מוזיקה חסידית יקרים!

B l o n d i e

New member
../images/Emo41.gifמוזיקה חסידית יקרים!../images/Emo41.gif

שלום וברוכים הנמצאים! הגעתי לפורום הזה בגלל שנראתם לי הכי מתאימים לעזור לי... הייתי חודש שעבר במסע לפולין והשמיעו לנו כל הזמן שיר ממש עצוב שמאז ועד היום אני מחפשת אותו ואני ממש מקווה שתזהו, הוא הולך ככה: "last night, i had a dream, i was in heaven... ובפזמון יש את: ולנר תמיד אקח לי את אש העקדה... ולקרבן אקריב לו את נפשי, את נפשי היחידה" שרה אותו מקהלת בנים חסידית (זה למה פניתי דווקא אליכם) ואני ממש ממש רוצה למצוא אותו! שיר מהמם

B l o n d i e

New member
קבלתי קצה חוט...

שרים אותו פרחי מיאמי
יש במקרה למישהו את השיר הזה או אחד הדיסקים שלהם שהוא יוכל ללכת לבדוק בבקשה?

B l o n d i e

New member
לא... שיר שיר שכולו באנגלית

חוץ מה2 שורות שכתבתי קודם שהם בעברית... וגם יש לו שם באנגלית והוא של פרחי מיאמי-הבעיה היא שאני לא מצליחה למצוא אותו!

B l o n d i e

New member
אתם לא קוראים הודעות עד הסוף...

כבר רשמתי ששרים את זה פרחי מיאמי! ושיש לי כבר את השיר!

asaf2000

New member
את שאלת גם בפורום "מורשת"?

כי אם לא אז כנסי לפה, יש שם מישהו שיש לו את זה.

B l o n d i e

New member
וואי... תודה רבה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif אבל-

כבר השגתי את השיר ממישהו אחד שהיה לו... (והשיר שלי באיכות ממש טובה-בניגוד למי שיש לו בפורום מורשת... וניסיתי להגיב לו שאני יכולה לשלוח לו את האיכות הטובה אבל אנשים שלא משתמשים רשומים לא יכולים להגיב במורשת
) עכשיו יש לי בעיה אחרת עם שיר שאני מחפשת ולא מוצאת-"תפילת הילדה"... בטוח שמעתם עליו! רק... מאיפה מורידים אותו
(ולמי שתוהה למה אני צריכה כל כך הרבה שירים-אני עושה "דיסק פולין")

B l o n d i e

New member
חחח... אוקיי:

היה חודש שעבר בפולין מטעם הבי"ס (אתה יודע, מסע החיים שעושים כיתות י"א. בקרנו במחנות ריכוז והשמדה לצד ביקורים בבתי כנסת מפוארים שכיום כבר לא בשימוש...
) היה פשוט מדהים וחזק! תוך כדי המסע, המדריכות השמיעו לנו כל מיני שירים עצובים בשביל להכניס אותנו לאווירה... (ולפעמים גם שירי "אני מאמין" בשביל לעודד אותנו) ועכשיו אני פשוט מחפשת את כל אותם שירים... אני רוצה להכין לעצמי "דיסק מזכרת מפולין"... וגם יש לי חברה שטסה לשם עוד כמה זמן-ואני רוצה להביא לה גם את הדיסק עם השירים... הבנת?
(אם יש עוד שאלות אשמח לענות...)

למעלה