../images/Emo41.gif מה עישנת היום ?
זוהי פינה שיכולה לתת קצת גיוון .. ללמד אותנו מה כל אחד מעדיף ומעשן ככה ביום יום .. הפינה יכולה לצאת בתור המלצה ..אך באופן אישי יותר וכך כל אחד יכול ל"קחת" ממנה מה שהוא רוצה . כל אחד פשוט מספר על הסיגר שהוא עישן היום או האחרון שהוא עישן לפני כניסתו לפינה .. והשרשור פשוט יכול לגדול ולא להגמר כלל או להפתח כל יום או סופש מחדש עם המלצות ורגעים אישים כל פעם . אני אתחיל
היום יום שישי צהרים בזמן בראנץ' עם ה"הנהלה "(האישה למי שלא יודע
לקחתי בפאוץ הצ'רצילים שלי סיגר בודד לזמן הצהרים . CAO - GOLD מידה-דבל קורונה 71/2X54 זהו סיגר בעל גוף קל עד בינוני שהטבק שבו מעורב מכמה מדינות ועלים (כידוע שסיגרים המגיעים מהרפובליקה ומניקארגווה הונדורס הרעיון די שכיח ) הטבק מאקוודור וניקארגווה עטוף בעלה חום בהיר קונטיקט . עישונו די קליל למרות גודלו הדי ארוך משיכה סבירה לא קלילה מידי מפני שהוא בנוי די טוב (כמו שאני אוהב) אפר לבן ויציב בעירה קונסטנסיבית ויציבה . (אין צורך להדליק כל כמה דק אם לא "מושכים" בשל שיחה ערה . לסיגר התלוותה ארוחה קלילה של שקשוקה צפון אפריקאית וגרניטה לימונצ'לו קרה . אך ..החיים הטובים . כמעט שעתיים עישון והרגשת ראש קל לאחריו . הסיגר קיבל ציון של 90 באחד השנים מסיגר אפיסנאנדו ..והוא אחד הסיגרים האהובים עלי . מומלץ .
זוהי פינה שיכולה לתת קצת גיוון .. ללמד אותנו מה כל אחד מעדיף ומעשן ככה ביום יום .. הפינה יכולה לצאת בתור המלצה ..אך באופן אישי יותר וכך כל אחד יכול ל"קחת" ממנה מה שהוא רוצה . כל אחד פשוט מספר על הסיגר שהוא עישן היום או האחרון שהוא עישן לפני כניסתו לפינה .. והשרשור פשוט יכול לגדול ולא להגמר כלל או להפתח כל יום או סופש מחדש עם המלצות ורגעים אישים כל פעם . אני אתחיל