מזל טוב לשאנון

../images/Emo41.gifמזל טוב לשאנון ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המתופף שלנו, שאנון לטו , חוגג היום יום הולדת. ומלאו לו.. אוקיי אתם תעשו ת'חשבון כי אני יודעת שהוא לא אוהב את הגיל שלו
מעניין איך ג'ארד מעיר אותו בבוקר? האם הוא מביא לו בלונים ונותן לו נשיקה על המצח? אולי הוא מתופף חזק בתופים עד ששאנון מתעורר בבהלה? או אולי הוא פשוט...נותן לו מכות עד שהוא מתעורר? מעניין איך הוא יחגוג יום הולדת, בטח עם איזה ברונטית משגעת כמו שהוא אוהב. טוב דיי. אז לשאנינגן, שאנימל שלנו, ה...ה.. המתופף תנו לו כבוד

The Fantasy

New member
כפרעליו!!

שיהיה לו המון מזלט,רק אושר והצלחה כמו עד עכשיו ואפילו יותר. שיתחתן כבר!! וזהו רק בריאות :(

yaaruka

New member
מזל טובב!!!!

הממ.. אכפת לך להגיד בכל זאת בן כמה הוא? [אין לי כוח לחשב..] ריספקט טו שאנוןן!!! ה-מטופף של ה-להקהה!!! יאא מאן [עזבו.. משו קורה לי בזמן האחרון \: ].!! מזל טוב ושיחיה עד מעה ואסרים [כן כן בכוונה]120] עם אח שלו ושישלטו כי מגיע להם!!

AlmogiToMars

New member
:-O נבלות! חחח D:

גם ג'ארד ~ למרות שהוא בן 36 הוא הכי לא נראה!! אולי בסביבות 27-26 (אהמ בלי לשקר..
) ושאנון 38 ? והוא גם לא נראה .. ~נבלות~

i am777

New member
איזה מהמם הואא....שייאללההה...

שיהיה לך יום הולדת שמח!!!!!!..................(לך....חחח....כאילו הוא יקרא את זה...D: ,מקווה)

למעלה