מה עישנת היום ?

byrdparis

New member
../images/Emo41.gif מה עישנת היום ?

זוהי פינה שיכולה לתת קצת גיוון .. ללמד אותנו מה כל אחד מעדיף ומעשן ככה ביום יום .. הפינה יכולה לצאת בתור המלצה ..אך באופן אישי יותר וכך כל אחד יכול ל"קחת" ממנה מה שהוא רוצה . כל אחד פשוט מספר על הסיגר שהוא עישן היום או האחרון שהוא עישן לפני כניסתו לפינה .. והשרשור פשוט יכול לגדול ולא להגמר כלל או להפתח כל יום או סופש מחדש עם המלצות ורגעים אישים כל פעם . אני אתחיל
היום יום שישי צהרים בזמן בראנץ' עם ה"הנהלה "(האישה למי שלא יודע
לקחתי בפאוץ הצ'רצילים שלי סיגר בודד לזמן הצהרים . CAO - GOLD מידה-דבל קורונה 71/2X54 זהו סיגר בעל גוף קל עד בינוני שהטבק שבו מעורב מכמה מדינות ועלים (כידוע שסיגרים המגיעים מהרפובליקה ומניקארגווה הונדורס הרעיון די שכיח ) הטבק מאקוודור וניקארגווה עטוף בעלה חום בהיר קונטיקט . עישונו די קליל למרות גודלו הדי ארוך משיכה סבירה לא קלילה מידי מפני שהוא בנוי די טוב (כמו שאני אוהב) אפר לבן ויציב בעירה קונסטנסיבית ויציבה . (אין צורך להדליק כל כמה דק אם לא "מושכים" בשל שיחה ערה . לסיגר התלוותה ארוחה קלילה של שקשוקה צפון אפריקאית וגרניטה לימונצ'לו קרה . אך ..החיים הטובים . כמעט שעתיים עישון והרגשת ראש קל לאחריו . הסיגר קיבל ציון של 90 באחד השנים מסיגר אפיסנאנדו ..והוא אחד הסיגרים האהובים עלי . מומלץ .

tcbelvis

New member
CIBAO פרזדנט סיגר גדול ועשיר

מעטפת יפה וחלקה סיגר עשוי ללא דופי טעים וחלק ועדין . הסיגר הוא דומניקאני שבאה מאיזור CIBAO נעשה על ידי גוזף בלאנקו .[האיש האחראי על הפרפקטו לה ארורה][ ממולץ בחום בעבר הסיגר הובא לארץ ונמכר ב45 שקל לסיגר . ניתן לקנות בארצות הברית במחיר מעולה.למען האמת אני תמיד נהוג לעשן את הCASA TORANO צרציל בבוקר ואת הCIBAO .אגב את שניהם ניתן לקנות בארצות הברית עד 85$ קופסה אכן ממולץ

מני.ת

New member
../images/Emo127.gif

מצטרף לרעיון בשמחה. אין לי נסיון עשיר או מוצלח במיוחד עם CAO למרות שידוע שהם טובים כמובן. לפני שבועיים קיבלתי סיגר בודד של CAO מסדרה חדשה כנראה שנקראת ITALIA . לא יצא לי לעשן אותו עדיין אבל זה יגיע מתישהו כנראה באביב... יחד עם הסיגר הזה קיבלתי סיגר רובוסטו של DIAMOND CROWN ואת הסיגר הזה אני מכיר ומאד אוהב. מומלץ בחום.

tcbelvis

New member
מני בענין CAO תזמין

את הCAO CONMEMORATIVO מדובר בסט של 7 סיגרים ממגון הסדרות שלהם בעלות של 30$ בערך

מני.ת

New member
אני לא מחפש VALUE

הי אלביס, מכיוון שאני מעשן מעט סיגרים בשנה , הרצון שלי הוא לעשן את הטוב ביותר גם אם זה יקר. ההיומידור שלי מלא בכל טוב שאני לא מספיק לעשן והסיגרים מתיישנים יפה מאד ומשתבחים. אתה מעשן הרבה ולכן הרצון לקבל את הדיל הטוב ביותר ברור ונכון, אבל במקרה שלי המחיר הכספי לא מהווה שיקול. בכל אופן, תודה על ההמלצה

byrdparis

New member
../images/Emo45.gif

מני כמה סיגרין אתה מעשן בממוצע פר תקופה ? למה אתה ממעיט ? כי אין זמן ? כי זה כבד מידי ? (אני לא מתכוון כספית)

מני.ת

New member
לא כל כך יוצא...

