מחפשת המלצה למחזק ציפורניים מעולה

../images/Emo41.gifמחפשת המלצה למחזק ציפורניים מעולה../images/Emo41.gif

רצוי שגם ייספג בציפורן(אם יש כזה). הציפורניים שלי מאוד חלשות, שבירות ודקיקות. תודה

אני מאוד אוהבת את OPI nail envy

אחד המחזקים הטובים ביותר שהיו לי עם יתרון היסטרי - לא מצהיב ומקשה את הציפורניים מאוד. יש כמה סוגים במיוחד גם לציפורניים כמו שלך. החיסרון שהוא די יקר אבל לטעמי שווה.

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif

אני ממליצה ספצפית מהסידרה הזאת על Envy Sensitive and Peeling שהוא לא מכיל רעלים. הבעיה במחזק הזה שהוא לא הכי טוב בתור בסיס. לכן אם את רוצה להשתמש בו ולשים לק, ממליצה לך מעליו לשים שכבה של בסיס. אני גם בחיפושים אחרי הבסיס והמחזק (במוצר אחד) שעושה את העבודה וכמובן לא מצהיב. בנתיים אני רק בחצי הדרך של הניסוי, אבל נראה לי שאני די מרוצה מה Toughen Up של CND. בתור בסיס הוא מצוין! בתור מחזק נראה לי שהוא סבבה (אבל אולי מוקדם לקבוע). השאלה היחידה זה אם הוא מצהיב ובדר"כ יודעים את זה אחרי קרוב לחודש. נראה לי שלא, אבל קשה לי עדיין לקבוע. כמובן שיהיה פוסט בנושא לקראת סוף החודש. אני חושבת שאני מסיימת לבחון אותו סביב ה 22 לחודש.

Ultra marine

New member
את שתיהן אפשר להזמין דרך האינטרנט

את OPI ניתן להשיג ברשת נייטסטודיו. יש להם סניפים ברחבי הארץ. מה שכן, זה לא יהיה זול..

Ultra marine

New member
בארץ או בחו"ל?

אני משערת שזה יעלה כ 90 ש"ח בנייל סטודיו אם את מזמינה מחו"ל בערך 10$ לפני משלוח. ואגב, אם ניילסטודיו רחוק לך, אולי הכי קל להזמין מהאינטרנט.. אני לאחרונה מעדיפה את זה בהרבה מלצאת מהבית חחחח

Ultra marine

New member
לפי מה שאני יודעת ניילסטודיו..

יכול להיות שתוכלי בכל זאת לשלם מחיר של מקצועית ואז יעלה לך פחות..

iefrat

New member
קניתי השבוע את NAILTEK

בשל המלצות רבות וחמות פה בפורום

למעלה