מועדון לילה-תוכנית 2 כל מה שקשור לפרק לפה כל השאר החוצה וזה רק אני או שהשירשור נשכח? צפייה נעימה
מ מאור כהן1 New member 2/12/06 #1 ../images/Emo41.gifמועדון לילה-תוכנית 2../images/Emo41.gif כל מה שקשור לפרק לפה כל השאר החוצה וזה רק אני או שהשירשור נשכח? צפייה נעימה
../images/Emo41.gifמועדון לילה-תוכנית 2../images/Emo41.gif כל מה שקשור לפרק לפה כל השאר החוצה וזה רק אני או שהשירשור נשכח? צפייה נעימה
B B R A Y E R New member מנהל 3/12/06 #2 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה היה ענק
B B R A Y E R New member מנהל 3/12/06 #4 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתוכנית קורעת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צביקה הדר הוסיף המון! אורי גוטליב היה מצחיק מתמיד הרינגטון הפעם גם היה אחד המצחיקים
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתוכנית קורעת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צביקה הדר הוסיף המון! אורי גוטליב היה מצחיק מתמיד הרינגטון הפעם גם היה אחד המצחיקים
S so close no matter h New member 3/12/06 #3 התוכנית הייתה פשוט מ=ע=ו=ל=ה אחת התוכניות הכי מצחיקות שהיו אי פעם במועדון לילה.. האורחים היו ממש מצחיקים!! והצוות היה ממש מצחיקק... אחלה תוכנית! אהבתי
התוכנית הייתה פשוט מ=ע=ו=ל=ה אחת התוכניות הכי מצחיקות שהיו אי פעם במועדון לילה.. האורחים היו ממש מצחיקים!! והצוות היה ממש מצחיקק... אחלה תוכנית! אהבתי
נ נעה של ה י ם New member 3/12/06 #10 מוטי... מתפלאת שלא אמרת כלום על "נפל לקרן הרחם!" ישר חשבתי על ברוריה ועלייך
פ פסטיגליסט New member 3/12/06 #8 ../images/Emo6.gif היתה תכנית קורעת!!!!!!! רק אותי הצחוק של קרן מצחיק אהבתי את כל התכנית ובעיקר את הסיפור של האיש שקרובת משפחה שלו עפה עם הכורסא מהמרפסת XD!!!!!
../images/Emo6.gif היתה תכנית קורעת!!!!!!! רק אותי הצחוק של קרן מצחיק אהבתי את כל התכנית ובעיקר את הסיפור של האיש שקרובת משפחה שלו עפה עם הכורסא מהמרפסת XD!!!!!
R R o n 2 5 6 New member 3/12/06 #9 הייתה תוכנית מעולה../images/Emo6.gif אורי "אל תסתכל בקנקן.הוא לא נמצא שם" "נ נח נחו בשמירה" פשוט גדול
הייתה תוכנית מעולה../images/Emo6.gif אורי "אל תסתכל בקנקן.הוא לא נמצא שם" "נ נח נחו בשמירה" פשוט גדול
כ כפית קסמים New member 3/12/06 #13 תוכנית מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif אורי ומיה הרחלי הזאת מהקהל הרגה אותי אורי היה מעולה אתמול
תוכנית מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif אורי ומיה הרחלי הזאת מהקהל הרגה אותי אורי היה מעולה אתמול