מונטאג'ים של קונסי

darklighter

New member
../images/Emo41.gifמונטאג'ים של קונסי../images/Emo41.gif../images/Emo115.gif

חנה תחליטי אם להשאיר ככה או לעשות שרשור קונס (שלא היה מזמן...) מונטאג'ים תסתכלו למטה תחת הכותרת: Video Montage המונטאג' שלי ממש עלוב לעומת שלהם

שניש

New member
הו,זה ממש יפהההה../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

כמה נרקסיסטי אדם יכול להיות,רואה את עצמו על מסך טלוויזיה ענק.

ראיתי אותם....

כן הם נחמדים אבל רוצים לראות מונ'טג ממש יפה תיכנסו לקישור הבא:

כל מעריצות קונס תקשיבו!!!!

נכנסתי היום לפורום של בטי ושמתי הודעה לטיילור כי הוא והמבוסי הם היחידים שרושמים בפורום והמבוסי קצת מפחיד אותי טיילור חמודדד אז כתבתי לו בהודעה שיש לבטי הרבה מעריצות בארץ ושאנחנו מאוד רוצים שהדיסק יגיע לכאן והוא ענה לי!!!! ודי מהר הייתי אומרת... הוא ענה לי שהם כבר שולחים לישראל אבל שאני אתעניין גם באמזון משהו כזה אני רשמתי לו ככה: sorry to start a new post but i need to ask taylor something.. taylor i among other fans live in israel and the bety c.d hasn't arrived here i really want it trust me it will sell easy here... could you please maybe make sure it gets here? thanks! love you! והוא ענה לי ככה: we ship to israel, and so does amazon I bet start an online ordering frenzy until we get intl. distribution peace and respect from a tribesman, Taylor

Juliann

New member
ובתרגום קליל הוא אומר פחות או יותר

שאפשר להזמין מהלהקה או מאמאזון או לחכות שהם יקבלו עסקת הפצה בינלאומית....

Fairywitch

New member
גם אותי המבוסי הזה מפחיד לאללה../images/Emo186.gif

יש בינינו טלפתיה
קיבלתי אימייל מטיילור אחרי ששאלתי אותו על אותו עניין בדיוק
איזה חמוד
סיפרתי לו גם על הפורום שלנו, ועל כמות המעריצות פה

Fairywitch

New member
זה מה שהוא כתב:

hanna, fans like you never "bother" us we're working on international distribution, but for now, you can order the CD on the website hope that helps stay in touch, Taylor

darklighter

New member
טיילור חמוד../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

כמעט כמו קונס
ותודה רבה לחנה ומורן ששאלו על הדיסק!!!!!!! פרופס

Fairywitch

New member
שלחתי עוד מייל לטיילור-

שאלתי מהם תאריכי ימי ההולדת של חברי הלהקה. בינתיים הוא מתחמק באלגנטיות...

הוא יענה לך אל תדאגי..

אבל שתדעי שהיום הולדת של קונס זה בספטמבר 17! זה בדוק הוא אמר את זה בראיון

בטוחה?

אני שמעתי אותו בראיון אומר ספטמבר 17.. או שזה היה ראיון כתוב לא זוכרת... איך את כל כך בטוחה שזה 14?

Fairywitch

New member
מהפורום של הלהקה, ומאיזה אתר

שיפית הזכירה פעם- שיש בו פרטים על כל הסלבז. באיזה ראיון זה היה? אולי יש לי- ואם כן אני אבדוק

../images/Emo6.gifצריך לשאול את קונס...

זה לא יעזור ככה.. יפית ושגית נוסעות בטוח לניו יורק בקיץ והם יהיו בהופעות של איידול אז ברגע שהם יפגשו את קונס הם ישאלו אותו..

Fairywitch

New member
מניאקיות../images/Emo70.gifגם אני רוצה לנסוע...../images/Emo10.gif

אין לי תקציב

Juliann

New member
אני נוסעת אבל רק יומיים בניו יורק

כי זה מאורגן.... כנראה שזה יהיה לקנדה, ניו יורק, בוסטון, פילדלפיה, אורלנדו, וושינגטון, לאס וגאס, סן פרנסיסקו, לוס אנג'לס.. איזה סיוטטטט בטח נהיה תקועים במטוסים חצי מהטיול. לגבי ההופעה אני מחזיקה אצבעות שזה יסתדר עם התאריכים אבל אני לא אופטימית במיוחד. אני אהיה בניו יורק בסביבות ה 13-14-15 באוגוסט וההופעות בניו יורק הם בסוף אוגוסט פאקינג שיט! אבל אולי זה יסתדר לי במקומות אחרים .... עפתי לבדוק.

למעלה