מה מתכננים לבשל לשבת

חשבתי על חמין גמליאלי של מסלנסקי

ולזה להוסיף כנראה פרגיות עם פירה. אם ממש תיפול עלי הרוח, אולי אני אעשה מהפרגיות מעורב ירושלמי.
 

אילנית12

New member
מתכון +סדנה להכנה

את הבצק של הקובה,יש לשטח כמה שיוצר דק.אחרת זה יוצא קשה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=744&msgid=52832841
 

bigjack

New member
וואלה אני עוד לא יודע ../images/Emo4.gif

בערב אראה מה יש במקפיא ונוציא להפשרה. ומחר נכין לפי המוזה ונדווח
 

DCS

New member
זה מרגיש שבת לממולאים

רק שלא החלטתי מה למלא ובמה - יש לי לחשוב עד מחר. אם יצא בסופו של דבר סדנא - מבטיח להעלות.
 
טוב, אז אצלי השבת:

קובה חמוסטה לשישי בצהריים סיגרים עם בשר, סיגרים עם תפ"א, קובה נבלוסייה, {הכל מטוגן כמובן} קציצות בקר וכבש מטוגנות} קוסקוס עם ירקות , בשר ועוף דגים מרוקאים חריפים אוסובוקו ופולנטה ספגטי בולונז אורז לבן +שעועית ירוקה וקציצות בקר ברוטב עגבניות פיקנטי תפוחי אדמה ובטטות בתנור. כבד בריבת בצל עוף עם טימין ורוזמרין בתנור צימס טנזיה סלטים מבושלים וטריים שונים. עוגות שונות. חלות מאפה בית. זהו. {אני מארחת השבת}
 
קובה בשום ונענע כבר מוכן.

בשיתוף פעולה של רעייתי ושלי (זו הפעם הראשונה בה התנסיתי בהכנה של קובה). חגי
 
אני מבשלת רק בשישי אחה"צ אםלא

הצלחתי בחמישי או רביעי ערב............ רולדה הודו ברוטב פירות יבשים עם צ'ילי יבש גרוס שניצלונים בשומשום לנסיכה אורז עם אטריות העוגות כבר מוכנות אגב. משבע בבוקר. אני לא מארחת
 
הכנתי בראנץ' בשישי שעבר (הפעם ללא בשר)

הקונספט היה ארוחת נישנושים לצד השקשוקה. התמונות צולמו בחיפזון כשהדברים היו על השולחן, אז הצילום פחות מוקפד הפעם, אבל היה טעים
 
למעלה