מחפשים

dodoCom1

New member
איש פתוח

אני הנדסאי תוכנה מחפש עבודה בתחום ה-,HTML,C,ASP הכרה טוב עם בסיסי נתונים SQL SERVER,Access,javascript. ניסין בבנית אתרים, אפשר ליצור איתי קשר בדואר אלקטרוני: [email protected]

geni1

New member
תוכניתן מחפש משרה

תוכניתן מנוסה , בעל 7 שנות נסיון . סביבת עבודה ותוכנות VB6 , VC++ ,C, MFC, ASP3 ,COM בתהליך קבלת אזרחות גרמנית. מוכן לre-location E-MAIL: [email protected]

Mr Boggy Man

New member
פרילנס לעבודה

עבודה בPHP\MySQL. מדובר בעבודה בעיקר בשביל הקרדיט ולא הכסף. בעיקר בשביל לצבור ניסיון. [email protected]

Mr Boggy Man

New member
רק רוצה להבהיר, כי מישהו כבר התבלבל

שאני זה שמחפש עבודה, אני לא מחפש מתכנת או משהו

roy_mas

New member
מתכנת JAVA בוגר מדעי המחשב

בעל הסמכות: Sun Certified Programmer for the Java 2 Platform Sun Certified Web Component Developer for the Java 2 Platform, Enterprise Edition (J2EE) ללא ניסיון (עדיין)אך עם המון מוטיבציה. אימייל- [email protected]

afeine

New member
איש מכירות\מנהל עסקי בכיר

נסיון של 10 שנים בתחום. גם בארץ וגם בחו"ל (לוס אנג'לס). היכרות מעמיקה של השוק העסקי המקומי והבינ"ל.

signon

New member
מנהל רשת עם נסיון נרחב

מנהל רשת עם 5 שנות נסיון שכולל רשתות מיקרוסופט ונובל...שרתים מסוגים שונים כמו NT,NOVELL,SQL,ORACLE,הקמת והרצת מערכת CM על שרת CLEARCASE,הטמעת חבילת רשיונל בקבוצת הנדסה..עבודה בחברת ענק (KLA_TENCOR).הרצת שרתי סולאריס . ובנוסף:אדם חמוד משקיען עם מנטאליות של שרות ללא פשרות!!

למעלה