מודעות השבוע

../images/Emo41.gifמודעות השבוע../images/Emo41.gif

הנכם מוזמנים ומוזמנות לפרסם אירועים, קורסים, מכירות, דרושים ... בתחום הניו אייג', קריסטלים והתפתחות אישית. יש להגיב במסרים למפרסם. שבוע נפלא לכולנו ענת

איזה יופי - אז...קורסי קריסטלים לשנה החדשה

קורס: קסם הקריסטלים-יותר מאבני חן בתחילת השנה האזרחית החדשה ולהתחלות חדשות - 4 קורסים/מחזורים נוספים מפגשים מרתקים עם עצמנו באמצעות קסם הקריסטלים פוגשים קריסטלים, פוגשים אותנו במעגל תומך,במסע מודעות וריפוי, צמיחה ופריצת דרך אנרגטית כל קורס 13 מפגשים - אחת לשבוע - כל מפגש 3 שעות תל אביב : ימי א' בשעות הערב - פתיחה 6/1/2008 תל אביב: ימי ב' בשעות הבקר - פתיחה 7/1/2008 גדרה: ימי ג' בשעות הערב - פתיחה - 8/1/2008 גדרה: ימי ד' בשעות הבקר - פתיחה - 9/1/2008 מתי מחליטים אם מתאים לכם להרשם לקורס רק אחרי המפגש הראשון - בו נחווה ונטעם את עוצמת הקריסטלים רוצים לקרוא מה קורה בקורס - סיליבוס הקורס - רוצים לקרוא מה כתבו וחוו משתתפים קודמים - אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי www.metaplim.co.il/riki רוצים לדבר איתי, לתהות ולשאול- איך זה עובד? - מוזמנים להתקשר אלי באהבה ושפע של כוכבים מאירים אליכם ריקי-חן יהונתן 054-6614121

../images/Emo91.gif אני בוגרת הקורסים של ריקי

וכמובן שממליצה עליה בחום רב. מנחה מקסימה עם המון ידע, פתיחות, הקשבה. אני עברתי מסע קסום.

למעלה