מחפשים חוגים

האם למישהי יש המלצות על חוג התעמלות

או ג´ימבורי לבני שנתיים + באיזור רחובות/נס ציונה ? תודה

מיכללב

New member
מעוניינת לקבל מידע

לחוג גימבורי לבן שמונה חודשים באזור המרכז תודה

עצת חינם... ../images/Emo13.gif

עם עומר הלכתי בזמנו לחוג שחיה לתינוקות, ג´ימבורי לתינוקות, טרום-מוזיקה לגיל שנתיים וכולי וכולי. חבל"ז. ויותר מזה - מיכל - לך כאם חד הורית עם משכורת אחת חבל גם על הכסף... יש משחקיות נפלאות שיש בהן את כל המזרונים של הג´ימבורי, לכו יחדיו ותהנו יחדיו ותתגלגלו ותטפסו ותתהפכו ותאכלו ארטיק ותחזרו הביתה עייפים אך מרוצים
עם רעות (למדתי - ובמחיר לא זול....) אני כבר לא מתכוונת לחזור על הטרוף הזה, המשחקיות והקאונטרי והגינה בבלי והפארק עדיפים וטובים ומהנים יותר לילד ולהוריו כאחד.

חנה לדעתי את טועה בגדול

בן שלי בן 11 חדשים ובחוג שחיה מגיל 4 חודשים ואין מאושר ממנו ומשאר הילדים בחוג. אנחנו קבוצה של 10 ילדים עם 2 מדריכים והייתי בכמה קבוצות (השלמות במקום פעמים שלא התאפשר לנו ללכת) והילדים מאד מאושרים. בניגוד לאחרות אני חד הורית וחושבת שההוצאה שווה כל אגורה.דרך אגב יש המלצות לג´ימבורי או כל פעילות אחרת בראשון לציון?

הילדים שמחים לשכשך במים

גם עם ההורים בקאונטרי... שתינו התנסנו באתה חוויה והגענו למסקנה הפוכה, קורה - אוכל לומר לך בעוד מס´ חודשים מה מסקנתי הסופית היות ועם רעות בכוונתי לבלות ללא מדריכ/ה ולא בחסות "חוג" ובדיעבד נראה לי די טפשי שעשיתי את זה עם עומר. אבל אם אגיע למסקנה שטעיתי - אודה ואתוודה בלי בעיות
אגב - גם בחוגי התינוקות באונ´ ת"א וגם בג´ימבורי בגבעתיים התינוקות חייכו וההורים נהנו והרגישו (הרגשנו - גם אני הייתי שם, כזכור...) שאנחנו עושים משהו נורא חשוב להתפתחות הילד. צריך לעשות את המיטב להתפתחות ילדינו - מסכימה - אבל החוגים מיותרים בגיל הזה.

אני דווקא ממליצה על ג´ימבורי

בניגוד למשחקיות שנמצאות בקניונים, ושהם גם נורא כפיות בג´ימבורי: 1. מספר הילדים מוגבל. 2. נמצאים רק ילדים באותו טווח גילאים, ולא צריך לפחד שאיזה ילד בן 5 פתאום עיקפוץ על הקטנים. 3. המדריכה מסדרת את כל המתקנים לפי רמת הקושי של הילדים. ולשאלתך: אני הולכת עם אריאלי לחוג ג´ימבורי מקסיםבגני תקוה. אם יש לך אי-מייל אני אשלח לך יותר פרטים.

לחגיתושתוש - בנושא הג´ימבורי

ראיתי עכשיו את הודעתך מאתמול, ומכיוון שגם אני מגני תקווה אשמח לקבל פרטים על החוג ([email protected]) - איפה הוא מתקיים? כמה הוא עולה? לאיזה גילאים הוא מיועד? (דנה בת 6.5 חודשים) תודה!

מיכללב

New member
חנה-ממה הסקת שאני חד הורית?

אין לך מושג מי אני..כנראה שאת מתבלבלת ביני לבין מישהי אחרת

למעלה