מומלצים

../images/Emo41.gifמומלצים../images/Emo41.gif../images/Emo86.gif

אז ככה פינה שדי נשכחה לא יודע למה אני בכל אופן מאוד אהבתי אז יאללה חברה..מומלצים.. מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: מסר לאומה: סופ"ש נעים לכולם, איציק

עונה../images/Emo86.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)ממ..אני חושב..קטע מעבר וכי אם לא אז בישביל מה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) גרד בראש-תומר ממיה----)אגב מישהו יודע לאן נעלם הבחורר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה בבארבי עשתה את כל השנההה משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):" אז ניתן לספר לגיטרה" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):בן דוד:אמיר תחתום לי אישה מהצד:מה כל פעם אתה חותם משהו אחר? אמיר:כן אני בלי להשתחצן או משהו כן חותם די הרבה בזמן האחרון אז אני מנסה לא לשעמם את עצמי.!!!
איי אמיר אמיר! סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: שוב החיוך משהו שהרס לכם את השבוע: אין כזה פשוט מושלםם כמה הופעותתתתתתתת משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: עוד שלוש הופעות חיפה ותל אביב ורמת גן ואולי מודיעין ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לירדן..באמת אחלה שנשמשיך להפגש ככה בשמחות..
לדני אתה גדול פשוט
לאמיר פשוט מלךך עלית להופיע חולה ובכל זאת היית גדוללל
אחרון אני חושב שמגיע לאלירן אזרזר באמת אחלה בן אדם.. מסר לאומה:אלללללההההה בית הבובותתתתת

eden456

New member
במודיעין זה מוגבל-

זה רק מגיל 18. עד שיש משהו בעיר המעפנה הזאת.: \

עונה:]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) סיגפו מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) ממממ...אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: יש המון, הייתי היום באורדע בהופעה של ב"ה, וגם היה לי שיעור בס.. היה כיףףף משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תדאג, גם אתה תקבל פרח, כמה נפלא שגם באופק שלך יש ספינה" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מממממממ...המורהנ לבס אמר לי שאני מוכשרת
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט-גרין מייל עם טום הנקס וגם את להתחיל מחדש עם טום הנקס. וכמובן 2 הדיסיקים של ב"ה.. משהו שהרס לכם את השבוע: אני לא מרגישה טוב משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: הרבה! מחר שיעור גיטרה, והופעה בהאנגר, יום חמישי שישי שבת אני בטיול! ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
ענהק לכולם וללהקה המדהימה!@ מסר לאומה: בית הבובות שולטים! ירדן :]

Lee Roni

New member
באליגם :)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? עד שבאת, הציורים של יובל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? K's Choice - My Heart משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה. ועוד כמה דברים..:)) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: K's Choice - Cocoon Crash משהו שהרס לכם את השבוע: יותר מדי מרגמות :S משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: נשף חנוכה ואז יממלח!!!! :] ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לאלעדי הפרסי
לדניאלה
לירדן |וחיבוק| לכל מי שהיה בהופעה :) מסר לאומה: לכל השובתים, הלוואי תלמדו בחופשות! :] (כן, כן. אני קנאית..:))

למעלה