מה עושים באודישנים של אקזיט?

../images/Emo41.gifמה עושים באודישנים של אקזיט?

ליאון רוזנברג, העורך הראשי של אקזיט, יתארח היום בין השעות 16:00-16:30 באירוח מיוחד בפורום הרשמי של אקזיט ויענה על כל שאלות הגולשים בנוגע לאודישנים לנבחרת הכתבים של אקזיט שיתחילו בשבוע הבא. מה צריך לעשות, כיצד צריך להתכונן, מה אקזיט מחפשים ומה יעשו הכתבים המהוללים שיבחרו - כל התשובות באירוח. הגולשים מוזמנים לשרשר שאלות

O L g i T

New member
רק שתדעו שזאת אחלה תוכנית

לא יודעת מה ראיתם, כמה ומתי, אבל תוכנית אחת לא מספיקה כדי בדיוק להבין (מתוק שנתיים וחצי) זאת תוכנית שמדברת אל הנוער בגובה העיניים בלי צינזורים גם לה יש את הקטעים המטומטמים, המצחיקים, אבל יש גם רציניים וחשובים, כמו עידוד הפסקת האלימות במועדונים וכו'... למה בכלל אני טורחת לרשום את זה? ...

whatascene

New member
לא ברור..

עידוד הפסקת אלימות וכל זה זה בטח סתם תוכן חינוכי שהם חייבים לפרסם, בתור תוכנית נוער וכו'.. אני לא אהבתי, נראה לי רדוד ברמות חדשות...

O L g i T

New member
זה היה רדוד כשהם היו בערוץ 10...

הרבה שמו לב שמאז שהם בHOT הרמה עלתה, ולמה רדוד? אז עפר הראה את התחת (שזה ד"א לא היה בשידור, זה היה באקזיט סיטי), והם קיללו כמה פעמים.. אם הם לא היו מקללים אז הנוער לא היה יודע על הקללות? הוא לא היה ממשיך לקלל? נו באמת..... יש שם מלא פינות שעוזרות לנוער ובכלל כל מני דברים...

whatascene

New member
מה הקשר לקללות?

ומי דיבר על התחת שלו? תראי, אני לא פה בשביל להתווכח על זה.. אם את אוהבת את זה סבבה לך. רק ציינתי שאני לא.

®NuLy®

New member
ראיתי את זה פעם...

וכל מה שהם דיברו זה סקס סקס סקס סקס!! היה איזה דוגמן שהוא אמר שהו היזדיין פעם ראשונה בגיל 13 וירדו על הציצים של יעל גולדמן ובלה בלה בלה בקיצור אקזיט = בעעעעעעעע

O L g i T

New member
נו בסדר, יש גם על סקס לפעמים...

זה לא ששנתיים וחצי הם רק מדברים על סקס כנראה שנפלת במיקרה על פרק די שטחי

למעלה