מחפשים/מוכרים/דרושים/מפרסמים

adisded

New member
מה אתם אומרים על הקטע הראשון:

http://www.unr.co.il/unr.asp?aroom=16 אשמח לתגובות, חבר בלהקה (לא הסולן), תודה מראש, :)

pookitit

New member
מחפשת ספר ללימוד מפוחית למתחילים...

אשמח לשמוע רעיונות על מקומות (באיזור תל אביב) לרכישת ספר לימוד טוב+תקליטור ללימוד על מפוחית- למתחילים תודה :)

rinat41

New member
לאוניית נוסעים דרושים

לעונת הפלגות 2007 (מרץ-נובמבר) דרושים: זמרים/ות, סטנדאפיסטים, ובדרנים עם נסיון בהפעלת קהל. נסיון הכרחי. קו"ח ל: [email protected]

Shlosi

New member
למכירה Ibanez GRX-70

גיטרה חשמלית במצב מצויין, בת שנה, בצבע כחול-סגול מבריק יפיפייה. מצויינת לרוק-מטאל, זורמת ונפלאה. בנוסף גם מגבר Fender Frontman 15 וואט, גם במצב מצויין.

מרי לי

New member
../images/Emo41.gifמחפשים/מוכרים/דרושים/מפרסמים../images/Emo41.gif

אולי הפעם תשרשרו?

quidaman

New member
דרוש סולן ללהקת אלטרנטיב

דרוש סולן ללהקת אלטרנטיב מאזור הדרום אשר עושה קווארים וחומר מקורי בכל רחבי הארץ..סולניים רציניים עם יכולת שליטה ווקלית גבוהה..הלהקה מנגנת בסגנונות של incubus,limp bizkit,dream theater ועוד הרבה דברים מענינם. אנחנו חברה בני 19-26 מחפשים אנשים רציניים עם ראש פתוח בלי קשר לגיל. *גם סולניות עם "ביצים" שיכולות לשיר דברים בסגנון של אינקובוס מוזמנות ליצור קשר לברורים נא להתקשר: 0546935522-דוד או באי מייל :[email protected]

ortal1232

New member
שאלב בקשר לפיתוח קול...

איפה/איך אני יכולה להשיג מורה לפיתוח קול באיזור חדרה?

urinadir

New member
2 מובחרים חדשים(סולו תופים)

אתר התופים "לומדים ונהנים"-אורי נדיר,מחדש את סירטוני המוסיקה-תופים בדף "חדשות וארועים" 2 קטעים חדשים ומהנים DAVE WECKL קטע פאנק GAVIN HARRISON סולו עפ דאבל בס.....

Shlomke182

New member
מישהו לנגן איתו :)

היי..קוראים לי שלומית, אני בת 17.5 (חדשה פה) אני מנגנת על תופים שנתיים ומחפשת אנשים נחמדים לנגן איתם.. סתם בשביל הכיף..אז אם בא לכם תיצרו איתי קשר - מסנג'ר: [email protected] תודה :)

NeverMindOff

New member
דרוש גיטריסט

דרוש גיטריסט מוביל ובאסיסט ללהקת מחווה לביטלס וללנון סולו. אם את\ה מאיזור מרכז\צפון ויכול ורוצה להשקיע שיצור קשר בבקשה.. הגיל לא עקרוני כל עוד את\ה beatle-maniac ובעניין צור קשר אימייל: [email protected] פלאפון: 0545298002 טלפון: 04-8256923 אני אלון. תודה ושבוע טוב.

Gרר

New member
רדיו ClickFM נותן במה ליוצרים

רדיו ClickFM, תחנת האינטרנט הותיקה, שמחים להודיע על פתיחת פורום חדש שמיועד ליוצרי מוזיקה. הפורום אמור להיות מקום מפגש ליוצרי מוזיקה מהארץ וייאפשר, כמובן, העלאת מוזיקה מקורית. שירים נבחרים מהפורום, שיימצאו מתאימים, ישובצו ברצף המוזיקאלי של הרדיו ובתכניות השונות. חשוב לציין שהכיוון הזה הוא לא חדש לרדיו. כבר כיום משולבים ברצף המוזיקאלי שירים של יוצרים עצמאיים (אליזט, ענבל דור טריו, ועוד שמות רבים וטובים אם כי לא תמיד מוכרים...), כשבהסכמת היוצר ניתן לינק להורדה של השיר, תוך כדי ההשמעה שלו, מאתר הרדיו או מאתר היוצר. הפורום רק ממסד את הכיוון הזה ונותן לכם: o אפשרות להעלאת שירים לאתר הרדיו (עד 10MB) o יעוץ וההכוונה להפקת שיר ברמת אלבום והשמעה בתחנות רדיו. o לתת (ולקבל...) ביקורת בונה ליוצרים האחרים שמעלים את שיריהם לכאן. וכמובן כל דבר אחר שקשור בנושא ואשר יעלה בדעתכם ואוזניכם. את הפורום מנהל לירן חסון, שדרן שהוא עצמו... מוזיקאי ויוצר עצמאי. הפורום פונה לכל סוגי המוסיקה והוא נועד לקדם את המוסיקה המקורית בארץ ולתת לה במה גם במדיית האינטרנט. השימוש בפורום כרוך בתנאי היסוד הבאים: - הפורום אינו מקום לשימוש בשפה בוטה ומעליבה, כבדו את חבריכם לפורום - אין להעלות לפורום יצירות בעלות זכויות יוצרים, אלא אם כן זכויות היוצרים הן שלכם. - אדם הרוצה לתת ביקורת בונה לאדם אחר, יעשה זאת בדרך הראויה. - אנו מעודדים ביקורות בונות מפורטות. תגובות כמו "אחלה", "סבבה" הן גם במקום, אך כך לא תוכלו להתקדם לשום מקום. לשאלות, פרטים, יעוץ והכוונה נא לשלוח מייל ל [email protected] אז זהו, שתיהיה זו שנת יצירה פוריה, ומי יודע, אולי מפה יצמח הלהיט הבא!

ShekeL 90

New member
איזה נסיון

ואיזה קורות חיים בדיוק אפשר לכתוב לזמרים ? סטנאפיסטים ? בדרנים ? למה לא עושים אודישנים ?

למעלה