מחפשים בית חם

מאושרת8

New member
נמצא סמוייד לבן

בתל אביב באיזור דיזינגוף אנחנו רוצים ממש להחזיר אותו לבעליו אין לו שבב פרטים 0528780948

TheWorker

New member
חתולה למסירה

היא בת כשנתיים חמודה מתוקה וביתית עברה עיקור לפני כמה ימים ותמסר תמורת הוצאות הוטרינר. תמונה מצורפת מעוניינים מוזמנים לשלוח לי מסר. היא מאוד שווה ויפה. חביבת השכנים

WTR

New member
חתלתולה מחפשת מישהו לכל החיים...

פרטים בתמונה המצורפת!

lia2sh

New member
מחפשת לאמץ גורת חתולים מאזור הקריות

אם מישהו שומע על גורת חתולים בת 3-4 חודשים לאימוץ מאיזור הקריות בבקשה תפנו אליי (מי ידע שיהיה כ"כ קשה למצוא חתולה לאימוץ) במסר או באימייל [email protected] תודה לכל העונים, לי-את

LeeKo

New member
עמותת "חבר על 4"

השבת הלכתי להיתנדב בעמותת "חבר על 4", עמותה ענקית שמחזיקה ומטפלת בכ - 400 כלבים, בעשרות חתולים ובבעלי חיים אחרים שניצלו מהתעללות או נזרקו מבתיהם. העמותה נמצאת סמוך לתל נוף ומנוהלת על ידי מיקי סמו,אישה מקסימה ביותר. כידוע לכם,מצב הכלביה מהבחינה הכספית רע,ולכן ישמחו לתרומה כספית,אוכל,מתנדבים,שטיחים או בדים ישנים משחקים או כל דבר שיכול "להנעים" את זמנם של הכלבים היפהפיים שם שמחפשים בית חם ואוהב למשך חייהם. כל הכלבים מחוסנים, וכל הכלבות מעוקרות.התשלום לעמותה הוא 350 ש"ח לזכר ו-450 ש"ח לנקבה. התשלום כולל את כל הטיפול הרפואי - חיסונים, טיפולים נגד תולעים ועיקורים ושבב. מיקום - 3 ק"מ אחרי הפניה לבסיס חיל האוויר בתל נוף - יש שילוט(נא להתקשר לפני) חשבון הבנק של העמותה בנק דיסקונט -----סניף שיכון בבלי -----מספר הסניף 127 ----- חשבון בנק 87998 ********** על כל תרומה תונפק קבלה ********** טלפונים: 050-8558678 054-3051531

WTR

New member
הדגשה: לא מדובר על זיווג אלא על

מציאת בית חם ואוהב לכל החיים

אז אולי כדאי שתבדקי גם אזורים אחרים

יש אנשים שמוכנים לשנע את החתול לבית טוב ואוהב.

smiri

New member
אני מהקריות

והרבה פעמים יש אצלי גורים יתומים למסירה תהיי איתי בקשר במסר(תכתבי מספר טלפון שלך) אני מבטיחה שאפנה ברגע שיהיה. אוטוטו לצערי הרב מתחילה העונה וקשה לי להאמין שלא יהיו גורים נטושים.את יכולה לנסות גם בצער בעלי חיים בחיפה גם להם יש לפעמים גורים. ונכון שגור זה מאוד חמוד מצחיק וכיף.. אבל יותר קל לאמץ חתול בוגר שכבר יודעים לתהות על אופיו. ככה שגם את תדעי אם הוא מתאים לך ולביתך.

לאקי מחפשת בית!

לאקי היא גורת סאלוקי מעורבת בת כחצי שנה, תהיה גדולה (בעצם, היא כבר גדולה). את לאקי מצאנו ליד המגה, חלשה, מותשת ובמיוחד עצובה עם זנב מקופל בין הרגליים. לאחר יומיים בלבד בהם נעים וחמים לה והיא אוכלת ושותה כאוות נפשה פשוט אי אפשר להאמין שזו אותה הכלבה - קופצת משמחה ומקשקשת בזנב באופן קבוע ומכבדת בליקוקים ביד נדיבה את כל מי שבקרבתה, ואשר למראה שלה? התמונות שצירפתי שוות אלף מילים. לקחנו את לאקי לבדיקה וטרינרית ראשונית והיא בריאה, רק צולעת מעט כנראה כתוצאה משבר שהתאחה לא טוב (אבל הדבר לא מפריע לה כלל, רק קוסמטי). קיבלה תילוע ומחוסנת כלבת ומשושה ראשון. לאקי מחונכת לצרכים, רגילה לרצועה, חכמה מאוד וקלה לאילוף (לפחות לשבת ולתת יד היא למדה בצורה די מידית, אפילו בלי שהייתי צריכה לצ'פר אותה בחטיפים) ובמיוחד מאוד מתוקה ורכה. מי שיתן לה בית חם יזכה בעצמו בהרבה חום. על מנת לאמץ את לאקי יש ליצור קשר עם נועה 052-4301151 או עם לירן 054-7520115. אפשר בכיף להתקשר גם בשישי-שבת.

למעלה