מוהלים ללא רשיון

מוהלים ללא רשיון?

ראיתי את הפרומו של יום חמישי של שומר מסך, זיהיתי שם את המוהל שמל לי כבר שלושה בנים! המוהל היה הוגן, מסור ונחמד מאוד ואני ממליץ עליו לכולם! בררתי את הסיבה בגללה הוא מוזכר בשומר מסך, בדקתי את הנושא ונדהמתי לגלות שהעניין בו הוא מואשם מופרח לחלוטין. צר לי שזאת הטליויזיה שלנו.

asor24

New member
אליעזר שוחט

בני נימול על ידי שוחט ואכן ניגרם לא נזק שתוקן ע"י ניתוח

אליעזר שוחט/אמנון לוי, מי יוצא רע?

אמנון לוי, גם אם השקעת זמן ומאמץ וחקרת ומצאת בדל של אי אמת בדברי אדם, זכור כי בדיני נפשות אתה עוסק (שלא להכיר את פרנסתו של אותו אדם). הרי מצאתם במפורש כי מדובר באי הבנה או לכל היותר באי הסכמה כפי הנראה על רקע הלכתי, מה מצאתם לנכון להמשיך ולפרסם הכתבה? כעורך תוכנית חלה עליך ה-ח-ו-ב-ה לדעת מתי לגנוז כתבה, גם אם השקעת בה זמן ומאמץ! לצערי, מי שיוצא רע בפרשה הוא אתה ותוכניתך. וההסבר להלן: יש חשיבות גדולה לתוכניות חוקרות. יש חשיבות כבירה לשמוירה על בריאות הציבור. אבל, אם איננו יכולים לסמוך על שיפוט נבון של העורך - אנו מגיעים לזילות התוכנית ולשבירת האמון בה. כן, אני אינני "אוביקטיבי" (עוד שם טעון בתחושה של אי הגינות). בני, ארבעה במספרם, נימולו כולם, בהצלחה, ע"י אותו "מוהל לא מוסמך" (שהוא למעשה בגדר מוהל שרישיונו - שאיננו מחויב בחוק - מוקפא זמנית). וכן, אני ממליץ עליו בכל פה. יתר על כן, שמעתי כי דווקא הוא זה המומלץ ע"י אורולוגים בבתי חולים למקרים מסובכים, ולעיתים אף ידע לתקן מה שהטבע פגם ולחסוך בכך ניתוח נוסף. יפה שהדגשתם שלא ידוע על מקרה פגיעה. אבל מדוע לא לראין את האדם על כלל האספקטים של יכולתו ולא רק על קיום רשיונו? האם אתם כל כך "חרדים" לשמירת טוהר ההלכה בענין המכשיר המסוים שנאסר כעת (הכל לפי התוכנית שלכם)? או, אולי שימשתם כלי למלחמות היהודים? הייתי ממליץ שתבדקו את עצמכם, והיה אם תמצאו שיש מה לתקן - תתקנו כבר בתוכנית הבאה. בכבוד (קצת פחות מ-) רב שמואל זיילר

העיקר- הרייטינג!

כל מה שהיה בכתבה שטויות!!! (אני אומר עם אחריות) חוץ משהרשיון שלו הוקפא(!) לשלושה חודשים והוא יוחזר בקרוב. אני חושב שיש מקום להעמיק יותר בכל כתבה שעושים. אתם הורסים משפחות שלמות על סמך כלום!

הרב אליהו

המוהל אליעזר שוחט מל את בני בשבוע שעבר ותמוגגנו מהיחס, מהשירות והמקצועיות. הסנדק היה לא אחר מאשר הרב מרדכי אליהו וגם הוא התפעל מהמקצועיות ומאיכות העבודה. אמנון לוי דיבר על ההתנגשות בין בריאות לדת בלי לשים לב שהוא עצמו הכהן הגדול של דת חדשה,דת הרייטינג שעל מזבחה מקריים יום יום קורבנות אדם.

