מוכרים/דרושים/מחפשים/מפרסמים

טיגר5

New member
מחפש מלחין לשירי ילדים

אני זקוק למלחין לשירי ילדים קצרים שכתבתי. אני לא יודע אפילו אם קוראים לזה מלחין או מעבד או...? אבל יש לי מילים ואני יודע לשיר את זה אבל אני צריך את התוספת של כלי הנגינה שיש ברקע. אולי לא הבהרתי את עצמי נכון כי אני לא מבין בתחום אז אנא גם יעצו לי לגבי הטעויות שלי ואם בא לכם להלחין אז בכייף. תכתבו לי.

אני מחפש שיר כתוב ללא לחן

יש לי חבר ששמו "אורון שרון" ואני יודע שהוא יהיה הדבר הבא. אני חייב למצוא שיר כתוב ויאפשר לו לפרוץ. הוא שר מיזרחית מודרנית , סגנון אייל גולן אבל עם קול יותר מיוחד ומרגש. אז אני ממתין לתגובות ונראה לי שאני לא יכול לפרסם את הטלפון שלי כאן אז בשימחה אני יתן אותו בפרטי

musicman

New member
הופעה חיה של אורון יהלום !

היום, יום שלישי, 16.1.07 22:00 הופעה חיה של אורון יהלום בחיפה !!! מועדון BEAT, שדרות הנשיא 124, מרכז הכרמל, חיפה. מופע רוק,בלוז ופאנק כמו שעוד לא שמעתם.... בואו לשמוע דוגמא לחומר שלנו

shlomielvislevy

New member
שלום!, משהו מכיר בת"א אולפן הקלטות

לחובבן כמוני? אני רוצה להקליט שיר שכתבתי והלחנתי, ואני צריך שיהיה שם פסנתר או משו כזה...ומה המחירים? אני רוצה סתם לבוא להקליט במקום עם האמצעים המקצועיים, אני מדבר על מיקרופון נורמאלי ובנאדם שיודע להתעסק במחשב ושלא ישמעו רעש ברקע כמו הקלטות ביתיות, מישו מכיר??

השיקסע

New member
../images/Emo168.gifשוק מוסיקאים, יוצרים ומפיקים

Muzik Stage Market שוק מוסיקאים, יוצרים, ומפיקים - יום שישי הקרוב 19.1.07 במיוזיק אנו שמחים לבשר על Muzik Stage Market 2 הבא עלינו לטובה, ביום שישי ה 19.1 במתחם Muzik. Stage Market Muzik הוא אירוע ייחודי המאפשר למוסיקאים ולאמנים מתחומים שונים להיפגש וליצור שיתופי פעולה. Muzik Stage Market מתקיים במתכונת שוק: חללי ביה"ס Muzik מחולקים למתחמים וכל מתחם מוקדש לנושא אחר (ראו מפת המתחמים: http://www.muzik.co.il/other/images/stagemarket-map.gif). באי השוק יכולים להתרשם משפע היצירה המוצעת בו ולמצוא שותפים/ות חדשים/ות ליצירה - מטקסטים להלחנה ולעיבוד, מפיקי מוסיקה, יוצרים, מבצעים ולהקות מז'אנרים שונים ועד לעבודות וידאו ואנימציה. Muzik Stage Market יתקיים ביום ו', 19-01-07, בין השעות 11:00-16:00, ב - Muzik, רחוב בן שמן 4 ת"א, קומה א'. יוצרים, מבצעים ומפיקים, המעוניינים להבטיח את השתתפותם בשוק מוזמנים לפנות לתיאום מוקדם ל: [email protected] (נא לפרט את המתחם הרצוי, הרכב הלהקה, איש קשר + טלפון) למידע נוסף: 03-6961011 מי שרוצה להתרשם מה Muzik Stage Market הראשון מוזמנת ללחוץ על הלינק הזה: http://www.muzik.co.il/other/MSM-minisite.htm שמוביל לאתר משותף של Muzik ובמה חדשה - שם ניתן לצפות בסרטונים, לשמוע הקלטות של אמנים שבוצעו במהלך ה Muzik Stage Market ולקרוא ביקורות אודות האירוע.

ttg

New member
יש ויש...

העלויות נעות בין 80 ש"ח לשעה - 80$ לשעה בערך. הכל תלוי בתקציב

ttg

New member
ציין טווח מחירים (שגם ישפיע על ציוד

ואנסה לרשום לך רשימה מסודרת עם אולפנים כולל פסנתר.

יש לי משהו בשבילך

לחולון אתה יכול להגיע????????? במידה וכן שלח לי הודעה ואני ישלח אותך לאולפן של חבר והוא יעשה לך מחיר.

shlomielvislevy

New member
הלכתי בסוף לסנטר והרגו אותי במחיר

250 שקללללל לשעה אחתתתת אבל כל כך רציתי להקליט את השיר כי באותו בוקר כתבתי והלחנתי אותו, ואם אני לא מקליט את השיר מהר, אז אני מאבד בו טעם. שיר ראשון שהקלטתי באולפן מקצועי..

חשבתי שאני יקבל איזה כיוון

חחחחחח ציפיתי לראות שרשור של הודעות מישהי יכול לפחות לתת לי הכוונה?

itoosh2

New member
מה אני אגיד לך...

יפה מאוד שיש לך ביטחון בחבר שלך... אבל אני חושב שזה טיפה יותר מדי ביטחון... קודם כל, אתה מבקש שיר כתוב ממישהו... זה קצת קשה לתת שיר שלך, שכתבת בעצמך, שיש לך עליו זכויות יוצרים אבל זכויות יוצרים זה דבר מאוד עדין ונגנב... למישהו שמבקש את זה באינטרנט ועוד לא ממש אומר מה יעשו איתו ומה יקבלו על זה? זה פשוט יהיה לך קשה למצוא שיר (לפחות אחד איכותי) באינטרנט בלי לתת ביטחון לשני ולשכנע אותו... דבר שני, כמה שחבר שלך שר יפה... ואני בטוח בזה... לפרוץ לשוק ובכלל זה מאוד קשה... צריך בשביל זה הרבה יותר מקול יפה ויכולת שירה (בייחוד בז'אנר המזרחי ששם יש עודף יוצרים)... אני אומר, תנסה אתה או החבר הזה שלך לכתוב בעצמכם... אפילו אם בהתחלה זה יצא גרוע, לאט לאט תשתפרו ואז תראו את הסיפוק שיהיה לכם כשאתם לא תהיו רק המבצעים של השיר אלא גם היוצרים שלו... (שלא לדבר על זכויות היוצרים שיהיו שייכות לכם) בהצלחה בהמשך הדרך... ויפה שאתה מאמין ככה בחבר שלך...

תודה

לגבי הזכויות אני מבין. ברור שלא ציפיתי שישלחו לי שיר בהודעה. ואני מחפש אדם שכתב שיר טוב שמעוניין לשמוע את אורון שרון ויש לי שירים שאני יכול לשלוח וכמובן להזמינו "למפגשי השירה" של החברה שזה קבוע ואני לא רק מאמין אני יודע שאותו כותב יהנה לשמוע אותו וירצה לתת לו לשיר וכמובן הקרדיט כולו שלו ויחד עם הזמר הוא יוכל לפרוץ.כל המעוניין לקבל קובץ ולשמוע את הזמר

Xknight

New member
מחפש ליצור חומרי מקורי עם זמר/נגן

סגנון רוק קל/אלטרנטיבי. אני בן 21 מחולון, יש לי כמה דברים שכבר הלחנתי והקלטתי ואני פשוט מחפש זמר. אימייל: [email protected]

למעלה