מומלץ לקרוא בבלוגיה 16.4.08

musichunter85

New member
צ'יטוטים של מוח מסוכן - חלק שני

נדבך נוסף בחשיפת יחסי-הצ'ט שלי עם חברים שונים בתקופת הצבא.

mraboy

New member
רשימה מסוג שונה - רגעים של חירות

עבור הצוות המקצועי במרכז וראייטי ירושלים למושג "חירות " משמעות נוספת מעבר לתיאור הניתן בתיאורי ההגדה של פסח ובסיפורי המקרא.* חירות עבורם מתבטאת בהתרגשות של ילד , בחיוך שהוא שולח אליהם, בשמחתו למראה קו ישר של ניסור לוח העץ, שהצליח לבצע אחר ימים של עבודה, ובמקצב התוף הריתמי שהפיק בשיעור המוזיקה *

seymore butts

New member
מרילין מונרו לא מתה

או לפחות בת דמותה עדיין בחיים. רבים השוו את יופיה האגדי של כוכבת העל הראשונה של הפורנו, סֶקָה לזה של מרילין מונרו. סֶקָה זינקה לדרגת כוכבת על הרבה בזכות חדירת מכשירי הוידאו לבתי האב באמריקה בתחילת שנות ה-80 במקביל לתחילת הקריירה שלה, ומיהרה לפרוש כעבור שנתיים-שלוש בלבד עקב בהלת האיידס. פרטים נוספים כאן (אזהרה - הבלוג למבוגרים בלבד !!!).

george23

New member
מעורר מחלוקת, מדובר באוניברסיטה

סיפרו החדש של פרופ' שלמה זנד מהחוג להיסטוריה באוניברסיטה, טוען שהעם היהודי והקשר בין היהודים בעצמם, כמו שובם לישראל, הם פיקציה.. משתכנעים? יש לכם תגובות? בפוסט החדש תיאור של הראיונות בעיתונים הראשיים וכמה מהתגובות.

george23

New member
איפה הפורום לתמיכה טכנית בבלוגים?

אני מנסה לשנות כמה מילים ב"עריכה" ומקבל תשובה שצריך לשמור קודם. אני לוחץ על שמירה והפוסט לא נשמר. אני לוחץ על "שמירה" ו"פרסום" והפוסט נשאר. יש באג בבלוגיה?

דנטל

New member
הקישור משמאל

לפני השמירה הקפד לבחור מדור. ללא מדור השמירה לא מתבצעת טוב.

george23

New member
תודה../images/Emo140.gif פוסט ראשון שלי

אנסה עם בחירת מדור.
חג פסח שמח.

מלון דרכים שהפכתי לשיר

בס"ד ערב טוב
בנתיבי איילון ממוקם מגדל כבר 8-10 שנים, על המגדל שמענו מסדרת טלויזיה שאחד משחקניה שר את פתיחת הסידרה, כתבתי שיר בסגנון אחר על אותו מלון דרכים. שתהיה לכם קריאה וצפיה נעימה, אתם מוזמנים לקריאת הרשומה:מלון הדרכים בלילה

למעלה