מושיקו שאלה דחופה ..

../images/Emo41.gif מושיקו שאלה דחופה ..

מה עם דנה בימים האחרונים ? למה הכל שקט פתאום ? היינו רוצים לדעת בתור המעריצים של דנה שתומכים ומצביעים ומפיצים כמה שיותר להצטרף אלינו למאבק נגד ערוץ 24 מה דעתה בנושא על ערוץ 24.. ואם תוכל לוודא שדנה תראה את כל התמיכה שיש בפורום אנחנו מאוד נשמח
.. שיהיה לכולנו שבוע טוב
..

TheMashMash

New member
אני חושב שרק עכשיו היא מבינה

מה המהלך הטיפשי של שי כרם (ה SMS עשה.) יקח זמן עד שדנה תוכל לבצע משהו נגד החרם, או שהיא תעשה מה שהיא תמיד יודעת לעשות :) סנסציה חדשה. במקום "מר במאי" תבצע "גברת שדרנית"

כבר היה לה את זה בעבר...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה ברדיו עם יובל אברמוביץ חחחח היא נתנה שם קטע של "גברת שדרנית". בעיניי המהלך של הSMS היה באמת טיפשי ולא מחושב לגמרי. בקטע הזה אפשר להצדיק יותר את קוטנר, כי את כל התחמולות שלו יודעים רק האנשים שיותר מחוברים לאומנות של דנה, והאחרים פשוט רואים שחור על לבן, ולדעתם, קוטנר לא עשה כלום, אלא דנה ושי. האחד שלח SMS של ידל בגן ילדים, והשנייה הלכה להופיע במועדון ת"א בערב שהתגלה שלא תזכה בעמ"י.

בוקר טוב שני המקסימה ../images/Emo13.gif

גיא ומשמש אין לי כבר כוחות יותר להסביר לכם את הצד של דנה , הבנתי שאתם חושבים שזה היה טפשי , אין צורף לחזור על כך אלף פעם , אוקיי תודה . אהלן שני
.... קודם כל הכל בסדר עם דנה אינטרנשיונל , אפשר לומר שתקופת הכל זה לטובה מסתיימת לה עם הסינגל האחרון "יום הולדת" , דנה חשבה שערוץ המוסיקה ימצא לנכון לתת לה את הכבוד המגיע לה ובכך לסגור מעגל, אך זה לא קרה. דנה כמובן מלאת אמונה וכוחות , וכלל לא מתרגשת ממה שקורה , היא מאמינה בה ובדרכה וכבר אוזרת כוחות להתחיל לעבוד על האלבום הבא . ביום שישי אכן העברתי לדנה מסר שכל הפורום תובך בה ונמצא לצידה לאורך כל הדרך , כמו תמיד היא שמחה לשמוע ובדיוק כמו בשבוע שעבר היא ביקשה למסור תודה תודה תודה וים של אהבה בחזרה . היא מאוד שמחה לראות שבסיכום 2007 של ערוץ E היא קיבלה המון כבוד על הקאמבק שלה ,ובכלל החיבוק החם של התקשורת כלפיה בכל הימים האחרונים . עדכונים אודות סיפור דנה וערוץ המוסיקה יתקבלו בקרוב ... שבוע טוב ובוקר נפלא לכולנו ...

תודה רבה מושיקו ../images/Emo23.gif

שמחה לשמוע שדנה מתחילה כבר לעבוד על האלבום הבא
..

m o r a m i r

New member
אני מצטרפת לשני...

מושיקו דנה נכנסת מידי פעם לפורום ומסתכלת על ההודעות שלנו....או שהיא מעולם לא נכנסה!? או שהיא לא יודעת שיש לה פורום!? סתםםם......דנהההה......אם את קוראת את זה.....אני מתהההההההההההההההההההה עליךךךךךךךחמווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדהההההההההההההההההההה שלייייייייייייייייייייייייי ושימי זין אחד גדול על כולם.....כמו שרק את יודעת ומושיקו.....אל תשכח לעדכן אותנו....

למעלה