מחיר דקת שיחה מתאילנד לישראל

../images/Emo41.gifמחיר דקת שיחה מתאילנד לישראל../images/Emo41.gif

הינה המחירים המעודכנים לעלות שיחה מתאילנד לישראל בחברות השונות. 1. פלאפון 6.66-7.73 ש"ח 2. סלקום 8.39 ש"ח 3. פרטנר 6.20-8.31 ש"ח 4. מירס 6.71-8.38 ש"ח 5. כרטיס פוסט-פייד קווי זהב 2.51-4.93 ש"ח 6. כרטיס פוסט-פייד "גלובוס" בזק בינלאומי 2.68-6.49 ש"ח 7. כרטיס פוסט-פייד "גלובל קול" ברק 2.45-4.89 ש"ח 8. כרטיס פרי-פייד קווי זהב 3.57-3.98 ש"ח 9. כרטיס פרי-פייד "הום קארד" ברק 3.22 ש"ח 10. כרטיס פרי-פייד "בזק כרט" בחיוג מברק 4.19 ש"ח 11. מלונות הילטון והולידי-אין מחו"ל 13.98 ש"ח (הילטון בנקוק) *** מחירי חברות הסלולר תורגמו מדולרים לפי השער היציג וטווח המחירים מתייחס לשעות שיא ושפל *** בחברות החיוג הבינלאומיות המחירים הגבוהים יותר הם של "המזדמנים" שאינם משויכים לחברה והמחירים הנמוכים הם של המנויים. *** מחירי החיוג מבתי המלון תורגמו משקלים לדולרים לפי השער היציג *כרטיס פוסט פייד-תשלום לאחר שמבוצעות השיחות *כרטיס פרי פייד-תשלום מראש על הכרטיס

ואם מתקשרים מהקשר הישראלי...

או מאלה ברחובות עם הפלאפונים או כל מיני שטויות כאלה... זה עולה בין שקל לשניים לדקה... אז מה עדיף?...

../images/Emo56.gif שיקול שלך ומה עם השירשור?

לי למשל היה בזקכרט מכל טלפון בעולם שיחת חינם למרכזיית לבזק (כך שבעצם הייתי מתקשר חינם מאותו המקום או משלם מחיר סימלי על כך שאני מדבר בטלפון )משם היו מקשרים אותי עם הבית וכשטיילתי היה מבצע פצצה בבזק חצי שקל לדקת שיחה עם חו"ל אז תמיד היו חוזרים אלי או שהייתי מדבר במחיר לא כל כך יקר דרך הבזקכרט חוץ מזה את שיטת השרשור אתה לא מכיר? אחד מתקשר לארץ מדבר למשל עם חברה שלו בתום השיחה הוא מוסר לה את מספר הטלפון שבבית שלך ואומר לה למסור שם את מספר הטלפון של אותו המקום ממנו הוא מתקשר אמא שלי מקבלת טלפון מחברה שלו אומרת לה תודה ומתקשרת אליי ואז אני מעביר לה טלפון של מישהו אחר שנמצא לידי וכך מתקשרים גם אליו (זה לא עולה כלום ואולי ארתה תשלם ממש כמה גרושים על זה שאתה משתמש במכשיר הטלפון. בכל מקרה היום זה ממש זולך כי יש יותר תחרות יש יותר חברות ולנו הצרכנים זה מעולה.

hanny1

New member
לא צריך כלום!!!../images/Emo105.gif

הייתי בתאילנד המון פעמים והכי חכם זה להתקשר מהקשר הישראלי וממקומות בסגנון הזה (סוכנויות נסיעות גסט האוסים וכו´) בקשר- עולה 1 ש"ח לדקה. בצפון (צ´נג מאי) עולה- 3-4 ש"ח לדקה באיים קצת יקר- 7 ש"ח לדקה חוץ מזה יש אפשרות שיתקשרו אליך מהארץ לטלפון בסוכנות וזה עולה משהו כמו 2-3 ש"ח ל- 15 דקות. באמת שאין צורך לקנות כרטיסי חיוג בארץ או לסחוב פלאפונים- כי אח"כ סתם באסה לאבד או שיגנב.

זה בדיוק מה שאמרתי...

אמנם בתקופתי לא היה את "הקשר הישראלי" אבל זה בדיוק מה שעשיתי. היה לי בזקכרט וכל השיחות היו מסוכנויות או ממקומות שבהם עלות השיחה מאוד זולה וממש אפסית במידה והיו חוזרים אליי מהארץ. (גסטהאוסים או מקומות אשר מיועדים לדברים אילו)

למעלה