מחפשת אחר חוות R.R

../images/Emo41.gif מחפשת אחר חוות R.R ../images/Emo41.gif

אם למישהו יש מידע כלשהו על חוות R.R באודים, אנא- אנא (!!!) הודיעו לי~ פיצי.

Juli kleo rullz

New member
מה את רוצה לדעת על זה? ../images/Emo15.gif

א. אני מכירה קצת את המקום... ב. חברה שלי רוכבת שם... אז אני יכולה לשאול אותה כל דבר...

Juli kleo rullz

New member
הנה הטלפון...../images/Emo15.gif

058-850840 אה? אה? איך אני? חחחח אם את רוצה אני יכולה לבקש ממנה לתת לו יחס מועדף (חחח גזרים ובלאגנים)

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif אני רוצה למות.

אוווווווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיפי לא שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת את העולם הזה!!!!!!!!!!!!! אני רוצה למות....
אני רוצה כבר למות....
קיפי...
איך אני אמצא אותו לאזעזל???? והייתי כל כך בטוחה... .אחחחחחחחח.... למה??? למה??? איפה קיפי עגשיו שאני אחבק אותו והוא יניח את הראש שלו על כתפי... וכאילו ילחש לי שהכל בסדר...? איפה החבר הכי טוב שלי?

אמיר לא מוכן להגיד...../images/Emo7.gif

אווווף... אני כל כך רוצה למות....
כל כך קיוויתי שהוא שם....
אני פשוט רוצה למות... לקחו לי את החבר הכי טוב....

Juli kleo rullz

New member
מה זאת אומרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

מה זאת אומרת לא מוכן להגיד?!?!?!?!? איזה אידיוט!!!! תעיפי לו מכות!!! רוצה שאני אעיף לו מכות?!?!?! אני מוכנה לבוא עד לשם!!!! אבל עכישו באמת.. למה הוא לא מוכן להגיד לך?! תגידי לו שאת חייבת לדעת!!! שזה נורא נורא חשוב לך!!! ואם הוא עדיין לא מוכן באמת תגידי להורים שלך לדבר איתו

animals lover

New member
מה זאת אומרת../images/Emo35.gif../images/Emo107.gif

מי בכלל אמר לך שהוא שם? ואיך את יודעת שהוא לא שם? ולמה לעזאזל אמיר לא מוכן לגלות לך???????? מה אכפת לו שתדעי איפה הוא נמצא???????

למעלה