מזל טוב

mikels1

New member
מזל טוב!!!!

אלה סידרה.. למה רק עכשיו נזכרו לעשות לסידרה פורום???!

גם אני מצטרף לאיחולים!...

לרגל פתיחת הפורום של תוכנית הטלוויזיה החכמה והשנונה בתבל (להוציא את "דוקטור האוזר, רופא מתמחה" ו"הפלינסטונס"), הבית הלבן. טוווו דוווווו דוווו דווו דוו דווו דו דוו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דווו (דו דו דו דו דו) דו דו דוווו דווווווווו דוו דוו דוו דוו... דו... דו דו *טרם* דו *טרם* דו *טרם**טרם* דו דו דו וכו'...

arden20

New member
מממ, נחמד...

תהיתי למה אין התיחסות לסדרה ברשת הישראלית (או שיש ואני מנותקת? אפשרי בהחלט...). חזרתי לאחרונה לארץ אחרי שפיספסתי שתי עונות (נדמה לי ששתים...) כך שלא ממש הבנתי כל מה שהלך בפרקים האחרונים... כמו מה קרה לסגן הנשיא? (דווקא חיבבתי את אישיות התפו"א המבושל שלו...)

סגן הנשיא הויינס...

סגן הנשיא ג'ון הוינס נאלץ לפרוש מתפקידו כסגן נשיא ארה"ב בסוף העונה הרביעית (פרק 21 של העונה, אם לדייק) בעקבות חשיפת סודות למאהבתו (שצפויה בהמשך העונה המשודרת בארץ לכתוב ספר). קצת קשה לתאר מה קרה בשתי העונות האחרונות של הבית הלבן... פשוט תאלץ/י לצפות בתוכנית ולנסות להבין. זה אפשרי בהחלט. נשתדל לעזור לך!

arden20

New member
ברצינות?

אבל הוא כל כך לא... לא יודעת, הוא נראה כאילו הוא נולד בחליפה באפור גרפית... נו טוב, נגיד... עוד משהו חשוב ומרגש (חוץ מזה שזואי וצ'רלי נפרדו, למרבה האכזבה)? דרך אגב, אנחנו בעונה החמישית נכון?

בארץ משודרת...

במדינתנו הקטנה משודרת העונה החמישית. בארה"ב העונה השישית כבר בעיצומה...

yehudit b

New member
מזל טוב! וגם שאלה-

לא ראיתי ת'פרק ששודר ביום שני, אבל- מת'יו פרי אמור להופיע בסדרה בפרקים הקרובים? (או מתישהו)?

הוא אמור בהחלט ../images/Emo13.gif

בארץ זה ישודר בעוד כחמישה פרקים (בפרק השביעי לעונה הזאת). מת'יו משחק את ג'ו קווינסי, עובד של הגף המשפטי של הבית הלבן שהיה בעברו הפקיד של נשיא בית הדין העליון. הנשיא בארטלרט מעוניין שנשיא בית הדין יפרוש מתפקידו לטובת אדם צעיר יותר. והם פשוט מנסים, ביחד עם טובי זיגלר, לגרום לו לעזוב את התפקיד. אין לי בדיוק מושג מה נסגר עם הפרק הזה והאם נשיא בית הדין באמת עזב את תפקידו בסופו של דבר, אבל השגתי שתי תמונות מהאתר של NBC.

trilliane

Well-known member
מנהל
מתיו פרי (זהירות, ספוילר קאסט קטן)

הופיע בעונה 4 בפרקים 20 ו-21. לפי IMDb הוא יופיע שוב פעם נוספת בפרק השביעי בעונה (5).

למעלה