מזל טוב לפורום שלנו

../images/Emo41.gifמזל טוב לפורום שלנו ../images/Emo41.gif

היום בן שנה. תודה ענקית לאמא של תותוש ואורית על היוזמה. נראה לי שיש לנו כבר נראה לי שיש לנו כבר שישה תינוקות וגם תינוק עם ק"פ תנוחתי
ואני יודעת על קוראים סמויים ששאבו מידע מהפורום (וכאן יש תוספת של עוד שני תינוקות
) שתהיה לנו שנה טובה וברוכת תינוקות מתוקים ובריאים והכי הכי אהובים.
אוהבת את כולכם, נתתם לי כל כך הרבה השנה. תודה גדולה גם מאושרי
עידית

tgdr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo187.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif|גיטר

כל הכבוד לאלה שהקימו ולאלה שממשיכים במלאכה. עלו והצליחו ולהת' בשמחות. רפי

Adoushi

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

לפורום יקר שלנו. תודה לכל חברי הפורום, כל אחד על תרומתו. שתהיה לנו שנה פוריה ושהקהילה תתרחב ועוד הורים לילדי ק"פ יגיעו למשפחתינו.

nlanxner

New member
מזל טוב!!

המון זמן עבר מאז שכתבתי. התחלתי לעבוד ואין לי זמן אבל אני תמיד קוראת ולהודעה כזאת אי אפשר שלא להגיב בפרט שזה גם היום הולדת של אוריה - מחר בת שנה (עד עכשיו לא ידעתי שהיא והפורום נולדו יחד). שיהיה לכולנו מזל טוב ורק בריאות!!

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif

מצטרפת לאיחולים ומודה ליוזמי הפורום ולמשתתפיו שבלעדיכם לא היינו נהנים כל כך, יודעים כל כך, דואגים פחות ומתעודדים ומתמודדים כל יום מחדש עם כוחות ששאבנו מכאן. לכל החולים- הרכה בריאות
, לכל העוברים שבבטן-צאתכם בשלום
, ולהורים המודאגים - תדאגו כי זה תפקידכם
, רק תזכרו שיש כאן את מי לשאול ובמי להיעזר.
יומולדת שמח נטע ואמא שלו

../images/Emo4.gifסליחה מראש כי...

אתמול הייתי עם התעודות עד הלילה, וגם שלשום ולא יכלתי לחגוג עם הפורום, אז עדיף מאוחר מאשר אף פעם.... באמת אני מרגישה לפעמים שעשיתי מצווה בכך שהצטרפתי לאמא של תותוש שממש דירבנה אותי להקים אותו ובאמת, הכל התחלנו מא. אני שמחה כיום שהפורום משמש בית חם לאלו שזקוקים ונמצאים בלחץ בגלל שמועות אלו או אחרות על קלאב פוט וגם שמחה, שאנחנו אלו ש"בתוך זה" מגלים כזאת אופטימיות ומראים לכל העולם ואישתו, שניתן לחיות עם קלאב פוט תודה לכל המשתתפים אורית

למעלה