מחפשים עבודה

עאמ

New member
מחפשת עבודה....

שלום לכולם ובוקר טוב, אני מחפשת עבודה, לא חשוב מה, יכול להיות בדיקות, אדמיניסטרטיבי, תכנות, כל דבר, מה שחשוב לי זה השעות. אני לא יכולה לעבוד 9 שעות ביום זה גדול עלי נורא כרגע אני צריכה משרה חלקית כלשהיא עם התחשבות בשעות עבודה, לא יכולה להיות בשעה 8 בתל אביב. יש לי די הרבה ידע גם בתכנות, גם בעצוב, גם במערכות הפעלה וראש פתוח (אני לא בוגרת טכניון....). אני יכולה גם לעבוד באופן מלא מהבית. אם משהוא מכיר, יודע, או יש לו רעיונות - יבורך. תודה.

YSHVORIN

New member
מחפש עבודה בעל MCSD

אני כעת עומד לסיים ולקבל תואר MCSD אם אתה מעונין בבחור רציני שמוענין לתרום וחושב שיש לו הרבה מה לתרום אני חושב שכדאי לך להעסיק אותי!!

selalerer

New member
הנדסאי מחשבים

אני הנדסאי מחשבים מאוד מוכשר - סיימתי לא מזמן את לימודי ברופין בציונים גבוהים במיוחד. אוהב מתכנת ומכיר מחשבים מגיל צעיר מאוד - מחפש כל עבודה שקשורה בתכנות.

gilshl

New member
קודם כל מ"ט על סיום לימודיך, גם אני

כמוך הנדסאי מצטיין של מה"ט, אבל עם כל הכבוד לנו, הרי אנחנו בסה"כ הנדסאים, אם תזכה להגיע לראיונות, תראה את היחס שהנדסאי מקבל לעומת מהנדס אחר אם בכלל קבלת תשובה מאותם מקומות, מאחל לך המון הצלחה, האמת היא שכדאי שתחשוב על תחום הQA כרגע זה מה שאנחנו יכולים לאייש.

gilshl

New member
כדי שלא תקבל רושם מוטעה יש לנו מקום

אבל עלינו להוכיח זאת שבעתיים מאותם בעלי תואר מהנדס, יצא לי להיות נוכח בשיחה בין מרצה לסטודנט שנה שלישית בטכניון, בשיחה זו השמיץ המרצה את כל מי שאינו בוגר הטכניון ושעלינו (כולמר אלו שאינם בוגרי הטכניון) לנסוע רחוק מכאן כי אין כאן עבודה, ומי שאינו בוגר טכניון לעולם לא יעבוד בתחום, מקווה שדעה הזו לא רווחת בקרב חברות ההיטק שעוד נשארו...

inif

New member
אני חושב שאתה טועה ואני שמח שלא

כולם חושבים כמו הליצנים האלו מהטכניון , אני בוגר הנדסת תוכנה מהמכללה האקדמית להנדסה בנגב ומכיר כאלו שעברו מהמכללה לטכניון וקיבלו פטור במקצועות אותם למדו אצלנו ,כמובן שכאן המקום להודיע כי גם אני מחפש עבודה בתחום הנדסת תוכנה ללא הצלחה כבר כחודש ודי הרמתי ידיים מהמצב המחורבן פה בארץ לכן פניתי לחברת השמה וכנראה שתוך כמה חודשים אני בקנדה לעבודה בתכנות. אהה , צירפתי את קו"ח שלי

gilshl

New member
כמה פעמים נתקלת במודעת דרושים

אשר למטה עם כוכבית רשום"* רק בעלי תעודה ממוסד מוכר", אז יצרתי קשר עם כמה חברות כאלו, התשובה שקיבלתי היא שהכוונה היא רק בוגרי הטכניון!!!!!

cganir

New member
האם זו לא אפליה על רקע מסוים ?

האם זה לא ממש כמו לבקש אישה או גבר לעבודה ? או רק יהודי ? או רק שחור עם אצבעות קצרות ? למה מותר לחברות להתעלל כך בשוק המובטלים ? למה אף אחד לא פותח במאבק ? אני בוגר של המכללה להנדסה בתל אביב, ובכל פעם שאני פונה לחברה או חברת השמה, ומספר להם איפה למדתי, אני קולט בקולם את האכזבה, ואז המשך השיחה נעשה מתוך מחויבות שלהם, ומתוך אי נעימות, מכיון שהם יודעים שעבודה הם לא ימצאו לי. די. נמאס. 4 חודשים מובטל, ועדיין שום דבר.

irisam

New member
ניסיתי לשלוח לך מסר אבל משהו בכרטיס

שלך לקוי.. בכל מקרה.. קורות החיים שלך הועברו לאדם בתחום, אני מקווה שתקבל פניה בתקופה הקרובה.. סתם רצון לעזור.. נראה לי שאתה מתאים בלי לאשליות או משהו כזה , רק שתדע.. בהצלחה.

gregp

New member
מנהל רשת

מנהל רשת מנוסה מחפש עבודה (נסיון של יותר מ-4 שנים). בנוסף ידע רחב בתקשורת, תכנות ועוד הרבה דברים. לקורות חיים תפנו בפרטי.

למעלה