מוצרים משלימים

בטיטi

New member
../images/Emo41.gif מוצרים משלימים

1. הרכיבו לי מכונת כביסה, המליצו לי על מסנן אבנית MAGIC 2000, לא זוכר את המחיר בדיוק (בין 150 ל 250 ש"ח), אמרתי שאבדוק,
האם אכן כדאי להוסיפו ?
מה אמור להיות מחירו ?
לכמה זמן הוא מחזיק ?
האם כדאי לגם למדיח הכלים ? 2. הציעו לי גם עגלה מפלסטיק קשיח, כדי שהמכונה תעמוד עליה ולא יהיה חלודה בתחתית המכונה, עלות של 250 ש"ח (כולל 5 שנים אחריות).
האם באמת יש צורך במוצר כזה ?
היכן ניתן לרכוש אותו עצמאית ?
מה אמור להיות מחירו ? 3. רכשנו מקרר סמסונג הפוך (דגם 677), מכיוון שיש לו חלקים אלקטרונים (תצוגה למשל), אמרו לנו שכדאי לחבר אותו לא ישירות לשקע, אלא דרך מכשיר המספק מתח קבוע, ויש לו גם טיימר, עלות של 220 ש"ח
האם אכן כדאי ?
מה מטרת הטיימר
היכן ניתן לרכוש עצמאית ? (איך בכלל קוראים למכשיר הזה)
מה עלותו המשוערת ?

../images/Emo151.gif הם לא יותר מליצנים

אין שום צורך במסנן אבנית למכונת כביסה , אבנית מצטברת רק מעל 60 מעלות ואין שום כביסה היום שצריך להפעיל בשבילה את המכונה ב 60 מעלות . אם כבר יש לתמי 4 מסנן אבנית דירתי לכל הדירה נדמה לי ב 500 ש"ח . גם העגלה מיותרת אלא אם מתחשק לך לשים אותה . למקרר אין צורך בטיימר, זה לא דוד שמש, מקרר עובד כל הזמן , אולי נחוצה הגנה מפני עליות מתח לא רצויות .

yrnkrn

New member
תשובות

1. מיותר ולא אפקטיבי. אם כבר להתקין מסנן אבנית לכל הדירה. חפש "אבנית" בפורום. 2. אם למכונה אין גלגלים משלה עגלה שימושית שרוצים להזיז את המכונה במקום לגרור אותה על הרצפה. חלודה לא אמורה להיות כלל בתחתית המכונה אלא אם הרצפה כל הזמן רטובה לא יודע למה. 3. כדאי להתקין מכשיר הגנה למקרר מגן מפני עליות מתח והטיימר מנתק את החשמל למשך חמש דקות אחרי נפילת מתח, אפשר להשיג ב 100 ש"ח בחנויות לא צריך לשלם מחיר מופקע לטכנאי.

ההןרים שלי שמו פילטר לכל הדירה

ובדיוק בסוף השבוע בדקתי איתם. יש להם קומקומ חשמלי שקוף שכל הזמן היו צריכם לנקות מאבן ועכשיו הם בשמים מזה שאין אבן בקומקום. זה אצלהם בערך חודש אז אני מחכה לראות אם האבן תחזור בקרוב. אם לא, אני בטח גם יעשה לי מסנן לכל הדירה.

בטיטi

New member
דרך מי הם עשו ? כמה זה עלה ?

דרך מי הם עשו ? כמה זה עלה ? תודה !

למעלה