מה קורה?

../images/Emo41.gifמה קורה?

שיר השבוע קולדפלי: שיר השבוע (לא קולדפלי) ישראלי: שיר השבוע (לא קולדפלי) לועזי: ומשפט השבוע (פשוט תשימו פה משפט ששמעתם בתוכנית טלוויזיה או משהו חח):

Roy1232

New member
היי גלי מה המצב? ../images/Emo6.gif

שיר השבוע קולדפלי: Hunting high and low שיר השבוע (לא קולדפלי) ישראלי: אין שיר השבוע (לא קולדפלי) לועזי: Supreme (Robbie williams) ומשפט השבוע (פשוט תשימו פה משפט ששמעתם בתוכנית טלוויזיה או משהו חח): "זה או שאנחנו ננצח אותם, או שהם ינצחו אותנו"

Roy1232

New member
התחלתי לשמוע U2 ורובי וויליאמס חח

אוהבת אחד מהם?

Roy1232

New member
אה ושכחתי -

בחתימה שלך צריך: "Pink floyd IS AN amazing..." חח אני מושפע מה 97 שלי במבחן באנגלית

אוףףףף

אני מאוד אוהבת אנגלית אבל במילות קישור אני מה זה גרועה!!! חייבת להשתפר באנגלית! יש לך איזה אתר טוב שלומדים בו אנגלית?דחוף חייבת להשתפר אני מתה על אנגלית! ולגבי יו2 ורובי וויליאמס אני לא אוהבת את רובי ווילימאס! אבל יו2 בסדר קשה להבין איך אנשים הפכו אותה לאחת הלהקות הכי טובות בעולם אבל היא די טובה!

Roy1232

New member
אממ סורי אין לי אתר ללימוד אנגלית..

אבל את יכולה תמיד לשאול את המורה שלך
באיזה כיתה את תזכירי לי?

../images/Emo23.gif

שיר השבוע קולדפלי: high speed (ואיי כבר שבוע לא שמעתי קולדפלי אם לא שבועיים) שיר השבוע (לא קולדפלי)ישראלי:משינה-רומנטיקה עתידנית שיר השבוע (לא קולדפלי) לועזי:breaking the girl-red hot chili peppers ומשפט השבוע (פשוט תשימו פה משפט ששמעתם בתוכנית טלוויזיה או משהו חח): its better to born out than to fade away המשפט שלי לכול החיים,לא להשבוע

ברררר

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע קולדפליי:AROBTTH שיר השבוע (לא קולדפליי) ישראלי:לחיות נכון- רונה קינן (עומר נא להתגאות) שיר השבוע (לא קולדפליי) לועזי: your'e beautiful-james blunt ומשפט השבוע (פשוט תשימו פה משפט ששמעתם בתוכנית טלוויזיה או משהו חח):"חיים של קוקסינל יפני יכולים להשתנות כשנגיע ליפן להופעות."/"ספר שירים"/עברי לידר. שבוע טוב.

aviGODFATHER

New member
וואי לשיר הזה יש את הליריקס הכי

מטומטמות ששמעתי בחיים שלי. זה עדיין שיר יפה אבל נו באמת- הוא ראה איזה אחת ברכבת והוא מחליט שהוא לא יכול לחיות בלעדיה ושהוא בחיים לא יכול להיות איתה... הלחן נחמד ביותר וגם הקול של ג'יימס נחמד... אבל המילים מטומטמותתתתתתתתתתתתתתת.

lol lypop

New member
yeah, u'r kinda right

my bf uses the "ur beautiful " part all the time so i'll have to protest
jk

aviGODFATHER

New member
הכל טוב מה איתך../images/Emo35.gif

שיר השבוע קולדפלי: Everything's Not Lost שיר השבוע (לא קולדפלי) ישראלי: שדות של אירוסים (של שלמה ארצי לא של סעדו) עוד שירים של שלמה ארצי. שיר השבוע (לא קולדפלי) לועזי: Radiohead - Let Down/Climbing Up The Walls David Bowie - Changes ומשפט השבוע (פשוט תשימו פה משפט ששמעתם בתוכנית טלוויזיה או משהו חח): מתוך "חברים" - הסדרה הכי קורעת מצחוק בעולם! Joey: And You call yourself an acountent? Chandler: No! (ומי שמכיר את זה יודע כמה זה מצחיק)

steelwater

New member
אבי

חברים זו הסידרה הכי טובה בעולם!!!!! אני מטורפת עליה! היא הסידרה האהובה עלי כבר שנים. Rachel:"It's UNISEX" Joey:"Maybe you need sex, I had sex couple of days ago" Rachel:"No! U N I sex Joey:"Well I wont say no to that" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

ח ל ו ן

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע קולדפלי:Clocks שיר השבוע (לא קולדפלי) ישראלי: באה מאהבה (יהודית רביץ) שיר השבוע (לא קולדפלי) לועזי: אין
ומשפט השבוע (פשוט תשימו פה משפט ששמעתם בתוכנית טלוויזיה או משהו חח): "היא לא וויתרה!" - מתוך "הטיסה עם ג'ודי פוסטר. זה קטע מטומטם בסוף כשהיא הולכת עם הילדה שלה וכולם מסתכלים ומופתעים אז מישהו אומר את זה ברקע. זה ממש גרם לי לצחוק.

Broken Wings1

New member
אני ../images/Emo42.gif

שיר השבוע קולדפלי: The Scientist, למרות שהוא עושה לי עצוב. שיר השבוע (לא קולדפלי) ישראלי: ברי סחרוף - ככה זה. שיר השבוע (לא קולדפלי) לועזי: Goo Goo Dolls - Iris ומשפט השבוע (פשוט תשימו פה משפט ששמעתם בתוכנית טלוויזיה או משהו חח): 'לא, זה לא נורא להגיד את זה.. זה נורא לחיות את זה.' (בטיפול.)

steelwater

New member
בהחלט! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Iris שיר גדול ומעולה!

למעלה