מועדון הטיולים "פדל בטבע"

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo41.gif מועדון הטיולים "פדל בטבע" ../images/Emo41.gif

למטיילים ולמטיילות , לרוכבים ולרוכבות שלום ! אני שמח לבשר לכם על פתיחתו של מועדון הטיולים והאירועים של איגוד האופניים בישראל. מועדון "פדל בטבע" כולל בתוכו: טיולי משפחות ,טיולי אופניים יומיים , טיולי אופניים ליליים ,טיולים לפנויים ופנויות , טיולים דו-יומיים , הדרכות טכניות לשיפור הרכיבה , סדנאות ייחודיות בנוגע לטיולים,מסעות אופניים חוצי ישראל,טיולי אופניים בחו"ל, קייטנות אופניים ,הנחות למוצרי עזר למטיילים , מידע על כל פעילויות ואירועי האופניים בישראל ע"י דואר אלקטרוני וחוברת מידע רבעונית מדוורת אשר תקנה ידע על האירועים ועזרה לכל מטייל. בימים אלו ממש חוברת הטיולים הראשונה מופצת חינם בחנויות המטיילים והאופניים ,נשלחת בדואר אל חברי האיגוד ומצורפת אל מגזין "אופניים" הקרוב - ובתוכה מידע על הטיולים והאירועים בשלושת החודשים הקרובים אשר בהם כל חבר זוכה להטבה כספית משמעותית. בחוברת ובאתר האיגוד כבר מופיעים מבצעים והנחות לחברי האיגוד אשר אותם כבר ניתן להתחיל ולממש ומספר החנויות שנותנות הנחות יגדל מאד בקרוב. אנו תומכים בקידום נשים בענף האופניים ונשים רוכבות מוזמנות להצטרף אל רכיבות WOW - טיוליה של לורי קופנס אלופת ישראל באופני הרים ואף שם לזכות בהנחה מאד משמעותית. לקראת האביב ובהמשך השנה יערכו אירועים ייחודיים לענף בהפקת איגוד האופניים אשר יספקו הנאה וכיף לכל מי שיבחר להגיע לאותם אירועים. אנו תומכים בקידום חשיבות הבטיחות ברכיבת אופניים בעיקר לילדים וכבר כעת אנו עובדים בשיתוף פעולה עם כמה בתי ספר בהסברה על חשיבות הרכיבה עם קסדה. אנו נמצאים בתהליך של עשייה מתמדת אל מול רשות הטבע והגנים וקק"ל ושאר הרשויות למען פתיחתם של שבילים המיועדים לרוכבי אופניים , למען שילוט מסודר ונכון לרוכבים ,למען הקמת פארקים לרוכבי האופניים. אני מזמין אתכם בזאת להצטרף אלינו אל איגוד האופניים ובזאת להגדיל את מספר חברי האיגוד ולהראות כי לכולנו אכפת וכולנו בעד יותר שבילים,יותר אירועים,יותר טיולים,ויותר הטבות. הרבה חברי איגוד זה כוח,זה כוח מול הרשויות,זו מחויבות לעשייה ובעיקר כוח לשנות ולהזיז עניינים בשבילנו – בשביל רוכבי האופניים. כל מי שמעוניין להשיג את חוברת הטיולים ואינו יכול להגיע אל חנויות האופניים או שאינו קורא את מגזין "אופניים" מוזמן לכתוב מייל לכתובת: [email protected] בציון השם המלא , כתובת , טלפון ,וטלפון נייד ואנו נשמח לשלוח לכם את החוברת ישירות בדואר. עלות לחברות עממית לשנה : 50 ש"ח בלבד ליחיד ולמשפחה 100 ש"ח . לשאלות ולכל דבר ניתן להשיג אותי במסרים או במייל. שיהיה לכולנו סוף שבוע מעולה ! אייל הרשטיק

Eyal Hershtik

New member
ועוד משהו חשוב מאד ....

המון המון תודה לרמי לשם
, אלונה לאוב-גלבוע
, איציק הופמן
, אלון גולדשטיין
,עודד כהן
שללא כל היסוס השקיעו ועזרו מאד , תודה ! אייל

alonaski

New member
אייל!!! אחלה חוברת!! ../images/Emo45.gif יצא יפהפה

!!!!
הזמנתי היום משקף זכוכית מגדלת לעין הטובה שלי - מהאופטיקאי! משהו חדש!!! מגדיל מעולה!!! = כדי שאוכל להינות יותר מהחוברת!!! ומחברותיה - בעתיד!!!
חחחח... החוברת הזאת היא - "בול" מה שצריכה קהילת רוכבי ההרים!!! (= דגש על ה"בול" כמובן!!
) אגב, קבלתי אותה היום בחנות אופנים חדשה (יחסית) ברח' אחוזה ברעננה של מוטואופן.

למעלה