מזל טוב מיתר!

../images/Emo41.gifמזל טוב מיתר!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

די! למה תמיד אני זוכר חודש מראש וכשזה מגיע אני שוכח! תמיד! אז עכשיו נזכרתי ששכחתי, אז מזל טוב לך ויום-הולדת שמח. אני מקווה שנהנית ביום העצמאות ושאת נהנית גם היום ואני מצטער שלקח לי כל-כך הרבה זמן, את יודעת שאני אוהב אותך ותעשי לי ילד. זהו, יום-הולדת שמח!

strawberrys

New member
מילי בוי!!../images/Emo24.gif

תודה, באמת היה לי כיף ביום העצמאות (לי ולמדינה יש יומולדת באותו היום^_^), אוהבת אותך גם, ועזוב אותך מלעשות ילדים, בוא נאמץ.

Wolf GiRL™

New member
מזל טוב מיתר!!!!

שיהיה לך יום הולדת שמח, מאחלת לך הרבה אושר, שמחה, אהבה והצלחה בכל מה שתעשי!!! תמשיכי להיות את, הזויה, מצחיקה ומטורפת!!!

strawberrys

New member
יאי, תודה לורי^_^

מה דעתך להמציא איזה אנד סטאף? אפשר משהו שקשור ליום העצמאות

Digi Lista

New member
בדיוק באתי לפתוח לה שרשור...

ולבדוק איך יכול להיות שעוד אין כזה גדול... בכול מקרה מעולם לא הסתדרתי עם הקטע של ברכות,תמיד זה נשמע נדוש,מאולץ ואפילו קצת פלצני,קניתי לפני בערך חודש שני ספרי ברכות כדי לשאוב רעיונות או פשוט לצטט קטעים(ולהגיד שמדובר בציטוט ואני לא מוכשרת עד כדי כך...)אבל גם בספרים הברכות ברובן מטופשות ובעצם חזרתי לנקודת ההתחלה-אין לי מושג מה לכתוב. לצערי גם התגובות הרגילות לא עובדות לי ואני נאלצת בכול פעם מחדש להעתיק את מה שכתבתי ולא מוכן להישלח ל"תגובה מהירה" ובאופציה הזאת אי אפשר לשים תמונות,נאחס. מצד שני יש את הדבר הזה שנקרא עקשנות ויש לי לשמחתי ולצערי בשפע מהתכונה הזאת אז אני אכתוב ברכה בידיעה והאזהרה שהיא לא תהיה הכי יפה,מקורית,מושלמת,מרגשת וכו' אבל היא נעשית מכול ה
וזה גם משהו... מיתרוש|טרולית|
-כמו כול שנה אני אאחל לך את האושר,הסיפוק ממה שתעשי,היכולת להגשים את עצמך,בריאות,הצלחה,שמירה על האופטימיות,התמדה ואמונה בעצמך ובתכונות המדהימות שלך שכולנו מכירים יחסית כבר כמה שנים
מקווה בשבילך שכול חלום שלך יהפך למציאות(עם קצת עזרה לגורל הכול אפשרי...)ושתמיד תצעדי בגאווה ובביטחון במטרה הסופית גם אם כולם סביבך חושבים אחרת... מאחלת לך שתעצמי עיניים ותבקשי לעצמך דברים,לאותם דברים שגם אם אני לא יודעת או אדע אותם לעולם אני מצטרפת ומכפילה את הסיכוי שהם אכן יהפכו למציאות,לעובדות בשטח. בכול ה
ים וה
שקיימים

strawberrys

New member
טרולית את בעצמך, משגע אותי...

איך תמיד יש לך הקדמה של חמישה משפטים על כמה שאת גרועה בברכות, ובסוף יוצאת לך הברכה הכי ארוכה.. בכלל יש מעט מאוד אנשים שטובים בברכות (סבא שלי אחד מהם, הוא כותב ברכות ממש יפות ואישיות, בצורת שירים), הרבה פעמים גם הברכה תלויה ברמת הקשר עם הבן אדם.. לאמשנה. אני קוראת את הברכה שלך וחושבת על איך שנראה שהיא מושפעת מהשנה האחרונה שעברה עליך, והאמת היא שאני ממש אוהבת את זה! אני רוצה להתייחס למשפט האחרון. האמת היא שלא נראה לי שיש הרבה דברים שחסרים לי, החיים יפים וטובים בעיני, תמיד ראיתי אותם ככה, האמת היא שרק הלילה כשישבתי עם עומר על הדשא הוא שאל אותי אם אני חושבת שהחיים טובים, והנהנתי. לאיודעת למה, הוא תמיד שואל אותי את זה. עכשיו אני אפנה אל כולכם- אני מקווה שגם בשביל כולכם החיים יפים וטובים מה שלא יהיה, גם כשאין לנו הכל ולא הכל מסתדר. אז ההודעה הזאת התחילה כתגובה לסטטה ועכשיו זה לכולכם. אני אוהבת את כולכם, ומקווה לפגוש את כולכם הכי מוקדם שאפשר

strawberrys

New member
תודה! איזו תמונה יפה!

אהבתי מה שעשו, שהדביקו את התמונות שלהם על הרקע כאילו הם עומדים על הצוק[=

Oukami Kun

New member
מיתרררררר

מזל"ט!!! שיואו. את יותר גדולה ממני. כמה עצוב.
. סתם. שיהיה לך כיף וכאלה. ו... ו... ו... נו, מה שליסטה אמרה ._.
יאללה, שרשור לילי מוקדם? D:

strawberrys

New member
למה לא?

שנה שעברה ביומולדת שלי זה היה ככה, וזה היה ממש כיף!D: (שמרתי את השרשור הזה במועדפים עד שפירמטו לי את המחשב, אני הולכת לחפש אותו שובD:)

strawberrys

New member
../images/Emo24.gifתודה, אנשים!D:

איזה כיף שפה חוגגים לי, אף אחד (כמעט) לא ידע (חוץ מהמשפחה שלי, מן הסתם). אני צריכה ללכת עכשיו, עוד מעט אני אגיב לכולם (אני רוצה להגיב לכל אחד בנפרד).

Apikachu L

New member
באמת מזל טוב!

אין לי מה לומר יותר, אני לא ממש מכירה אותך מספיק, אבל אני מקווה שיהיה לך יום הולדת שמח. אני אקדיש לך מאמר.

strawberrys

New member
תודהD:

גם לי אין מה לומר יותר, כי אין מה לומר כשלמישהו אין מה לומר (מכירים את הרגעים המביכים האלה, שאין מה להגיד, אז כל אחד סתם מזיז את הרגל בעצבנות, עד שמישהו אומר "אז מה?..מה אתה עושה פה?" אוף לא משנה נסחפתי במחשבות). תמיד אפשר להכיר יותר
תודה על המאמרP:

keep smiling

New member
מזלטוב! ^_^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מילי אמר לי במסנג'ר, ורק עכשיו התפנתי לבוא ולכתוב משהו. ^^

keep smiling

New member
מזלטוב~~ ^__^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אמ. כן. המון מזלטוב, עד 783 בלי מע"מ וקמטים, רק אושר ועושר ונעליים וחגבים בצבע ורוד-צומי. שנזכה להכיר אחת את השניה טוב יותר.[[: [אגב, ניסיתי להוריד את השיערות של החתול עם מסקנטייפ. הלך די טוב. XDD]

למעלה