מחלקים תומכים לשחקנים

gindis

New member
../images/Emo41.gif מחלקים תומכים לשחקנים ../images/Emo41.gif

שלום רב, חברת גינדיס החליטה לתת תומך לשחקנים שיעזרו לנו לקדם את האתר. זה יכול להיות אחד מהדברים הבאים: תומך שנתי: אם השחקן מצליח שמגזין או עיתון יעלו כתבה על המשחקים והאתר. תומך ל-3 חודשים או חודשי אם השחקן מצליח להשיג שיתופי פעולה עם אתרים אחרים גדולים עם האתר שלנו. גודל התומך תלוי בסוג השיתוף פעולה וגודל האתר. (לפי החלטה של מנהל האתר) בברכה, צוות גינדיס

Bleys1

New member
חחח ממש נחמד מצדך...

תומך שנתי לבן אדם שמשיג עליך כתבה בעיתון, קמצן בן קמצן, מכתבה בעיתון אתה תרוויח עוד אלפי שקלים בשנה, וכל מה שאתה נותן זה משהו ששווה 100 שקל...

hellniki

New member
איזה סוג של שיתוף פעולה?

מה זאת אומרת שיתוף פעולה? אתה יכול להסביר?

gindis

New member
תשובה

אם אתה מכיר אתר גדול ואת הבעלים שלו פשוט תספר לו על האתר ותקשר בנינו ואם יהיה שיתוף פעולה בנינו אתה תרוויח מכך. בברכה, ערן

yardiboom

New member
בעע לא יצא

אני ידעו שלא תגיב אבל שתדע הרסת את המשחק לגמרי(אני לא מדבר על העדכון הזה) אבל כל עדכון שאתה עושה הוא רק נגד ידראלים אתה מתחיל להרגיש את ההפסד בכיס שלך בגלל זה אתה צריך שאנחנו ננעזור לך לפרסם את המשחק שלך באתרים אחרים אני שמח שהבנת שאתה סתם הורס את השמחק ופוגע במי שבזכותויש לך משחק הישראלים שזה מעל 1000 שחקנים =מעל 1000 תומדים פוטנציאלים וזהו זה עומד להיגמר ואתה תתחיל להרגיש בהפסד ואתה יודע מה אני שמח

yardiboom

New member
הייתץי עצבני אז כמה תיקנוים

ידעו=יודע ידראלים=ישראלים המשק=המשחק תומדים=תומכים

hakim

New member
תתפל בבאגים - עדיף ויותר מועיל

כל עוד המשחק לא יציב עם באגים ושינוי הוראות תמידי אני לא מתכוון להמליץ .... אני לא שקרן :) Resources Power = 3,690,244,773 -------------------------------------------- Wood: 19,987 = 1,499,000 Iron: 8,173 = 6,682,500 Oil: 23,446 = 80,437,500 Coal: 451,651 = 37,495,000 Silver: 1 = 146,970,000 Gold: 1 = 309,300,000 Uranium: 1 = 715,050,000 Diamonds: 1 = 1,899,000,000 ------------------------------------------- זה המצב במדינה שלי מבחינת כוח משאבים ד"א קניתי יהלום + אורניום + זהב+כסף ביחידה אחת רק לבדוק אם הבאג מסתדר (היה שווי זהה לפני הרכישה )

darkest

New member
עמי בשיא הרצינות

גם אם ערן יתקן את המשחק הזה מהבסיס, מה שאגב לא נראה לי... אתה לא חושב שהנזק כבר נעשה?!

thesharkman

New member
כן בטח...

צריך להגיע למשהו כמו 50-100 אלף שחקנים כדיי שזה יקרה

WingedSkull

New member
זה אפשרי ..

.. רק צריך למור לערבים לפתוח יותר כפולות עד ל 50 אלף -100 אלף ואז יהיה מ.ע 2 חח

thesharkman

New member
בוא נראה את זה ככה

אתם תקבלו תומך שהשווי שלו זה 50 שקל או 20 שקל וערן יקבל עוד אנשים סביר להניח יקנו תומכים במאות ו אלפי שקלים אממ לא נראה לי בכלל !!!

Hellectron

New member
אם אני משיג לך פרסומת בערוץ 2 בפריים טיים

יש מצב אני מקבל חולצה של גינדיס?

thesharkman

New member
אני הייתי מבקש משהו כמו

תומך עם כל הטכנולוגית + 100 טריליון כוח למרות שגם כל זה לא מספיק בשביל פריים טיים

למעלה