מה עושים באודישנים של אקזיט?

../images/Emo41.gifמה עושים באודישנים של אקזיט?

ליאון רוזנברג, העורך הראשי של אקזיט, יתארח היום בין השעות 16:00-16:30 באירוח מיוחד בפורום הרשמי של אקזיט ויענה על כל שאלות הגולשים בנוגע לאודישנים לנבחרת הכתבים של אקזיט שיתחילו בשבוע הבא. מה צריך לעשות, כיצד צריך להתכונן, מה אקזיט מחפשים ומה יעשו הכתבים המהוללים שיבחרו - כל התשובות באירוח. הגולשים מוזמנים לשרשר שאלות

The Blue Fairy

New member
../images/Emo32.gifהיום השישבת הראשון שלי בלי חבר

שלי.פעם ראשונה שהוא סוגר..מאוד מוזר לי, לא ללכת לרכבת ולחכות לו, לא לבלות איתו את כל היומיים.. מקווה שזה יעבור כמה שיותר מהר ויגיע כבר שבוע הבא.
שמחה בשביל כל מי שהילדים שלו חזרו הביתה סופ"ש מהנה

סמדר בנ

New member
../images/Emo39.gif את נשמעת כחברה מדהימה

וללא ספק כיף לחבר שלך שיש לו אותך. אני מציעה לך בינתיים ללמצוא עיסוקים כדי להעביר בנעימים את הזמן כשאתם לא ביחד. תזכרי, אמנם אתם זוג אבל כל אחד בן אדם בפני עצמו. שיהיה לך שבת שלום.

The Blue Fairy

New member
תודה לך ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

זה מה שאני מנסה לעשות כרגע, להעסיק את עצמי כמה שיותר. אני גם לא רוצה שהוא ידע עד כמה אני מתגעגעת כי אז יהיה לו רע יותר, אז אני מנסה להתנהג כרגיל :) איך אתם מסתדרים כשהילדים לא חוזרים לשישבת בבית?

סמדר בנ

New member
האמת? עם הזמן מתרגלים ../images/Emo4.gif

זה נשמע אולי בלתי אפשרי בהתחלה, אבל מה שמצוין בטבע האנושי (לפחות אצל רוב האנשים...) זו היכולת להסתגל למצבים. בהתחלה, כשהבת רק התגיסה היתה ממש מועקה, הבית נראה ריק, והגעגועים עזים. עם הזמן, מתרגלים שנמצאים רק שני ילדים בבית, גם שיחות הטלפון מתרווחות (בהתחלה ממתינים לערב שהיא תתקשר והיציאות לשטח הן סיוט - לנו ההורים...). תתפלאי, אבל יש גם את המצב ההפוך, לאחר השחרור להתרגל לנוכחות מחדש

hich987

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם סמדר

תהיי חזקה עדי (לא טעיתי בשם, נכון? ) הטעות שלי של הקשר הייתה שפשוט חשבתי רק על החבר, ורק איתו רציתי להיות, ושכחתי שיש דברים מעבר. תנסי להנות גם בלעדיו, להיות עם חברים אחרים שבטח התרחקת בגלל הקשר איתו- ותאמיני לי שככה יהיה לך יותר קל לעבור את השישבת כשאת כביכול "לבד", וגם זה יגרום לך להיזכר שאת בן אדם בפני עצמך ולא צריך להרגיש רע כשהבנזוג שלך נמצא רחוק. להיפך, זאת ההזדמנות שלך לעשות כל מה שקשה לך לעשות כשאתם ביחד. ועוד משהו - אני לעולם לא אשכח את הפעם הראשונה שלא ראיתי את החבר שלי שבועיים. אני הפתעתי אותו בבית שלו (הוא גר שעה נסיעה ממני), החבאתי לו מתנות ופתקים עד שבסוף הוא מצא אותי. זה היה הסופ"ש הכי חזק וכייפי שלנו. מאמינה שגם שלכם יהיה כזה מיוחד

למעלה