming, we are looking for your involvment to help in make this an unforgettable event. Besides wearing your echelon gear (we suggest WHITE for sheffield and BLACK for LONDON), we encourage you to particpate– and ask that you encourage your fellow concert goers to particpate in some ways as well – here is a list of things that you could/should bring with you: Echelon gear Homemade Flags Headgear/Masks (white bandanas for sheff - black for london) Warpaint - the crazier the better Glowsticks and other 'glowing' elements And, of course, feel free to be your creative selves. See you.... soon! השנה, פסטיבל GIAN חח או "תן לזה שם" חהחה.. הוא בסופ"ש הזה ואם אתם מתכננים לבוא , אנחנו מצפים לעזרתכם במטרה להפוך את ההופעות האלה לאירוע בלתי נשכח. חוץ מלבישת בגדי האשלון שלכם (אנחנו מציעים לבן לשאפילד ושחור ללונדון), אנו מעודדים אתכם להשתתף- ולעודד את חבריכם להשתתף בכמה דרכים גם. הנה רשימה של דברים שרצוי וכדאי שתביאו איתכם: ציוד אשלון (בגדים בעיקר) דגלים מוכנים מהבית ציוד לראש- מסיכות ובנדנות (לבן לשאפילד ושחור ללונדון) צבעי פנים / צבעי מלחמה- כמה שיותר משוגע יותר טוב מקלות זוהרים בחושך או כל דבר אחר ש"זוהר" וכמובן, הרגישו חופשיים להיות עצמכם היצירתיים, נתראה ב..קרוב. ועכשיו, הייתי רוצה לעודד אתכם להיות "עצמכם היצירתיים". בואו נסגור את העיניים ונדמיין רגע, ג'ארד יוצא בהצהרה לכל האשלון הישראלי "מצטער חברה על כל עגמת הנפש מהתספורות המכוערות שלי ושל תומו, אני יודע שסבלתם, אז אנחנו מארגנים לכם טיסה חינם לסיבוב הופעות שלנו באנגליה" מה תיקחו איתכם? רשימה מפורטת חבריי. קדימה, אל תאכזבו אותי. תשתחררו ותגיבו

אז שאני אתחיל?

טוב נו. * Mp3 - לטיסה. אחרת נדפק לי השכל * מצלמה * כל החולצות שיש לי של 30 בערך. כאלה שעשיתי לבד וכאלה שלא *בגדים להופעות- אם צריך לבן או אדום יענו משהו מיוחד * הבנדנות שלי * תגית עם השם ולייניארדס לשרשראות * השרשראות שלי של 30 * הדיסקים שלהם/ העטיפה שלהם אם אתם רוצים חתימה * מתנה. כי אנחנו דיי מפתחים פה מסורת ש.. כל טור מביאים להם מתנה * פלאפון *כסף. ורצוי שהרבה *הכרטיסים להופעות, אחרת הלך עליי. * כתובות של המלונות. אחרת פשוט לא חותמים לכם על הדרכון ואתם על המטוס חזרה לארץ * הצמידים שלי של 30 -האדום והשחור * מספרי טלפון של כמה שיותר בנות מהרישמי, למקרה חירום * אם זה חורף- אז מעילים. אלוהיי מעילים * תיק קטנטן. להופעה. שלא יהיה הרבה עם מה להסחב. * צבעים זוהרים בנאון? וכל שאר הדברים האלמנטרים כולם מכירים.

אחמאחמ. ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

מגניב DDD: בואו נראה~ כרטיסי טיסה. כרטיסים להופעות. כסף. בגדים וכל השטיות. פלאפון. מצלמה. עט + דפים. מיני איפוד. ציוד אשלון! [וגם מה ש-עדין- אין לי. פשוט להביא איתי כמה שיותר פריטים שלהם~]. ומאופקD: - דגלים
קונדומים

קוראים לזה פנטזיות

ומבחינתי, עברתי את שלב א' בתוכנית "איך תגרמי לתומו לעשות לך ילד" כי בינתיים הוא אמר לי שאני יפה, ולא. אני לא צוחקת.

LoveYourHate

New member
עכשיו ברצינות..

אוקי מה הייתי לוקחת איתי להופעה. כסף והרבה
כרטיסים[להופעות וטיסות] מצלמות וכן כמה
דגלים צבעים הצמיד! אם אז לקנות דוג טאג כאלה הוו חולוצות ששני תעשה לי
פלאפון משהו שהם יוכלו לחתום עליו אדוויל כי תמיד יש לי כאבי ראש פלסטרים תיקים MP לנסיעות\טיסות וזהו נראה.. לא עולים לי עוד דברים

אני חושבת שהקונדומים הייתה ההצעה

הכי חכמה שלך ! ועוד מזוודה אחת גדולה כדי לחטוף את כולם!

LoveYourHate

New member
לגמרי הא..הקונדומים הם מציאה! ../images/Emo6.gif

חחח לחטוף את הבלאקברי והכובעים חח עכשיו יש גם את הצבעים הזוהרים !!
מטורפים

למעלה