קר מאד בחורף , כך שאני לא יושב בחוץ ומעשן. באביב ובקיץ אני מעשן כשיש לי חברה בדרך כלל. נדיר שאני יושב לבד ומעשן סיגר מלא (לכן אני מחבב פטיט קורונה). גם אלכוהול לא שתיתי לבד אלא רק בחברה אבל בשנה שנתים האחרונות אני לוגם מעט תוך כדי צפיה בסרט כמעט מדי ערב. הייתי שמח באותו זמן לעשן סיגר אבל הבית והחדרים לא בנויים לעישון. כך יוצא שבקיץ ובאביב אני מעשן מספר סיגרים בחודש ובחורף רק בחברה במקום שמתיר עישון.

tcbelvis

New member
מני היקר דבר נוסף

על כל דבר שאתה קונה בארצות הברית אנו משלמים כפול בארץ לכן מעבר לכך שאני מעשן הרבה המשקל של ה מכס והמשלוח לוקח מקום נכבד .לכן דברים טובים כמו דודיוף ופדרון 1964 הם לא באים בחשבון בהזמנה מחו"ל אך ורק בקניה במקום. מעבר לכך אני ישמח לשמוע ממך האם יצא לך לטעום את הפדרון 1926 .לצערי לא טעמתי את הסיגר .אני מודה עם תג מחיר של 50$ פר סיגר בתוך ארצות הברית הסיגר הזה הוא מעל הליגה שלי

מני.ת

New member
הי אלביס ../images/Emo13.gif

את הפדרון הזה לא עישנתי, למעשה עד עכשיו לא ידעתי אפילו על קיומו. 50 דולר לסיגר נשמע משהו שמצריך אירוע מיוחד... באופן אישי, גם אני לא הייתי משקיע סכום כזה בסיגר . הסיגר הכי יקר שיש לי הוא הקוהיבה מסדרת 35 שנה ואותו אני אעשן בהזדמנות מיוחדת . הדוידוף גרנד קרו לא מאד יקר וגם לא המילניום אם מחזיקים רק למועדים מיוחדים באמת. מאחר ואתה מעשן הרבה ,זו כמובן לא אופציה טובה, אבל תמיד כדאי להחזיק כמה סיגרים משובחים יותר לזמן הנכון. אני עושה כך עם השתיה בערב, שותה מבקבוקים של 30-70$ בדרך כלל ופעם בשבוע יורה בתותחים הגדולים יותר...

byrdparis

New member
ה איטליה

מעולה . ! יש כמה סדרות חדשות ש CAO הוציאו בשנה שנתיים האחרונות כמו האיטליה והסופרנו לייבל ..ש"המשיך" את מסורת ה MADURO שלהם דרך אגב בעמוד השלישי או משהו כזה עיתי על שאלה שם לגבי הסופרנו אך מכיוון שעברו יותר מ 48 שעות מאז השרשור הוא לא"קפץ" לראשית הפורום . אז : בסדרה סופרנוס , טוני (הבוס) עישן CAO מסוג MADURO בגודל TORO כמעט כל הסדרה מתחילתה אפילו כמה וכמה פעמים היה במגזין סיגר אפסינדו פרסומת של CAO עם גימס גנדולפיני (שם השחקן שמשחק את טוני) בכל אופן CAO לאחר החלפת המנכ"ל מהאבא קנו לבן ..החליטו על ליילבלים חדשים כמו האיטליה וכמו הסופרנוס שהוא למעשה סיגר המדורו אבל בתערובת חדשה אמורה להיות טובה יותר . לי עוד לא הזדמן לטעום את הסופרנוס
אך את כל שאר הסיגרים מבית CAO אני מכיר טוב כמעט כמו הבעלים
עישנתי אותם באופן קבוע שנים מספר כל יום . אם משיהו מזדמן לארהב בקרוב אשמח לקבל כמה סמפלים (בתשלום כמובן) .. CHEERS

