מה עושה לכם טוב?

אבא אסא

New member
../images/Emo41.gifמה עושה לכם טוב?

אצלי הלב נפתח כש:
אני רואה ילדים צוחקים
שאני קשישים שהולכים ביחד יד ביד באהבה
כשאני רואה סתם אנשים נחים על הדשא
כשאני רואה את הילדה שלי
כשאני עם אשתי
כשאני עושה משהו טוב למישהו אחר מה אצלכם?

psa

New member
עושה לי טוב../images/Emo13.gif

הילדים שלי.
בעלי.
מוסיקה נעימה ושלווה.
שקט פשוט שקט.
צבע טורקיז,כחול.
כשאנשים עושים טוב זה לזה.
כשאני עושה טוב לאחרים.
והרשימה ארוכה.
אנשים ישרים.

ולי

צחוק והמון רקודים למרות כובד משקלי עדיין חולמת לחזור לזה חום ואהבה שבאים מכל מקור להגיש שהיצלחתי לתרום במשהו למישהו שינה מחשב

דרדרית

New member
הדברים הקטנים באמת..../images/Emo39.gif

צמח שפרח לי בגינה ילד שחייך אלי בכיתה כוכב שמאיר יום שמש בהיר ועוגיה קטנה מתוקה ללכת יד ביד בשקיעה לחוף הים לשבת עם הילדים ולשמוע את צחוקם כל אלה ועוד..עושים- לי את החיים...

אופה3

New member
לי הרבה דברים עושים טוב

לקום בבוקר ולראות את הגבר שלי לצידי לנשום אויר צח ולראות את השמש והפרחים ללכת לחוף הים וסתם לראות את הגלים המתנפצים לשמוע את מילות האהבה שבינינו ללכת לישון איתו בלילה לקום לנשיקותיו בבקרים לראות אנשים צוחקים ומאושרים לעבור עוד יום ללא פיגועים לראות ילדים קטנים ותינוקות זה מדהים כמה שהם מתוקים וגורמים לנו לעשות שטויות ולחייך ויש עוד הרבה דברים

אופה3

New member
תודה לך, אני לא מקסימה, אני פשוט

מנסה להרגע בתוך הסיר לחץ שאנחנו חיים בו, ואני חושבת שכולנו צריכים לעצור לרגע ולחשוב מה עושה לנו טוב, ולא לוותר על זה כל טוב וערב טוב

mirivs

New member
אם כך אופה גם אני מצטרפת לשרשור

מה עושה לי טוב? 1.לקום בבוקר ולראות שלבעלי יש מצב רוח טוב 2.לראות את הילדים הגדולים שלי מקבלים החלטות נכונות 3.ארוחות משפחתיות , אירועים משפחתיים 4. כשאני בשליטה והרגש נמצא במקום שני 5. כשאני רזה 6. טיפול קוסמטי 7. כשאני נכנסת בשער בית הספר 8. לשכב במיטה ולצפות בטלוויזיה 9. להשתתף בפורומים ולהבין דברים 10.כשאני משווה את עצמי היום למה שהייתי פעם.

צפנתי

New member
נשמע נורא עלוב לעומת הילדים של כולם

פה, אבל לי עושה טוב לראות את "הילדים" שלי, כלומר שני החתולים שלי משחקים, ובמיוחד את חתולתי המבוגרת, בת חמש, טלי סנדלים, מאבדת שליטה על עצמה, תוקפת שדים דימיוניים ומשחקת כמו גור. (רק קצת יותר כואב...) גם שני קשישים הולכים יד ביד הורסים אותי וממיסים אותי על המקום, נותנים תקווה שיש סיבה לחיות.

mirivs

New member
צפנתי מה פתאום עלוב?

אל תעשי את זה לעצמך אל תשווי את עצמך לאף אחד אל תצאי מנקודת הנחה שהדשא של השכן ירוק יותר כי הוא לא השכן פשוט מוציא המון אנרגיה בצביעת הדשא שלו. ומי שיש לו חתולים כמוני מבין עד כמה להסתכל עליהם זה דבר נעים.

צפנתי

New member
את צודקת...המטפלת שלי עבדה על

התובנה הזו איתי שנה שלמה. עדיין אין תוצאות. תודה על תגובתך... שלשום אימצתי שני גורים הנתקלתי בהם בעל כורחי. אוף...מתוקים כאלה...ולחשוב שלא רציתי אותם. נ.ב. החתולה טלי סנדלים בהלם טוטאלי מאז שהראיתי לה אותם. עכשו גם היא תתחיל טיפול נפשי.

למעלה