מזכירה לכן לגבי המפגש!

../images/Emo41.gifמזכירה לכן לגבי המפגש!../images/Emo41.gif

התאריך: 30 לחודש- יום שלישי הקרוב
השעה: 4 אחה"צ (ההקרנה ב-4:10). המקום: קולנוע "לב"- דיזנגוף סנטר מגיעות בינתיים: חן (West Doll), צליל, נטעלי (לאפטר פארטי
), מאיה, רונה, וכמובן- מיצי ואנוכי
בסימן שאלה: חן (AC LoVeR) לא מגיעות: רוית, לינה ושירן (שגם ככה בצבא)
אנא אשרו סופית, ותשאירו לי את הטלפונים שלכן (בהודעה פרטית כמובן
) אם לא השארתן עדיין, כדי שנוכל להודיע על שינויים!
ושיהיה לנו מפגש מוצלח

לא נראלי שאני באה ../images/Emo10.gif

לטובתכן, אתן תרגישו בגנון איתי D: וזה יהיה מוזר גם לי XD

אוי, שטויות! ../images/Emo24.gif

ומה אני אגיד? שאני סבתא של כולן?
חוצמזה, אם תשימי לב- יש בנות שהגילאים שלהן לא רחוקים משלך

Mayuchkita

New member
../images/Emo10.gif

בינתיים חברה שלי לא החזירה לי תשובה עדיין אם היא בטוח באה איתי והיא גם אמרה שיש סיכוי גדול שהיא לא יכולה... ואני לא יכולה לבוא לבד
ככה שזה עדיין לא בטוח שאני באה.. יש סיכוי גדול שלא.. בכל זאת סטארפיש אני כבר אמסור לך את הפלאפון שלי במסר, למקרה שאני כן אבוא ויהיה ביטול. חוץ מזה ביום חמישי יש לי בוחן הכי תקוע בעולם באנגלית, ככה שזה גם אחד הגורמים שלי לא לבוא

מיצי007

New member
../images/Emo45.gif

יש אולי מצב להקרנה של 5 במקרה מותק? אני אגיע אל דאגה, אני פשוט לא רוצה לאחר לכן כי אני מתחילה ב8 לעבוד ומסיימת ב3, 3 וחצי ככה.....אז אני אגיע על הדקה או שאני אאחר.....

מיצי007

New member
מותק, לא בדקת טוב.

ההקרנה שמתקיימת, מתקיימת בלב אביב- אם אני לא טועה זה לא בדיזינגוף, ויש הקרנה ב4- לא ב4 ועשרה, והקרנה הבאה אחריה מתחילה ב5:50..... תצרי איתי קשר דחוף לנייד מחר. אני לא יכולה ב4, זה ממש מוקדם לי ואני בטוח אאחר.

הורידו את זה מ"לב תל אביב"? ../images/Emo2.gif

הסרט הציג כמה שבועות גם ב"לב תל אביב", שזה בדיזנגוף סנטר, עם המזל שלנו זה ירד משם השבוע... עכשיו אני צריכה לברר איך מגיעים לקניון הזה ברמת אביב

../images/Emo31.gif דווקא מחר החליטו לערוך לנו

מסיבת איחוד לקראת הבגרויות... תהנו בנות

שימו לב! מי שרוצה בכל זאת לבוא../images/Emo42.gif

גם מהחברות שהודיעו שהן לא באות...
אנחנו ניפגש ב-4 וחצי, בקניון רמת אביב ליד הקולנוע (הסרט הפסיק להציג בדיזנגוף). נלך לשתות משהו, וההקרנה תתחיל ב-5:50.

למעלה