מני.ת

New member
נתקלתי

בסיגרים של הסופרנוס, אבל לא עישנתי. הזמנת פעם סיגרים מחו'ל?

byrdparis

New member
את האמת שלא

לא השמנתי מעולם מחול לארץ .. אמנם אני רואה שהמחירים די מפתים בחול אך ממה שהבנתי יש מיסים די גבוהים על הזמנה כזו מה שיוצא שכל מחיר בחול כפיל את עצמו בארץ . מה עוד , שהמשלוח אורך כמות זמן מסוימת והסיגרים מגיעים לא בשיא אונם (תקנו אותי אם אני טועה ) בכל מקרה אם יש כאן אנשים שהתנסו בהזמנות מחול ויכולים להמליץ על דרך רצינית וטובה לעשות כך וגם כמובן לחסוך סכום משמעותי .. אני לא מדבר על 20% חסכון אלא על חסכון משמעותי שישכנע באמת לא ללכת ולרכוש מהחברה בארץ ..אז אנא ממכם כיתבו כאן ..
ראיתי בכמה עמודים לפני כן כמה שרשורים בעיניין אך לא בפרורות וממש לא מוסבר כמו כן גם בלי היחס לארץ .. נראה לי אפילו של מנהל הפורום שור .. המון חנויות בארץ נותנות הנחות יפות לכמויות או לסכומים מסוימים אם המחיר להביא קופסת סיגרים לארץ היית עולה כפי שהמחיר מוצג באתר זה היה מתשלם עד מאד !! קופסאות של 100 $ פה בארץ עולות לפחות כפול וחצי (גם אחרי 10% הנחה למשל שנותנים חנויות מסוימות על רכישת קופסא) אך לאחר מיסים שונים מחיר ההובלה +הפחד שאינך יודע מה תקבל (חתול בשק כבר אמרנו?) וכו ..די הניעו אותי פעם אחר פעם לנסות . דרך אגב אחד מחוקי העולם הזה ברכישת סיגרים שהינך חייב לבדוק אותם טרם הרכישה אפילו אם קנית קופסא שלמה וחתומה . תמיד פתח אותה בחנות ובחן את הסיגרים מול נציג החנות כדי לתהות על קנקנם של הסיגרים שבחרת איכותם , העטיף , אם אין מזיקים לא רצויים שהתנחלו בקופסא (זה מצוי מאד ) ועוד . רק בהינתן שהסיגרים ברמה המצופה שלם לאיש . בהזמנה מחול ..החוק הזה די מתבטל ..

max63

New member
אפרופו סדרות...

דני קריין מהסדרה בוסטון ליגל מעשן סיגר בסוף כל פרק על המרפסת עם ידידו. שאלו אותי פעם מה הוא מעשן ולא ידעתי להשיב. כן קראתי שהוא סבל קשות עד שהתרגל לרעיון של סיגרים, דבר שהתרחק ממנו עד לסדרה.

byrdparis

New member
שבת , בין ערביים ..

סיגר השבת שלי ... אחהצ צוננים ... בקבוק יין נפתח (רקנטי ריזרב 2002 קברנה סוביניון .) כמה זיתים טובים והסיגר האחרון שנשאר לי מעבודת יד (שלי) הסיגר בגודל טורפידו RING 54 עלה עטיף קריאולו אדמדם . עישון קל מאד (לא דחסתי יותר מידי) אפר =בגוון אפרפר אך יציב . טעמי קפה קלוי ועור .. סיגר מצויין , חבל שהוא האחרון .

tcbelvis

New member
שבת צהורים עישון נעים

של רומיאו וגוליט דומניקאני [בולי] רובוסטו נחמד לא מרגש במיוחד שהזמנתי יחד עם אחד מחברי הפורם בהמשך הערב המשכתי אחרי מקלובה ערבית טובה ושמנה. עשנתי את סיגר מעולה בשם Don Leoncio צרציל .סיגר עם עוצמות טעמים מורכבים סיגר רך עטיף גם כן אדמדם עישון ארוך מאוד מעל לשעה וחצי של הנאה

למעלה