מזל טוב לשם הפורום החדש שלנו

אשכר ש

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב לשם הפורום החדש שלנו../images/Emo70.gif

מעתה אנו פורום לידה פעילה וביתית|סגדש|. מי יתן ונעזור לכמה שיותר נשים ללדת לידה פעילה וטבעית, בסביבה שהכי מתאימה להן
.

../images/Emo45.gif איזה יופי ../images/Emo13.gif מצטרפת אלייך

ומקווה שכמה שיותר נשים תוכלנה להיעזר בפורום שלנו, בין אם רוצות ללדת בבית ובין אם לאו.

swann

New member
מצוין ../images/Emo45.gif יופי של בחירה

לא הספקתי להשתתף בדיון, אבל קראתי ואני תומכת
אמן למה שכתבת אשכר, הרי זו המטרה.

debby12

New member
מנהל
איזה כיף ../images/Emo20.gif

מקוה שזה ירענן את ההשתתפות בפורומנו ה"שווה". אם לא - תמיד אפשר לחזור אחורה. תודה שהרמת את הכפפה אשכר

ayala26

New member
מזל טוב לשינוי הפורום

באמת אין מקום בתפוז לנשים שרוצות ללדת באופן טבעי אך לא בבית אבל קחו בחשבון שזה משנה את מהות הפורום ואולי גם פותח את הדלת לויכוחים לידת בית כן או לא (כי יש כאלו שהן בעד לידה פעילה ונגד לידה בבית) שלדעתי לא היה להם מקום בפורום עם השם הקודם.
אני מקווה שאמצא פה את מקומי בפעם הבאה, אם תהיה, שבה אני מאוד רוצה ללדת לידה פעילה ודי טבעית כמו זו הראשונה אבל בפירוש בבית (כבר התחלתי לאסוף סיפורי לידות מוצלחות ומעוררות השראה

אשכר ש

New member
לא יהיה מקום לויכוח כי זה

פורום גם של לידות ביתיות. מי שנגד לידות בית ולא יכולה לשמור זאת לעצמה, שלא תשתתף בפורום.

סטיוויה

New member
אני מהההה זההההה מודה לך על

שהערת את ההערה הזו. זה הציק לי,המחשבה על וויכוח אפשרי. אני מרגישה כבר כל כך עייפה מזה ומעבר לזה. בשבילי הפורום הזה הוא מקום כל כך נעים שאפשר לפגוש בו נשים רגועות,משעשעות ובטוחות בעצמן. לא הייתי רוצה לראות את האנרגיות האילו משתנות.

ברכות ../images/Emo106.gif

עכשיו זה הרבה הרבה יותר נעים לי (אם כי גם קודם היה נעים להפליא, מודה). איני מועמדת כלל ללידת בית, אבל מייחלת מאוד ללידה פעילה וטבעית נוספת ובסופה תינוק/ת בריא/ה.

למעלה