מוזנחים שלי, שימו
לעידכון

bariska

New member
יאאא

כנסו לרשימת האיציקים
איזה השקעה כל הכבוד מנהל יקר

vk3

New member
../images/Emo41.gif מוזנחים שלי, שימו ../images/Emo23.gif לעידכון

שלום חבר'ה
הזנחתי אתכם קצת לאחרונה...
צריך לנקות אתכם, למרק, לרחוץ ולסדר טוב, טוב כול מיניי פונקציות של הפורום... אבל, כול ההזנחה ( כביכול) הייתה לשם מטרה נעלה ולמענכם. הרימו ראשכם גבוה למרומים ( לא עד כדי כך) והיסתכלו מה יש מעל לשם הפורום ורכיביו ( ... גלרייה, לוח אירועים, מילון מונחים...)
נכווווון, נוספו שלושה לינקים חדשים: רשימת איציקים, רשימת סוגיות לדיון ונהלי הפורום
ברוך השם
זה תם ונשלם... עכשיו הגיע הזמן להשלים שעות שינה...
ניכנס קצת להסברים לפני כן... רשימת איציקים אין הרבה מה להסביר והפרטים הטכניים רשומים בתוכה בקצרה. סוגיות לדיון כנ"ל. נהלי הפורום ( גירסתם הסופית... כמעט)... התייחסו אליהם בכובד ראש חבובים/ ות, בבקשה הקצו עשר דקות לקריאתם והבנתם וארצה לשמוע דעתכם אם אתם מסכימים אם הנאמר ואם התייחסתי להכול
ובכלל... אני מצפה לתגובות על שלושת הדפים החדשים הללו
על העיצוב, התוכן וכו'...

AcesHigh

New member
יפה מאוד.

רעיונות מקוריים וחדשניים מבית היוצר של מנהלנו החביב שיכול להוות דוגמא אישית למסירות ויוזמה. אפשר רק ללמוד ממנו. קולא קבוד

הרמתי ת'ראש, ראיתי תקרה

ורק אחרי כמה שניות קלטתי שהתכוונת לדף הפורום
תהיה יותר ברור בפעם הבאה! סחתיין [מותר כאלה מילים פה?
] על ההשקעה

okts

New member
../images/Emo45.gif ואי איזה השקעה.....יפה ממש יפה

אהבתי! נצל"ש: נ.ב. מישו כאן מבין

בפירוטכניקה או לפחות מה זה "מלחת" חומר הידוע גם כ- "חנקת אשלגן" הידוע גם כ- "Potassium Nitrate"?

לא, באמת..

ממש השקעת, למרות שלא ממש קראתי את הכל. אני אדם חסר סבלנות. אגב, לא הצלחתי להוסיף את עצמי לא לרשימת התמונות, לא לרשימת האיי סי קיו ולא לרשימת ימי ההולדת...

vk3

New member
../images/Emo51.gif והדרכה קטנה...

1. האם קיבלת ממני עידכון במסרים ( בכול מקרה שלחתי לך עכשיו ניסיון שני)
2. על איך להוסיף את עצמך לגלריית התמונות/ רשימת איציקים/ ימיי הולדת כתבתי כאן. אבל אם בכול זאת לא הבנת, אסביר לך בקצרה: תמונה- היכנס לגלרייה ובתחתית העמוד יש לך הוספת קובץ. לחץ עליו, הכנס כותרת לקובץ ובאמצעות Browse בחר תמונתך, לחץ על שלח קובץ ולאחר שהתמונה תעלה לשרת תתבקש ללחוץ אישור. ICQ- שלח בתגובה לשירשור ICQ את מספרך, תחביבייך, אימייל או שלח לי כול זאת במסרים. ימיי הולדת- צרף תאריך יום הולדתך המלא לשירשור ימיי הולדת או שלח לי אותו במסרים. מצפה ממך לכול זה...

למעלה