מר לוי טועה

מר לוי, הפעם טעית ובגדול, אנו מכירים את שוחט במשך עשרות שנים, ואתה פשוט טועה. סופי, מנהלת מחלקת פגים

שוחט ופנינה

אצלי במסעדה (אחלה של דגים...) תלויות התמונות גם של ביבי וגם של פנינה, אז מה? זה כבר אומר שהיא אצלי כל יום לצהריים?? אמנון- הצחקת אותי!

שיפציל

New member
אמנון לוי- התבזת!

לומר את האמת שמכל מגישי התוכניות דווקא חיבבתי אותך אך אני פשוט לא מצליח להבין איך אתה יכול בהנף יד להחריב פרנסתו של אדם?! איך אתה יכול לבסס תוכנית שלמה על מחקר ועל עובדות שאמינותם/תקפותם/שייכותם מוטלת בספק?! האם הגב שלך כל-כך רחב להכיל סבל של משפחה שלמה?! אני מציע לך אולי להתקין מצלמה נסתרת בבית משפחת שוחט ולהכיר קצת מקרוב את המשפחה ואת האדם שניסית להרוס את חייהם. ובעצם, אם כל מה שמעניין אתכם זה רייטינג אז אם תפרסמו שבתכנית הבאה אתם תתנצלו על החרפה, ואני חושב שאפילו יומיים של תחקיר יספיקו על מנת להציג בפניכם את אליעזר שוחט האמיתי. אבל אני רוצה להאמין שיש בכם קצת יותר, וגם בך אמנון, ואולי רק בשביל המצפון שאולי נשאר לכם איפשהו שם בלב שגם קיומו מוטל אצלי בספק- תתקנו את העוול המוחלט וחסר הבסיס שגרמתם. חוץ מזה- בתור תחקירנים מומחים אני מניח שאתם יודעים שקשה להתבסס על עדויות וטענות של אנשים שקשורים לעולם המוהלות. אני מניח שגם נגדך, אמנון, יש מספיק אנשים, אולי מערוצים אחרים, שהיו שמחים גם להציג אותך כ"נוכל" (איך זה נשמע לך?!)- למרות שאני בטוח שאתה לא כזה. אבל אני גם מניח שדעת הקהל לא באמת מעניינת אתכם, והרי מדד הרייטינג הוא בכמות הצופים, והרי התוכנית נגמרה, אבל אם בכל זאת כאמור נשארה בכם טיפת מצפון והחלטתם לקרוא את התגובות בפורום- אני חושב שמן הראוי שתתקנו את העוול שגרמתם.

שוחט מול לוי

ראשית כל, שוחט מל את בני (תאומים) לפני שלושה ימים. הוא הגיע בול בזמן (אירוע נדיר אצל מוהלים), היה אדיב, סבלני, מקצועי (אני בא ממקצוע הרפואה) ונחמד. הוא הבהיר שהוא זמין לפניותינו לאחר מכן, וביום למחרת, ללא כל פניה מאיתנו, הגיע אלינו הביתה לביקורת. לא בדיוק תואם דפוס התנהגות של נוכל חמקמק - נכון? שנית, הבעיה בתחום רישוי המוהלים היא לא שאין לחלק מהם רישיון. הבעיה היא שגם כאשר יש, הגוף המפקח על פעןלה זו שהיא כירורגית/רפואית לכל דבר הוא הרבנות - גוף מושחת, אינטרסנטי וקטנוני עם חשבונות פנימיים וחסר כל ידע בנושא פיקוח על רפואה. למעשה, אולי התחום היחידי שיש בו פחות פיקוח, שבו כל אחד יכול לעשות כמעת כרוחו, שבו אדם אחד יכול להסב לאדם אחר נזק לכל החיים כמעת ללא מתן שום דין וחשבון הוא תחום התחקירנות הטלוויזיונית. מה דעתך אמנון לוי?

