מה שלום כולכם הערב?

Music4Life

New member
../images/Emo41.gif מה שלום כולכם הערב?

סתם ככה בא לי לכתוב לכם הודעה לא קשורה.. מה אתם מספרים, מה חדש?? נו ששרית תחזור כבר ארצה! מעניין מה היא עושה כרגע... ערב טוב ממני.
YUMMM

חחחחח

כן שתחזור כבר...כאילו שהיא פה אני רואה אותה חח... סתם אין חדש מה איתך?? ערב טוב ושבת שלום!!

Music4Life

New member
כשהיא פה אני רואה אותה...

חחח אז אני לא יכולה להגיד שלא
האמת שבזמן האחרון זה התאפשר כי היא היתה פנויה יותר, אבל ביום יום אני לא הכי רואה אותה,זה קשה. רק בזמן האחרון זה היה מזל כזה... מחר שבת...מה התכנונים שלך מור?

Music4Life

New member
ים זה טוב ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

לא יוצא לי ללכת לים בכלל...אבל אני רוצה, צריך רק לתכנן את זה... תהני!! מחר אין לי שום דבר מתוכנן, אולי אח שלי יביא את האחיין לביקור..נראה

חחח

איזה ים היית באילת? ההוא ליד הקניון? זה ים מזעזע...ההתחלה מציקה אי אפשר להיכנס בכלל והמים קפואים בטירוףףףף...אין על חוף הסלע בבת ים...

לא הפסדת כלום..

אני שונאת ים....כשהייתי קטנה הייתי הולכת הרבה לים,עכשיו אני לא סובלת ים

אהה אני מכירה רק את זה ליד הקניון..

בואנה כולם שונאים ים אה?? רק אני אחיות שלי אימא שלי ודודות שלי (2 מכל ה-7) וניבה אוהבים ים?? אוקיי בסדר.. חוץ מהמלח וקצת מהחול אני מתה על הים!!

Music4Life

New member
אתן משוגעות אם אתן לא אוהבות ים

איך אפשר להגיד איכסה...אוקיי שיהיה... אני בנאדם יותר של בריכה אני חושבת כי אני מתאמנת אז אני שוחה יותר. אבל הבעיה עם ים זה שזה מלוכלך והכל וחוזרים הביתה עם כל האיכסה על כל הגוף. אבל הים זה המקום הכי טבעי ומרגיע שיש. אז זה תלוי... אני אוהבת את שניהם. (ים ובריכה)

חחחח אני שונאת ים אבל עוד מעט נוסעת

לשם עם חברה שלי... אבל אני לא מתה על זה סתם כדי לצאת אחרת אני יהיה תקועה פה עד סוף החופש חיחיחיחי סתם... אבל אני שוננאת בעע

בסוף כן הלכתי חחח...

חזרתי לפני 20 דקות בערך היה חזק בטירוף!!...זה בכלל לא היה ים בקושי גל קטן לא היה...

למעלה