מומחה פורום

I n n u e n d o

New member
../images/Emo41.gifמומחה פורום../images/Emo41.gif

מישהו מעוניין ב"משרה" בעיני תפקיד מומחה פורום - לעזור בשאלות של אנשים ולעשות סיכומים שבועיים מישהו מעוניין להיות מומחה פורום

1Reebok

New member
הממ, יש לי שאלה..

איך קובעים אם מישהו הוא מומחה ללהקה או זמר כלשהם?

I n n u e n d o

New member
זה מומחה פורום

הכינוי שלו יצבע בצבע אדום ואשפר לדעת לפי ידע כללי מי שירצה,אני אבחן אותו ואראה אם הוא באמת מתאים

rainbow 1974

New member
אני הייתי מוכנה..

אבל אני בקושי יודעת עליהם משהו..
נחשפתי אליהם לא מזמן..

B a m B a m

New member
אני הייתי רוצה אבל...../images/Emo168.gif

לא נראה לי שאני יודעת מספיק ואני לא אהייה כאן בזמן הקרוב כמעט בכלל..... דורין את מוזמנת לבחון אותי

rainbow 1974

New member
מזל"ט!!../images/Emo24.gif

גם לי היה יומולדת לא מזמן (21 לחודש) ובין המתנות השוות קנו לי גם דגים
וכשסיפרו לי שאחת מהם בהריון עוד יותר התלהבתי עד ש... עד ש... עד שראיתי את ספארקי(הנקבה) יולדת דגיגון קטן וחמודי שבקושי הספיק לשחות 2 סנטימטר עד שדאגלס(אחד מהזכרים) הכניס אותו לפה שלו ובלע אותו!!! לא האמנתי!! אז מהר העברתי את דאגלס והדג השני לכוסות והשארתי את ספארקי שתלד לבד, חשבתי שהיא תגן על התינוקות שלה... אבל מה מסתבר? גם היא אכלה אותם!!!
ואז כבר היה מאוחר מידיי, היא כבר ילדה את כולם.. דגים קניבלים יש לי!! איך אפשר לאכול את הילדים שלך??? אה, וכמובן: מזל טוב!!
מאחלת לך שיהיה לך סוויט סיקסטין כיפי, ושיביאו לך הרבההההה מתנות, ושיהיו לך עוד הרבהה שנים שמחות..

bazmaster

New member
רק אחד?

לי אין בעיה להיות...
מה זאת אומרת סיכומים שבועיים?

I n n u e n d o

New member
לא חייב רק אחד

בפורום תשוקות אני עושה אחד בכל חודש
וכעיקרון סיכום שבועי זה סיכום של השבוע שחלף בפורום כמו הודעות נבחרות משתמש בולט וכדומה

bazmaster

New member
../images/Emo13.gifכשאמרתי "רק אחד" התכוונתי בעצם..

רציתי בעצם לשאול עם יהיה רק "מומחה פורום" אחד

Ocean Spirit

New member
לא אכפת לי להיות

אני אמנם לא המומחית הכי גדולה בעולם (אל תשאלו אותי על תאריכי סינגלים ומהדורות מיוחדות!), אבל אני חושבת שאני בקיאה יחסית.

למעלה