dotag

New member
מסכים עם כל מילה

אני מכיר אישית את המוהל. הוא מוהל כבר מעל 30 שנה עם רשיון כדת וכדין. העניין בו הוא מואשם אכן מופרך מיסודו, וגם אמנון לוי יודע את זה (וזה בדוק!), אבל מה לא עושים בשביל רייטינג... ואגלה לכם עוד משהו: בתוכנית הערב תוכנן להיות משודר קטע שצולם במצלמה נסתרת בברית שערך המוהל הנ"ל. במקרה (או שלא), אבי הנימול קשור לטלעד. כשהוא שמע שצילמו בברית שלו במצלמה נסתרת לצורך כתבה נגד המוהל, הוא התנגד בכל תוקף שישדרו את התמונות האלה - והודיע למוהל שהוא יהיה גם המוהל של נכדו שעומד להיוולד בקרוב! אמנון לוי צריך להתבייש בתחקיר הזה, כי יש מספיק מוהלים שעובדים בלי רשיון ולכן אם מחפשים "חאפרים" לכתבת תחקיר - לא קשה למצוא. למרות זאת, אמנון לוי לקח מוהל כשר למהדרין במשך עשרות שנים, שבגלל בירוקרטיה שלא תלויה בו רשיונו הוקפא (לא נשלל!) לתקופה קצרה - ועל גבו של המוהל הזה הוא עושה רייטינג לתוכניתו. פשוט חוצפה!

גם לבני נגרם נזק

בני נימול ע"י אליעזר שוחט והוא פגע לו בכלי דם ראשי- הוא ישן ודימם ללא ידיעתינו(בננו היה מכוסה) ולמרבה המזל (וכמעט ברגע האחרון לפני שהיה מתרוקן לגמרי מדם) נסענו איתו לבית החולים ושם נחבש בתחבושת לחץ ונזקק לאישפוז ולמעקב במשך שנה... מסתבר שגם שוחט גרם נזק...(מה שלא הפריע לו לדרוש ולפדות צק של למעלה מ- 1200 ש')

mishmish25

New member
באמת!!!!!!!!

הבן שלי עבר אצלו ברית! הוא אמר לנו שהוא מנתח! ובגלל זה הוא לוקח 2000 ש"ח! משום מה גם הטלפון שלו סגור! שיקום וייתן לי הסבר למה הוא שיקר לי!!!!!! אני רוצה לדעת איך אני משיגה אותו ולמה הוא מתחמק אם הוא כלכך תמים ולא אשם! ואולי הוא הרס חיים של ילד אחר? המשפחה שלו והוא לא ממש מעניינים אותי!

andre3

New member
העיקר רייטינג

מה לא עושים העיקר-הרייטינג אחרת אין עבודה. את מי נימצה השבוע
לא זה סתם הוא לא יזיז את הרייטינג...

מספיק111

New member
תלמד לכתוב asor24

אם התכוונת ל"לו" אז זה מאוד שונה ואם באמת זה קרה אז למה לא שתעלה את המסמכים הרפואים בפורום???כמובן שאתה יכול לטשטש את הפרטים המזהים

yogev1979

New member
מוהלים ללא רישיון

מי מוסמך לתת רישיון לחתוך איבר מין של תינוק? לא משרד הדתות, ולא משרד הבריאות. לאף אדם אין זכות לחתוך תינוקות חסרי ישע!!! מי שרוצה לחתוך את עצמו - מוזמן! שלא יגע בתינוקות! אם היינו שומעים על השחתת איברי מין באיזו מדינה באפריקה או לחילופין אצל הבדואים בנגב, ישר היינו מזדעקים, אבל ברגע שאנו קוראים לזה "ברית מילה", זה בסדר. מי שעושה את מטעמי דת- אין לי איתו ויכוח- לא מקובל עלי, לדעתי לא חוקי (לפי האמנה לזכויות הילד עליה חתמה ישראל באו"ם) מי שעושה זאת מטעמי "בריאות" שידע- הטיעון ה"רפואי" בנושא מדבר על כך שאם לא מנקים את איבר המין טוב, יש סיכוי גבוה במקצת (!) למחלות. גם אם לא מנקים מתחת לציפורן יש סיכוי גבוה במקצת(!) למחלות- אני לא רואה עקירת ציפורניים מסיבית. ולכל הטוענים שה"עורלה" מעלה את הסיכויים לאיידס- בואו נחשוב לרגע- איידס היא מחלת הכשל החיסוני- כלומר, תוקפת את מערכת החיסון. אם קיום ה"עורלה" מגדיל סיכוי להדבקה באיידס, הרי שקיומה מפחית סיכוי למחלות שאינן איידס. ועכשיו לגבי ה"טקס" עצמו: מי שלא יודע אנטומיה- בגיל 0, "עורלת" התינוק צמודה ל"עטרה". במהלך ה"טקס", המוהל מבצע "פריעה" שזה תלישת העור מהפין, אחר כך, התינוק ההמום והכואב (כי הרי אסור חומרי הרדמה- הרבי אמר...) עד כדי שיתוק חווה את חיתוך ה"עורלה" שאינה סתם עור כמו שאוהבים לספר לנו. זוהי רקמה עם כלי דם ועצבים. דבר אגב, אנשים שחוו "ברית מילה" בגיל מאוחר, טוענים שהם חווים ירידה בעוצמת האורגזמה, אבל מי חושב על זה כשהוא נוגס בבורקס כשבחדר השני מתעללים בתינוק... עכשיו כבר אין תירוץ, מי שקרא את העובדות וממשיך לבצא אצ הטקס הברברי הזה הוא פשוט הורה גרוע ואסור לאפשר לו להביא ילדים לעולם!

