מחמיאים לדנה בעוד שני מקומות הערב :

../images/Emo41.gifמחמיאים לדנה בעוד שני מקומות הערב : ../images/Emo41.gif

מקום אחד בתוכנית של "גיא פינס" במלכת הביצה של השבוע של הסלבים דנה במקום ה4 מתוך 10 מקומות
.. מקום שני למי שמכיר בסדרה "בובות" , יש מישהו שהוא מעצב אופנה בגדים והוא קיבל הזמנה לעצב בגדים באירופה והוא מאוד התלהב ואמר : "יא אני הולך לכבוש את אירופה יותר מאשר דנה שכבשה את אירופה" ויש הרי בסדרה עוד מישהי שקוראים לה דנה , אז העובדת שלו אמרה : "דנה של אריק(סוכן דוגמניות מהסדרה)" ואז הוא אמר לה : " לללללא, דנה אינטרנשיונל-ברור! " חחח היה כיף לראות את זה ..

מיקמיק17

New member
חחחחח כן ראיתי את זה מ"בובות" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"דנה אינטרנשיונל, מטומטמתתתתתתת"
חחחח מצחיק.....

מיקמיק17

New member
מי ראה חדשות היום?

עשו כתבה על יואב קוטנר {בעעעע
} על זה שהוא חוזר לרדיו והיה הזכר קטן לריב עם דנה. אמרו משהו "...שהסתיים בפיצוץ עם דנה אינטרנשיונל" ואז הראו לרגע את הקליפ של דנה "לאב בוי" אני אעלה את זה לפה ברגע שזה יעלה...

ZiV CoHeN8

New member
חח כן ראיתיי!!

ראיתי את שניהם ובאתי לספר אבל אני רואה שעידכנת כבר מואההה :)

הוא מתכוון לשדר את דנה ברדיו???

מעניין, לא? הוא לא מתעסק בתעשייה וכמו שהוא אומר, אוהב יצירות ומרגיש חלק. האם הוא יישדר את דנה? האם הוא מרגיש צורך להרגיש כך גם בשירים של דנה?

הכוונה הכיעור באופי הפנימי

כשלאדם יש לו אופי ופנימיות מכוערת,רואים את הכיעור החיצוני העניים הם התשקיף של הנשמה!!

שעת מיבחן ל...XXX...אני לא מזכריה את שמו

לאיש XXX המשעמם יש שעת מבחן ברגע שהוא יסיר את דנה מרשימת השירים,יהיה שקוף על האיש XXX שהוא הגורם מס' 1 למיכשול של דנה מכאן הקלפים במגרש הבית של דנה. "הכל זה לטובה" לטובת דנה....אין לו זכות לדלג על דנה ולהחרים אותה גם מרדיו 102 FM אני לא חיבבתי את ה XXX עוד מתקופת עוד להיט,תמיד תפסתי מהדון טיפוס עם אגו מנופח ושחצן הוא אוהב שמתלקקים לו..יאלה ישר גבה מול העניים מי ישמע תפס שליטה על תעשית המוסיקה בעעעע...

למעלה