מספיק111

New member
כדי לחקור לפני שאומרים שטויות

ליוגב לידיעתך הרב שוחט תמיד משתמש בחומרי חיטוי סטרילים והוא מהל הרבה תינוקות להרבה אנשים ואפילו למפורסמים ואף 1 לא נפגע!!! אתה לא יכול להאשים אותו וגם אחרים לא שהוא נוהג כמו אביו סבו וכו' זו המסורת ומסורת זו מאב לבן כשרה ותקינה מבחינה רפואית אך מבחינה הלכתית יש הטוענים שזה לא מותר לכן פסלו אותו לאחרונה.אז אתה מעדיף שאחד שאושר ע"י רבנים כי לדעתם הוא משתמש בכלים הנכונים ימהול את בנך או אדם בעל הסמכה שבקיא בעבודתו ולא גרם אף פעם נזק?! אם כן אתה טיפש ואם כבר אסור לך לגדל ילדים

ixmix

New member
אז אולי נעקר הורים גרועים אלה?...

בעצם בוא נרחיב את דעתך - בוא נעקר כל מי שלא חושב כמוך. כבר היה מישהו כזה.

yogev1979

New member
מי שלא יודע להגיב לעומקו של העיניין

עדיף שלא יגיב. איך אמא יכולה לתת את בנה לתלישת חלק מאיבר מינו? נטע היקרה- לא דת, לא מסורת ולא הגיון מדעי יסביר איך אמא מתעלמת מהאינסטינקט הבסיסי שלה להגן על צאצאיה... לא אמרתי לעקר ואל תנסי להשוות לדברי נופך פאשיסטי, אמרתי רק שיש חוק בינ"ל עליו התחייבה מדינת ישראל ובנוסף יש הגיון. "מצוות המילה" אינה חשובה יותר מלא לנסוע בשבת או מלאכול כשר או כל מצווה אחרת. רוב העם אינו מבצע את כלל המצוות, אז למה מצווה זו כן?!?

מספיק111

New member
עכשיו אתה גם מחליט איזה מצוות לשמור

אתה לא חושב שזה חוצפה?! כל אחד באמונתו ומסורתו יחייה ובנוסף אני בטוח שלחילונים לא ממש אכפת מערך המצוות ועם כן אכפת אז שתדע שטעות בידך והמצווה שקודמת לכל היא ברית מילה!!! אולי חוץ משבע מצוות בני נוח שבעצם כולם מקיימים אותם כי מצוות אלו עוסקות באנושיות והומניות...

doron1955

New member
../images/Emo63.gifסדרי עדיפויות הלכתיות../images/Emo63.gif

ההלכה היהודית מתיחסת למחלל שבת בחומרה רבה בהרבה מלזה שאינו נימול... "הלכות שחיטה ס"ב -שמחלל שבת שוחט אסור לאכול את הבהמה כי שחיטתו אינה כשרה אבל יהודי שאינו נימול שחיטתו כשרה" כלומר שמירת השבת עולה על חשיבות ברית המילה ויתרה מזאת מי שאינו נימול אין לכך שום השפעה על מידת כשרותו

למעלה